nisam pratila temu jer sam bila uvjerena da trudove ne možeš fulat i da ćemo to svi prepoznati. no međutim, moj je beban na zadak, išla sam u srijedu na vanjski okret koji nije uspio, dugo su me držali na ctg-u koji je očitavao trudove do 70 (jel to puno, malo, ok?). taj me dan trbuh dosta jako bolio (opet ne tako jako da se ne da izdržati, ali jače nego inače kod BH kontrakcija), a bome sam i u križima osjetila. no, dali su mi apaurin i to se smirilo.
e sad, od noćas me bole križa (podmuklo ko pred mengu) i trbuh isto, ali bez nekih razmaka. sklona sam zaključiti da su to samo jake bh kontrakcije, no ipak se brinem jer u ponedjeljak idem na dogovor za carski i ne bih htjela da se do tad počnem porađati! kako su jako bili vaši trudovi? jel moguće da mene ne boli tako jako jer i inače imam visoku toleranciju boli?
i zaboravila sam napisati, jutros sam rano bila na wc-u, ali samo jednom, pa nisam sigurna da li se to računa pod čišćenje ili je to samo rezultat jučer popijenog donata.
Joj bas mi je zao da ti okret nije uspio.koliko ja znam trudovi su od 0 do 100 pa mi 70 zvuči kao dobar trud tj jak.ali neznam jer nisam jos rodila.evo danas mi je termin.imam i ja nekad bolove od kriza koji su kao jači menstrualni grčevi.ali se uvijek smire.jesu ti rekli ista kad su te doma pustili?mozda da popijes opet apaurin?mozda najbolje da odes na hitnu...reci da boli jako i nek provjere.sto se tice čišćenja,koliko sam uspjela vidjeti po forumu zene idu po 5 puta na wc dnevno tako da ovo tvoje jednom ne mora ništa značiti...neznam ti bolje pomoci sorry ali ja bi otišla na hitnu ako se to ne smiruje.
Cure moje - mene je počelo štreckati polako u leđima a i bh kontrakcije su počele biti češće... Držite fige da kreće ono pravo (ja bih da ova beba krene van i ranije - malo mi je ova trudnoća već postala jako veliki napor)... Sluzni čep još nije izletio (koliko znam), beba se mrda - ali to me niš ne uzrujava jer se P mrdala i za vrijeme trudova. Ništa to još nije baš bolno ili pravilno, ali ozbiljno sam počela razmišljati raditi čučnjeve. hahahah
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Sortiraj odgovore
Najstariji