Imam pitanje; jutros oko 6 me tako jako počeo boliti trbuh. Dolje iznad stidne kosti s jedne strane nekakva čudna bol kao da je u kosti i gore ispod rebra tako. I onda me cijeli trbuh bolio pa sve do donjeg dijela leđa di je najmanje bolilo pa se još jača bol spuštala oko zdjelice i niz kukove. Kao da mi neko stiska kosti iznutra. I došla mi je blaga mučnina i vrtoglavica kao da ću se onesvijestiti...
Prestalo je nakon desetak minuta i zaspala sam. Je li moguće da su to bili nekakvi trudovi? Beba se dosta micala u tom periodu i baš sam bila zbunjena što učiniti jer nisam nikad osjetila takvu bol... Sad više nema nista...
Ja sam ti osjecala takvu bol. A to ti mogu biti pripremni trudovi. Provjeri da li ti curi plodna voda? Zakaslji se i ako ti na maramici bude mokro to je plodna voda. A mene ti je pred kraj stalno tako bolilo, ako te se ne smanji bol , otidi kod ginekologa da budes sigurna. Nadam se da sam pomogla. Drzi se
Najljepši dani u životu svake žene - http://trudnoca22.blogspot.com/
Imam pitanje; jutros oko 6 me tako jako počeo boliti trbuh. Dolje iznad stidne kosti s jedne strane nekakva čudna bol kao da je u kosti i gore ispod rebra tako. I onda me cijeli trbuh bolio pa sve do donjeg dijela leđa di je najmanje bolilo pa se još jača bol spuštala oko zdjelice i niz kukove. Kao da mi neko stiska kosti iznutra. I došla mi je blaga mučnina i vrtoglavica kao da ću se onesvijestiti…
Prestalo je nakon desetak minuta i zaspala sam. Je li moguće da su to bili nekakvi trudovi? Beba se dosta micala u tom periodu i baš sam bila zbunjena što učiniti jer nisam nikad osjetila takvu bol… Sad više nema nista…
Ja sam ti imala tako nesto slicno u par navrata pred kraj trudnoce, samo sto bi uz to sve izgubila vid na kratko. Ne znam kako da to opisem. Bas kako bi iznenada doslo tako bi I proslo. Jedino sto stvarno nemam pojma sto je to, ovu bol sto opisuj u trbuhu I kosti kao da netko stiska mi nalikuje na trudove, moguce da su pripremni trudovi, ali svakako napomeni na pregledu ginekologu.

14.06.2014. L ♥
A bila sam na pregledu prije manje od tjedan dana i sve je bilo super. Uloživa za pola jagodice, nisam otvorena ali sam u međuvremenu prebolila upalu pluća i pila penicilin pa možda mi je tijelo malo umorno ali ako se ponovi opet ici cu kod doktora... Mislim da mi ne curi plodna voda. Tek sam usla u 33. tjedan -.- Ali bol je bila baš jaka. AJme.... Prvo mi je palo napamet - epiduralna! Ne mogu ja ovo trpit. Jer imala sam osjećaj da ću se ispovraćat i da mi je tlak naglo pao i da ću izgubit svijest... A ležala sam. I nisam očekivala bol u kukovima tako jaku... uf...
Aha 33 tjedan si. Ma mene ti je tako stalno boljelo. Pred kraj me sve dolje boljelo pogotovo zdjelica jer je bebac bio jako, jako nisko dolje. Pozalila sam se u bonici na pregledu pa su mi rekli da je to skroz normalno. Znaća sam od boli pasz u nesvjest. Drzi se draga.
A bila sam na pregledu prije manje od tjedan dana i sve je bilo super. Uloživa za pola jagodice, nisam otvorena ali sam u međuvremenu prebolila upalu pluća i pila penicilin pa možda mi je tijelo malo umorno ali ako se ponovi opet ici cu kod doktora… Mislim da mi ne curi plodna voda. Tek sam usla u 33. tjedan -.- Ali bol je bila baš jaka. AJme…. Prvo mi je palo napamet - epiduralna! Ne mogu ja ovo trpit. Jer imala sam osjećaj da ću se ispovraćat i da mi je tlak naglo pao i da ću izgubit svijest… A ležala sam. I nisam očekivala bol u kukovima tako jaku… uf…
Moguce da ti se sve to skupilo od upale pluca I lijeka, pa te isrcpilo dosta. Meni se to dogadalo nakon naprezanja, a prvi put mi je bilo tako dok sam lezala u bolnici na odjelu, tada mi je secer bio nizak dosta pa sam povezala s tim I anemijom, iako ni sama ne znam od cega je tocno. A pritisak na zdjelicu sam pocela osjecat tako isto negdje u 33. tj., iako je tad bilo slabasno nesto.

14.06.2014. L ♥
I mene zna tako zabolit, najjaca mi je bol oko lijeve prepone koja se siri dalje, a ispod rebara imam osjecaj da su to nogice, na tu stranu se ne mogu dignuti koliko boli, neka ostra probadajuca bol... moja gin je rekla da je to normalno
E kad duze stojim na mjestu dodje mi lose, pocnem osjecat trnce u nogama i rukama i moram promjenit polozaj...
sto ono jos osjecam.... aha ti bolovi u stomaku isto mislim da su kontrakcije koje su isto normalne za kraj
A ti si se i napatila dok si bila bolesna pa si jos osjetljivija
Ne brini sve ti je to normalno. Mene je toliko bolilo svaki dan nesto drugo. To su ti ti pripremni trudovi jer ti se dolje sve siri i priprema za bebu. Kad vidis svoju bebu, svi bolovi ce ti proci, sve ces zaboraviti.
Hvala žene :) Ako ništa prestala sam razmišljat o porodu jer je bol bila tako jaka da sam je potisnula , dok se opet ne dogodi :D
Ja nisam imala nikakve pripremne trudove prije,rodila sam 2tj prije termina. Bol je počela prije podne ,nekakvo stiskanje trbuha i ledja nemogu vam opisati i tako bi trajalo minut pa prodje i sve do ponoć sam tako čekala i onda otišla u rodilište,tamo se takva bol nastavila sve do jutra.Onda se poslije podne malo pojačalo.U biti ti moji trudovi i nisu baš bolili(to sad znam,nakon dipa),a u boxu sam završila u 17h u 20.15 sam rodila.
Čim mi se taj dan trbuh počeo tako stiskati ja sam pretpostavila da idem roditi hahaha,prvi put pa neznam kako to treba boliti a mogla sam doma još ostati al nije mi se više dalo :-)
To ćete baš osjetiti kad bude to to,nemorate se ništa brinuti da nećete prepoznati trudove!
Sretno svim mama na porodu!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji