Kako prepoznati trudove (početak poroda) ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pilici
    06. Listopad 2014. 16:47

Danas je sve ok, vjerovatno od hodanja mi je bilo.
    Petra cestitam ti 
    Iskrice ja vec sad klopam ko luda, ako cu bit jos vise gladna pred porod pa to ce bit turbo klopanje haha

zebrica

Petra41
    06. Listopad 2014. 17:43

hvala hvala svima. curica je :)

22.07.2014. <3

Iskrica1347
    06. Listopad 2014. 19:54

Samo se vi meni smijte, bute vi vidli kad dođete u moje stanje.. Ne ali ozbač, dijete si osjetim istovremeno direkt ispod cicka i skroz dolje u zdjelici. Ak računaš da je još kao i skvrčena, pa ona bu bar 53 cm imala... Ajme meni kak bum ja to zgurala van...

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

bubica11
    07. Listopad 2014. 15:07

Petra Čestitam
    Kod mene jos nista...40+3 danas.jedino sto sam primijetila da zadnjih deset dana idem na br2 na wc jednom dnevno,kontrakcije klasika ni više ni manje.vec 3 tjedna otvorena 1 prst, ni vise ni manje.zadnjih nekoliko dana pocela jaka bol u preponama koja jača iz dana u dan.sinoć sam mislila da je nešto krenulo jer me boljelo bez prestanka sat i pol vremena,ali neprekidna bol koja mi je uklijestila živac u lijevoj nozi pa sam sepala..danas jedva hodam.izgledam kao kauboj dok se krećem jer me ubija ta zdjelica...sluzavi čep nisam vidjela.ah tko zna kako ce to sve biti.kontrola opet za 2 dana.nadam se zadnja..

LuKi5
    07. Listopad 2014. 15:23

bubica11 sjetila sam se odmah svoja 3 tj. prije poroda kad me iznenada samo uklijestilo u lijevoj nozi I jedva hodala okolo. Starci su brze od mene hodali po ulici sa svojim stapovima. 

14.06.2014. L ♥

bubica11
    07. Listopad 2014. 15:27

Ozbiljno?jos mi se nijedna trudnica nije pozalila na to.ajde nisam jedina inace dok me ta zdjelica nije počela zezati hodala sam okolo kao da mi je propeler u dupetu a sad kao sto ti kazes starci brzi od mene hihi

tena123
    07. Listopad 2014. 17:54

mame imam jedno malo glupo pitanje, ali nikako da skužim, znam da sam malo tupava ali jel ta plodna voda prozirna ili mliječno bijele boje, koliko sam skužila ako je sve u redu ona je mliječno bijela?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.