Ja sam napunila 36 tjedana jucer i tako mi je sad drugi dan. Imam osjecaj da mi je stalno stvrdnut a na trenutke puno vise... TO su pripremne kontrakcije i ne zna se koliko mogu trajat. Mogu trajat do dva tjedna iza termina a mogu odma prijeć na ,,prave ,, trudove. Tako su meni objasnili. Tako da uzivamo dok ne bole
Evo ja danas isla na ctg pa me doktorica ostavila u bolnici
Kaže da nije nista strašno, da je to normalno. Pregledala me, nisam otvorena
Al posto mi vec 38 tt pa da me malo promatraju
Ja sam dan prije poroda bila na kontroli u TA. CTG trudove nije pokazivao, otvorena 1 prst. Navecer oko 20:00 me uhvatili trudovi. Kao menstrualni bolovi, samo jaci i cesci. Uglavnom u krizima. Malo trbuh. Al polozaja da bi ih eliminirao ili smanjio nije bilo. U 3:00 otisla u bolnicu.
Ja imam lažne trudove veći dio trudnoće i oni me isto bole, ali drugačije od pravih trudova. Lažni bole samo u trbuhu i to je kao kad uhvati grč u nozi samo se grči maternica. A pravi bole i u trbuhu i leđima. Bar je meni tako bilo. I nakon par sati trudova uvijek mi pukne vodenjak i onda pičim u bolnicu. A isto su me kao i tebe Loreen danima prije poroda mučili malo jači i češći lažni trudovi tako kad su počeli pravi nisam bila odmah sigurna da li su pravi dok se nisu počeli pojavljivat u pravilnim razmacima i dok me i križa nisu počela rasturat.
Bas cemo vidit kako ce to sve ispast. Nekako imam osjecaj da cu prenijet ili rodit tocno na termin jer sam se pobojala da ce beb izletit prije a sad kad sam u 37.tjednu skoro vise ne panicarim toliko i jos sam blizu rodilista i nekako sam smirenija.... Vjerojatno i psiha dosta utjece na sve te senzacije koje osjecamo...
Cure, jel kad se beba sprema za porod smanjeno micanje? tj, manje se osjete udarci?
Sortiraj odgovore
Najstariji