Kako prepoznati trudove (početak poroda) ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Loreen
    08. Veljača 2015. 22:59

Znam da ima helikopter :) ali ni on ne vozi po ovom vremenu a ni morski prijevoz ne vozi evo vec šesti dan. :) Završit ću ko ona Zagorka , doma rodit haha

Dare12
    09. Veljača 2015. 17:30

Bitno da nema problema i da mozes rodit...

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

Bubamara8
    13. Veljača 2015. 15:28

Jel netko imalo bolove samo u lijevom dijelu križa (osjećaj kao da boli bubreg s te strane)? Ne znam jel to neka vrsta trudova ili što je?!?  Noćas me na tom mjestu boljelo par sati, pa prestalo. Danas sve ok, do maloprije kad se opet javila ista bol... ne pomaže nikakav položaj. Možda malo manje boli dok se krećem, i to je to. BTW jutros sam ostala bez sluznog čepa. 

• Loreen
    13. Veljača 2015. 17:40

Kako znas da si ostala bez sluznog cepa??   

A mene je tako kod bubrega na lijevo znalo bolit i kad nisam bila trudna u pms-u i u mengi itd... 

• Loreen
    14. Veljača 2015. 21:11

aaaaaaaaaa Sretnoooo!!!

Vmnina
    15. Veljača 2015. 15:14

Divoota!
    Sretnoo ti

Bubamara8
    16. Veljača 2015. 13:43

Hvala.... još sam u isčekivanju.  Sutra pregled u TA pa ćemo vidjeti što će reći. Jel ima naznaka da bi moglo biti skoro ili smo i dalje na čekanju.

TetaDi
    16. Veljača 2015. 21:50

Pozdrav,

Pratim vas i čitam već neko vrijeme. puno mi pomažu vaša iskustva, makar znam da je svaka trudnoća i trudnica različita.

htjela bih vas pitati dal je neka od vas imala sličnu situaciju.

37 + 6 mi je i danas cijelo popodne mi trbuh tvrd ko kamen, malo popusti, pa opet stegne.
    ne boli ništa ali imam osjećaj kao da imam neki veliki kamen u trbuhu.
    kada sjedim, bebica mi novama tiska rebra, kada legnem stalno se namješta. jedino dok stojim je ok, ali i onda zna jako pritisnut na mjehur.

dal je normalno da trbuh bude skoro cijelo vrijeme tako tvrd?

dal to znači da bi porod mogao uskoro?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.