E da i često se osjećam ko pred prehladu. Ono opći umor nekakav kao da ću dobit temperaturicu svaki čas kao ono kad imaš upalu mišića i preforsiraš se u teretani pa moraš popit aspirin :)
Draga sve je moguće,svakom je različito. Ja koliko sam čitala uvijek je pisalo da te kao mora uhvatiti u križima da je to jedan od znakova pa eto meni se to nije bilo,više je bilo kao menstrualna bol. Nemoj se opterećivati,samo se što više opusti! Sretno :-)
Ako možete malo napisat sto vam je prolazilo kroz glavu kad su poceli trudovi? kako ste si jačale psihu da vas ne bude strah, pogotovo prvi put i ako ste išle same roditi, što bi mi se lako moglo dogoditi ako bude prije termina ..
Dakle, početak poroda u glavi :)
Sad si mi dala misliti haha,vjeruj da neznam ni sama. Ugl sam se pitala jesu to ti pravi trudovi i kad će početi boliti da mogu u rodilište hahaha! Ja mislim da se najbitnije tada lipo opustiti,istuširati obaviti što imaš i idemo po bebu.Naravno svaka žena koja ide prvi put roditi a ta sam, se pita kako će to sve izgledati onaj tren kad pozvoniš na odjel rodilišta :-)
Prvi put... prije podne me bolilo u ledjima da nisam mogla stajat na nogama, odmarala sam vecinu dana i gledala na sat, cijelo vdijeme me bolilo u stomaku, a kasnije kao jaakaaa menst. Znaci ledja su me bolila samo na pocetku dok nisu poceli trudići
Postajali su sve češći, a kad mi se pojavila sukrvica na papiru odlucila sam ic put bolnice, to je bilo oko ponoc, oko 3h u box u 6h rodila. Ne sjecam se kad mi je pukla voda...
U subotu sam cijeli dan imala laznjake, bas ovako kako sam gore pisala, ponadala sam se to je to kad ono oko 23h stalo sve... i cilu temu sam iscitala 😂
mene ovi lažnjaci zabole i bol traje, a pravi valjda dolaze na mahove (?)
znamo samo da je svim rodiljama glavni komentar "viruj mi znat ćeš"
Ja se plašim malo jer sam počela imat preredovitu stolicu. A cijelu trudnoću patim od gadnih zatvora pa se bojim da ovo nije ono čišćenje što spominju... Na kraju cu panicarit do termina i prešišat termin i bit luda ali glavno da ja tu već panicarim...
Loreen normalno je to što se bojiš. Ja sam i u drugoj trudnoći strepila puno prije termina jer sam imala lažne trudove koji su znali bit dosta jaki pa sam stalno mislila jel je to to. A meni svaki put prvo lagano krenu trudovi i onda me boli kao kad imam mengu znači u križima i jajnici ali malo jače. I nakon nekog vremena mi pukne vodenjak i onda pičim u bolnicu. I onda se trudovi pojačavaju i bole sve više. Nijednom nisam primjetila sluzni čep, ali zato je uvijek poplava kad mi pukne vodenjak. Zadnji put su mi trudovi počeli popodne, a vodenjak mi je puknuo u 3 u noći. A rodila sam u 11 ujutro. Meni su lažni trudovi pred kraj bili slični kao pravi samo ih ctg nije očitavao. I naravno bili su slabiji i manje bolni od pravih.
Hvala na utjesi :) A nemam pojma, danas me prokida bol dolje, ko da mi mali glavom probija sve dole i onda imam grčeve slične onima kad vas muči zatvor pa se dole negdi nešto zgrči.. I trbuh mi stalno postaje tvrd i mijenja oblik. MOže bit da je to beba ali to kao da se stvrdne mi je cudno malo. I pecka me dolje pored prepona. Danas sam mislila da ce mi sve iscurit van. Jos malo i uc cu u 36 tjedan.. Nije valjda ni toliko strasno da sad krene... Mislim, bebi nece bit nista?
Sortiraj odgovore
Najstariji