Kako prepoznati trudove (početak poroda) ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lana9
    09. Listopad 2014. 11:06

Renata, tnx  Nadam se da neću prenijeti... ajde Mia van... 

Pilici
    09. Listopad 2014. 19:42

Curke ja danas bila na pregledu, i veli doktorica otvorena za prst a na nalazu pise otvorena 1,5 cm. Narucila me na uzv, pregled i uzet ce mi bris na streptokok za tjedan dana.(to sam tražila da zelim kod njih).Rekla je mirovat malo vise a sad sam 35+2. Jel koja bila u slicnoj situaciji, mislim dal se vec pocela u tom tjednu otvarat?dal to znaci da bi se mogla i prije termina porod?mislim znam da je sve to individualno al malo me strah nekak mi je to brzo...

zebrica

• lusilu
    09. Listopad 2014. 19:55

Ja sam ti prošli tj.bila isto na prvom pregledu sa 35+3 i isto sam ti otvorena 2cm do ovoja i glavice.i rekao doktor da jevto ok da se otvaram polako.....kolko sam čitala po forumima puno se zana otvor pa neke i prenesu......nemoj se brinuti bit će sve ok....

Lusilu

renata6
    09. Listopad 2014. 19:57

Zebrice, ne mora biti da ćeš se sad odmah otvoriti, postupi tako kako je rekla doktorica, malo više miruj, tako da dođeš barem do 37, onda je već sve lakše i tretira se kao normalna beba. Znači nemoj sad divljati, puno šetati, nego laganini odmor, napravi si i pripremi ono što trebaš i
    mirovanje. Kako si i sama rekla sve je individualno, neke žene ostanu tako sve do poroda i ni cm se ne otvore a nekima krene ranije. Opusti se, bit će ti sve jasnije već na idućem pregledu.

Pilici
    09. Listopad 2014. 20:26

Lusilu i Renata hvala 
    Jos nam kinderbet nije dosao a i kolica moramo kupiti nekak mi je to brzo..odmarat cu vise manje sve imam slozeno jos neke sitnice za bolnicu i bebu al to cu muza poslat da kupi .

zebrica

tena123
    09. Listopad 2014. 20:56

zebrice nama su na tečaju rekli da se smatra da je beba rođena u terminu ako je rođena od 26 do 41 tjedna, tako da ti i nije prerano.
    a pitala sam za plodnu vodu jer su nam tamo isto rekli da je normalno da voda bude mliječno bijela i da je takva treba biti kada je vrijeme za porod a ako je zelenkasta ili neka druga to znači fetalnu patnju, pa me zato onaj dokumetarac malo zbunio..

Pilici
    10. Listopad 2014. 14:54

Tena nadam se da ce bar do 38 izdržati 
    Lusilu pa najbolje tak njih pošaljemo i mir 

zebrica

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.