Kako prepoznati trudove (početak poroda) ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Loreen
    16. Veljača 2015. 22:43

Ja sam napunila 36 tjedana jucer i tako mi je sad drugi dan. Imam osjecaj da mi je stalno stvrdnut a na trenutke puno vise... TO su pripremne kontrakcije i ne zna se koliko mogu trajat. Mogu trajat do dva tjedna iza termina a mogu odma prijeć na ,,prave ,, trudove. Tako su meni objasnili. Tako da uzivamo dok ne bole 

TetaDi
    17. Veljača 2015. 13:15

Evo ja danas isla na ctg pa me doktorica ostavila u bolnici
    Kaže da nije nista strašno, da je to normalno. Pregledala me, nisam otvorena
    Al posto mi vec 38 tt pa da me malo promatraju

• Loreen
    17. Veljača 2015. 23:27

Cekaju inspekciju 

Bubamara8
    21. Veljača 2015. 00:49

Ja sam dan prije poroda bila na kontroli u TA. CTG trudove nije pokazivao, otvorena 1 prst. Navecer oko 20:00 me uhvatili trudovi. Kao menstrualni bolovi, samo jaci i cesci. Uglavnom u krizima. Malo trbuh. Al polozaja da bi ih eliminirao ili smanjio nije bilo. U 3:00 otisla u bolnicu.

Marlameri
    21. Veljača 2015. 07:42

Ja imam lažne trudove veći dio trudnoće i oni me isto bole, ali drugačije od pravih trudova. Lažni bole samo u trbuhu i to je kao kad uhvati grč u nozi samo se grči maternica. A pravi bole i u trbuhu i leđima. Bar je meni tako bilo. I nakon par sati trudova uvijek mi pukne vodenjak i onda pičim u bolnicu. A isto su me kao i tebe Loreen danima prije poroda mučili malo jači i češći lažni trudovi tako kad su počeli pravi nisam bila odmah sigurna da li su pravi dok se nisu počeli pojavljivat u pravilnim razmacima i dok me i križa nisu počela rasturat.

• Loreen
    21. Veljača 2015. 11:41

Bas cemo vidit kako ce to sve ispast. Nekako imam osjecaj da cu prenijet ili rodit tocno na termin jer sam se pobojala da ce beb izletit prije a sad kad sam u 37.tjednu skoro vise ne panicarim toliko i jos sam blizu rodilista i nekako sam smirenija.... Vjerojatno i psiha dosta utjece na sve te senzacije koje osjecamo...

Sara9
    09. Ožujak 2015. 10:16

Cure, jel kad se beba sprema za porod smanjeno micanje? tj, manje se osjete udarci?

Tonka18
    09. Ožujak 2015. 10:38

sara može bit a i ne mora, ja sam svoju do kraja osjetila

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.