Kako prepoznati trudove (početak poroda) ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    anuska5
    05. Veljača 2015. 22:03

Vise mi je dosta! Termin mi je bio prekjucer...i nista, nikakve naznake, ni grceva...osim ludjackih bolova u preponama i poriva da prebijem sve oko sebe...Naravno da moram svaki dan na pregled i naravno da ovaj ludi snijeg pada kao za okladu (Karlovac)...
    Ne kuzim zasto cekaju do zadnjeg, pa postoje nacini da se izazovu trudovi...umorna sam vec...

• Loreen
    06. Veljača 2015. 17:17

E ja ne znam sto se događa ali je li moguće da mi se trbuh spustio? Izgleda mi nekako ko ispuhani balon, visi prema dolje i MOGU disat i nakon što pojedem i popijem nešto.... Danas sam trčala uz 80 i nešto stepenica do doma. Ok, nisam trčala nego me pas vukao ali mogla sam disati. 

I imam jaki pritisak dolje dva dana i jutros su me probudili bolovi u zdjelici ko da mi se netko nasadio tamo :) Kako ću  znati je li se beba spustila a da ne idem kod doktora...

Dare12
    06. Veljača 2015. 20:41

Nemoj se previse zamarat s tim...  uzivaj u svakom danu koliko god mozes...

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

• Loreen
    06. Veljača 2015. 21:00

Meni je bitno to preduhitriti jer ne živim na kopnu a ne možemo zbog nevremena s otoka već 4 dana regularnom linijom pa me to malo nervira... Ne bi se htila na putu porodit :/

Bljubica
    06. Veljača 2015. 21:50

Loreen, sve zvuči kao da jest, samo nemoguće je znat zasigurno ovako.. ali i meni se stomak spustia ima već neko vrime, osjećam kontrakcije, bol u samom dnu zdjelice, svašta nešto, danas mi je termin, ali i dalje nisam otvorena i ništa se ne događa.. tako da dok stvarno ne krene nemoguće je znat kad će točno.

• Loreen
    06. Veljača 2015. 22:21

Mislim da cu uskoro na kopno, da sam mirna, ovo vrijeme me izluđuje. NIsam jos ni blizu termina ali cu od nervoze se porodit prije 

A idem iduci tjedan na pregled pa cemo vidit sto ce rec. Iako meni je frendica cilu trudnocu lezala dva prsta otvorena i na kraju prenila dva tjedna i jedva rodila :D 

Zeznuto, nema šta. Hvala Bljubica i Dare, kad se maknem odavde cu relax  

Bljubica
    06. Veljača 2015. 22:23

ma nego šta, ako si u mogućnosti bolje se maknit, ne triba ti dodatni stres.. sritno ti! 

Dare12
    08. Veljača 2015. 22:12

Loreen, ne brini ima helikopter vojni uvik.... ;) rekla sam ti da sam ja s puta se vracala rodit prvi put, cak muzu nisam dala da vozi brze od 120 jos da poginem digdi...hahahahahahah a on bidan cili u panici da necemo stic..na kraju su opet prosli sati i sati...

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.