Znam da ima helikopter :) ali ni on ne vozi po ovom vremenu a ni morski prijevoz ne vozi evo vec šesti dan. :) Završit ću ko ona Zagorka , doma rodit haha
Bitno da nema problema i da mozes rodit...
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Jel netko imalo bolove samo u lijevom dijelu križa (osjećaj kao da boli bubreg s te strane)? Ne znam jel to neka vrsta trudova ili što je?!? Noćas me na tom mjestu boljelo par sati, pa prestalo. Danas sve ok, do maloprije kad se opet javila ista bol... ne pomaže nikakav položaj. Možda malo manje boli dok se krećem, i to je to. BTW jutros sam ostala bez sluznog čepa.
Kako znas da si ostala bez sluznog cepa??
A mene je tako kod bubrega na lijevo znalo bolit i kad nisam bila trudna u pms-u i u mengi itd...
Hvala.... još sam u isčekivanju. Sutra pregled u TA pa ćemo vidjeti što će reći. Jel ima naznaka da bi moglo biti skoro ili smo i dalje na čekanju.
Pozdrav,
Pratim vas i čitam već neko vrijeme. puno mi pomažu vaša iskustva, makar znam da je svaka trudnoća i trudnica različita.
htjela bih vas pitati dal je neka od vas imala sličnu situaciju.
37 + 6 mi je i danas cijelo popodne mi trbuh tvrd ko kamen, malo popusti, pa opet stegne.
ne boli ništa ali imam osjećaj kao da imam neki veliki kamen u trbuhu.
kada sjedim, bebica mi novama tiska rebra, kada legnem stalno se namješta. jedino dok stojim je ok, ali i onda zna jako pritisnut na mjehur.
dal je normalno da trbuh bude skoro cijelo vrijeme tako tvrd?
dal to znači da bi porod mogao uskoro?
Sortiraj odgovore
Najstariji