Kako prepoznati trudove (početak poroda) ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Loreen
    19. Siječanj 2015. 23:16

A bila sam na pregledu prije manje od tjedan dana i sve je bilo super. Uloživa za pola jagodice, nisam otvorena ali sam u međuvremenu prebolila upalu pluća i pila penicilin pa možda mi je tijelo malo umorno ali ako se ponovi opet ici cu kod doktora... Mislim da mi ne curi plodna voda. Tek sam usla u 33. tjedan -.-  Ali bol je bila baš jaka. AJme.... Prvo mi je palo napamet - epiduralna! Ne mogu ja ovo trpit. Jer imala sam osjećaj da ću se ispovraćat i da mi je tlak naglo pao i da ću izgubit svijest...  A ležala sam. I nisam očekivala bol u kukovima tako jaku... uf...

Neni5
    20. Siječanj 2015. 08:06

I mene zna tako zabolit, najjaca mi je bol oko lijeve prepone koja se siri dalje, a ispod rebara imam osjecaj da su to nogice, na tu stranu se ne mogu dignuti koliko boli, neka ostra probadajuca bol... moja gin je rekla da je to normalno 
    E kad duze stojim na mjestu dodje mi lose, pocnem osjecat trnce u nogama i rukama i moram promjenit polozaj...
    sto ono jos osjecam.... aha ti bolovi u stomaku isto mislim da su kontrakcije koje su isto normalne za kraj

A ti si se i napatila dok si bila bolesna pa si jos osjetljivija

ninina22
    20. Siječanj 2015. 21:19

Ne brini sve ti je to normalno. Mene je toliko bolilo svaki dan nesto drugo. To su ti ti pripremni trudovi jer ti se dolje sve siri i priprema za bebu. Kad vidis svoju bebu, svi bolovi ce ti proci, sve ces zaboraviti.

Najljepši dani u životu svake žene - http://trudnoca22.blogspot.com/

• Loreen
    20. Siječanj 2015. 22:17

Hvala žene :) Ako ništa prestala sam razmišljat  o porodu jer je bol bila tako jaka da sam je potisnula , dok se opet ne dogodi :D

Lilly6
    01. Veljača 2015. 15:04

Ja nisam imala nikakve pripremne trudove prije,rodila sam 2tj prije termina. Bol je počela prije podne ,nekakvo stiskanje trbuha i ledja nemogu vam opisati i tako bi trajalo minut pa prodje i sve do ponoć sam tako čekala i onda otišla u rodilište,tamo se takva bol nastavila sve do jutra.Onda se poslije podne malo pojačalo.U biti ti moji trudovi i nisu baš bolili(to sad znam,nakon dipa),a u boxu sam završila u 17h u 20.15 sam rodila.
    Čim mi se taj dan trbuh počeo tako stiskati ja sam pretpostavila da idem roditi hahaha,prvi put pa neznam kako to treba boliti a mogla sam doma još ostati al nije mi se više dalo :-)
    To ćete baš osjetiti kad bude to to,nemorate se ništa brinuti da nećete prepoznati trudove!
    Sretno svim mama na porodu!

• Loreen
    02. Veljača 2015. 19:39

Jutros me opet bolilo dolje lijevo prema preponi kao grč nekakav samo u tom dijelu i stalno me bole kukovi i noge... Je li moguće da za vrijeme trudova osjećaš bol u kukovima i nogama? Je li ikom tako bilo? Ne mislim da mi je to još ali zanima me je li moguće da me to čeka... Ušli smo u 35. tjedan. Nervozna sam polako..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.