Vise mi je dosta! Termin mi je bio prekjucer...i nista, nikakve naznake, ni grceva...osim ludjackih bolova u preponama i poriva da prebijem sve oko sebe...Naravno da moram svaki dan na pregled i naravno da ovaj ludi snijeg pada kao za okladu (Karlovac)...
Ne kuzim zasto cekaju do zadnjeg, pa postoje nacini da se izazovu trudovi...umorna sam vec...
E ja ne znam sto se događa ali je li moguće da mi se trbuh spustio? Izgleda mi nekako ko ispuhani balon, visi prema dolje i MOGU disat i nakon što pojedem i popijem nešto.... Danas sam trčala uz 80 i nešto stepenica do doma. Ok, nisam trčala nego me pas vukao ali mogla sam disati.
I imam jaki pritisak dolje dva dana i jutros su me probudili bolovi u zdjelici ko da mi se netko nasadio tamo :) Kako ću znati je li se beba spustila a da ne idem kod doktora...
Nemoj se previse zamarat s tim... uzivaj u svakom danu koliko god mozes...
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Meni je bitno to preduhitriti jer ne živim na kopnu a ne možemo zbog nevremena s otoka već 4 dana regularnom linijom pa me to malo nervira... Ne bi se htila na putu porodit :/
Loreen, sve zvuči kao da jest, samo nemoguće je znat zasigurno ovako.. ali i meni se stomak spustia ima već neko vrime, osjećam kontrakcije, bol u samom dnu zdjelice, svašta nešto, danas mi je termin, ali i dalje nisam otvorena i ništa se ne događa.. tako da dok stvarno ne krene nemoguće je znat kad će točno.
Mislim da cu uskoro na kopno, da sam mirna, ovo vrijeme me izluđuje. NIsam jos ni blizu termina ali cu od nervoze se porodit prije
A idem iduci tjedan na pregled pa cemo vidit sto ce rec. Iako meni je frendica cilu trudnocu lezala dva prsta otvorena i na kraju prenila dva tjedna i jedva rodila :D
Zeznuto, nema šta. Hvala Bljubica i Dare, kad se maknem odavde cu relax
ma nego šta, ako si u mogućnosti bolje se maknit, ne triba ti dodatni stres.. sritno ti!
Loreen, ne brini ima helikopter vojni uvik.... ;) rekla sam ti da sam ja s puta se vracala rodit prvi put, cak muzu nisam dala da vozi brze od 120 jos da poginem digdi...hahahahahahah a on bidan cili u panici da necemo stic..na kraju su opet prosli sati i sati...
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Sortiraj odgovore
Najstariji