Kako prepoznati trudove (početak poroda) ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pilici
    05. Listopad 2014. 21:29

Cure moje, ja se jucer cijeli dan dvoumila dali mi curi plodna voda. Zadnja tri dana ludnica imali smo svadbu pa moraš stalno bit s gostima ovdje ondje i jucer vratim se s frizure oblacim se idem piskit gaće sve Mokro, ja rekla muzu on se vec sav isprepadao, i dobro idem sad za 20tak min opet mokre gacice ali malo manje..onda se smirilo, i dodemo kod mlade idem tam vidjet opet malo mokro, u salu kad smo dosli se vec smirilo. E sad dal to ima veze sa hodanjem i trckaranjem zadnjih desetak dana ili mozda iscjedak pa pusem i na hladno....

zebrica

Petra41
    06. Listopad 2014. 13:02

Napisat cu svoje iskustvo je mozd nekom pomogne. Posto mene nitko nije upozorio da bi moglo tako bit. U 36. Tjednu na pregledu nisam bila nista otvorena pa me gin narucia za dva tjedna na pregled i tada cemo dogovorit sve za porod. Noc prije pregleda oko 4 ujutro me probudila bolu u trbuhu.jaka i konstantna kao da moram na veliku nuzdu.i tako sam ja pokusavala do 5ujutro i nista.lo u krevet malo na wc.kad je bol postala neizdrziva probudila sam supruga. Medjutim kako nije bilo nekih razmaka pauza nije nam bilo na kraj pameti da su trudovi. Ali posto je krenila krv ici u 6 smo krenili u bolnicu. Tamo sam cekala vise od pola sata da me pregledaju jer sam prvorotkinja pa kao necu brzo rodit.a mene je naravno bolilo stalno i nisam imala pojma sta se dogadja. Ka me dokorica napokon pregledala bila  8 prstiju otvorena. Vodenjak je vec  puka al je curia polako ka bi ja bila na wcu i mislila da piskim. Odmah su me stavili u box i za dva sata sam rodila bez rezanja bez iceg i vec popodn setuckala po bolnici koda nista nije bilo 

22.07.2014. <3

LuKi5
    06. Listopad 2014. 14:47

Petra. Cestitam. Super si prosla za prvorotku. Kao da je znala beba da ce bit dogovora za porod pa krenula po svome. ;) Hehe :) Cura ili decko?

14.06.2014. L ♥

Iskrica1347
    06. Listopad 2014. 15:58

Petra - bome ekspresan porod.
    Mene i dalje boljuckaju leđa, a povremeno mi se stvrdne trbuh, pišat trebam non-stop, sluzni čep nisam vidjela da je otišo (ali mogao je i po noći).
    Zebrica - ja isto već neko vrijeme imam jači iscjedak ili mi malo urina pobjegne jer ne stignem na vrijeme do wc-a. Mislim da je to normalno - ovo moje dijete mi nonstop preuređuje unutarnje organe. Da me sad netko pukne na uzv, brijem da bi jetra, mjehur i bubrezi bili zavezani u čvor sa crijevima..
    Navodno je još jedan simptom pripreme za skori porod pojačana glad - e pa ja dosada nisam bila baš ono "gladna" trudnica, a sad bih mogla svake 2 minute nešto jesti...

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.