Kako prepoznati trudove (početak poroda) ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LuKi5
    [UREĐENO] 10. Svibanj 2017. 15:17

Zakupi gornji lijevi kut nekog portala I reklamiraj svoje misli koliko te volja. Svi vidimo link u tvom potpisu, koga zanima procitat ce bez obzira jesi ti to kopipejstala petsto puta ili ne....Uostalom ne vidim gdje je to netko vrijedao tebe ili tvoju bebu? Ako sebe mjeris po knjizevnom izricaju onda se slobodno uvrijedi. :)

ninina22
    [UREĐENO] 10. Svibanj 2017. 15:17

Ne kuzim zasto bi nekome smetalo sto to pisem. Nije da vrijedam nekoga.

Najljepši dani u životu svake žene - http://trudnoca22.blogspot.com/

14.06.2014. L ♥

Croheidi
    18. Siječanj 2015. 18:20

Blog je ajme.  
    Želim ti dat dobronamjeran savjet, a to je da se kaniš pisanja bloga i baviš oko svog djeteta.

Inače, najdraže su mi ove što su pune savjeta o majčinstvu a tek su kročile u tu sferu života 

A sad bi bilo dobro vratit se na smisao ove teme 

mmama2
    18. Siječanj 2015. 19:09

Croheidi

Blog je ajme.  
    Želim ti dat dobronamjeran savjet, a to je da se kaniš pisanja bloga i baviš oko svog djeteta.

Inače, najdraže su mi ove što su pune savjeta o majčinstvu a tek su kročile u tu sferu života 

A sad bi bilo dobro vratit se na smisao ove teme 

mislim da nema veze to je li netko mama 3 dana ili 3 godine. kako si posložiš kockice u glavi prije i za vrijeme trudnoće tako možeš i znaš komentirati

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI