Da, prva je. Nadam se ovih dana da ce uskoro doci... Mislim da mi je krenuo sluzni čep danas ispadati jer je iscjedak žuti, ali pomiješan s nekim žilicama. Jučer sam bila na kontroli pa me raskrvarila, ali je to jučer prešlo smede, a kasnije stalo totalno. Do prije par minuta kad sam vidjela taj iscjedak.
Nadam se da je čep i da kad ispada u terminu neću čekati tjedan dana do poroda. 😃
Ujutro idem opet na kontrolu pa cemo vidjeti..
Vjerojatno ti to i jest sluzni cep. Krenuti ce to onda uskoro!
Ja sam jutros bila na kontroli, ctg uredan. A danas vec neko vrijeme imam kontrakcije u nekim nepravilnim razmacima. Ubiti, zadnja 3 puta na 5 min, al to niti blizu nije nesto jako, ne bih to nazvala trudovima. A primjetila sam da mi ni iscjedak nije vise bijelkast nego pomalo roskast.
Ctg očitava danas trudove preko 100 na svakih 6-7 min, ali ja to osjećam kao srednju menstrualnu bol... cerviks je na 2/3 članak, lako prohodno za 1,5 do ovoja i glavice, mliječna obilna plodna voda... Uglavnom doktor je rekao ako pukne vodenjak, beba se jako umiri ili kontrakcije postanu jače da dođem... Ako bude sve ok, za dva dana opet na kontrolu.
Sortiraj odgovore
Najstariji