A bila sam na pregledu prije manje od tjedan dana i sve je bilo super. Uloživa za pola jagodice, nisam otvorena ali sam u međuvremenu prebolila upalu pluća i pila penicilin pa možda mi je tijelo malo umorno ali ako se ponovi opet ici cu kod doktora... Mislim da mi ne curi plodna voda. Tek sam usla u 33. tjedan -.- Ali bol je bila baš jaka. AJme.... Prvo mi je palo napamet - epiduralna! Ne mogu ja ovo trpit. Jer imala sam osjećaj da ću se ispovraćat i da mi je tlak naglo pao i da ću izgubit svijest... A ležala sam. I nisam očekivala bol u kukovima tako jaku... uf...
I mene zna tako zabolit, najjaca mi je bol oko lijeve prepone koja se siri dalje, a ispod rebara imam osjecaj da su to nogice, na tu stranu se ne mogu dignuti koliko boli, neka ostra probadajuca bol... moja gin je rekla da je to normalno
E kad duze stojim na mjestu dodje mi lose, pocnem osjecat trnce u nogama i rukama i moram promjenit polozaj...
sto ono jos osjecam.... aha ti bolovi u stomaku isto mislim da su kontrakcije koje su isto normalne za kraj
A ti si se i napatila dok si bila bolesna pa si jos osjetljivija
Ne brini sve ti je to normalno. Mene je toliko bolilo svaki dan nesto drugo. To su ti ti pripremni trudovi jer ti se dolje sve siri i priprema za bebu. Kad vidis svoju bebu, svi bolovi ce ti proci, sve ces zaboraviti.
Najljepši dani u životu svake žene - http://trudnoca22.blogspot.com/
Hvala žene :) Ako ništa prestala sam razmišljat o porodu jer je bol bila tako jaka da sam je potisnula , dok se opet ne dogodi :D
Ja nisam imala nikakve pripremne trudove prije,rodila sam 2tj prije termina. Bol je počela prije podne ,nekakvo stiskanje trbuha i ledja nemogu vam opisati i tako bi trajalo minut pa prodje i sve do ponoć sam tako čekala i onda otišla u rodilište,tamo se takva bol nastavila sve do jutra.Onda se poslije podne malo pojačalo.U biti ti moji trudovi i nisu baš bolili(to sad znam,nakon dipa),a u boxu sam završila u 17h u 20.15 sam rodila.
Čim mi se taj dan trbuh počeo tako stiskati ja sam pretpostavila da idem roditi hahaha,prvi put pa neznam kako to treba boliti a mogla sam doma još ostati al nije mi se više dalo :-)
To ćete baš osjetiti kad bude to to,nemorate se ništa brinuti da nećete prepoznati trudove!
Sretno svim mama na porodu!
Jutros me opet bolilo dolje lijevo prema preponi kao grč nekakav samo u tom dijelu i stalno me bole kukovi i noge... Je li moguće da za vrijeme trudova osjećaš bol u kukovima i nogama? Je li ikom tako bilo? Ne mislim da mi je to još ali zanima me je li moguće da me to čeka... Ušli smo u 35. tjedan. Nervozna sam polako..
Sortiraj odgovore
Najstariji