Curke ja danas bila na pregledu, i veli doktorica otvorena za prst a na nalazu pise otvorena 1,5 cm. Narucila me na uzv, pregled i uzet ce mi bris na streptokok za tjedan dana.(to sam tražila da zelim kod njih).Rekla je mirovat malo vise a sad sam 35+2. Jel koja bila u slicnoj situaciji, mislim dal se vec pocela u tom tjednu otvarat?dal to znaci da bi se mogla i prije termina porod?mislim znam da je sve to individualno al malo me strah nekak mi je to brzo...
zebrica
Ja sam ti prošli tj.bila isto na prvom pregledu sa 35+3 i isto sam ti otvorena 2cm do ovoja i glavice.i rekao doktor da jevto ok da se otvaram polako.....kolko sam čitala po forumima puno se zana otvor pa neke i prenesu......nemoj se brinuti bit će sve ok....
Lusilu
Zebrice, ne mora biti da ćeš se sad odmah otvoriti, postupi tako kako je rekla doktorica, malo više miruj, tako da dođeš barem do 37, onda je već sve lakše i tretira se kao normalna beba. Znači nemoj sad divljati, puno šetati, nego laganini odmor, napravi si i pripremi ono što trebaš i
mirovanje. Kako si i sama rekla sve je individualno, neke žene ostanu tako sve do poroda i ni cm se ne otvore a nekima krene ranije. Opusti se, bit će ti sve jasnije već na idućem pregledu.
Lusilu i Renata hvala
Jos nam kinderbet nije dosao a i kolica moramo kupiti nekak mi je to brzo..odmarat cu vise manje sve imam slozeno jos neke sitnice za bolnicu i bebu al to cu muza poslat da kupi .
zebrica
zebrice nama su na tečaju rekli da se smatra da je beba rođena u terminu ako je rođena od 26 do 41 tjedna, tako da ti i nije prerano.
a pitala sam za plodnu vodu jer su nam tamo isto rekli da je normalno da voda bude mliječno bijela i da je takva treba biti kada je vrijeme za porod a ako je zelenkasta ili neka druga to znači fetalnu patnju, pa me zato onaj dokumetarac malo zbunio..
Tena nadam se da ce bar do 38 izdržati
Lusilu pa najbolje tak njih pošaljemo i mir
zebrica
Sortiraj odgovore
Najstariji