e da i meni na uputnici napisali da na sljedećem pregledu obavim ctg, običan pregled i amnioskopiju. (u nedjelju kad mi je termin)
A šta ako neću biti otvorena za amnioskopiju, onda mi neće moći napraviti taj pregled i provjeriti plodnu vodu. Strah me da se nekaj ne bi zakompliciralo i da beba ne bi patila unutra a oni to ne vide...
jooj sva sam luda već od stalnog razmišljanja...
e da i meni na uputnici napisali da na sljedećem pregledu obavim ctg, običan pregled i amnioskopiju. (u nedjelju kad mi je termin)
A šta ako neću biti otvorena za amnioskopiju, onda mi neće moći napraviti taj pregled i provjeriti plodnu vodu. Strah me da se nekaj ne bi zakompliciralo i da beba ne bi patila unutra a oni to ne vide…
jooj sva sam luda već od stalnog razmišljanja…
Kako si i napisala prijateljica ti je prenjela 5 dana, znači nakon termina si na stalnom oprezu, i pregledavaju te non stop svaki drugi dan, tako da se može skužiti ako nešto ne štima. Ako si otvorena, onda će te ili ostaviti i promatrati, znati dalje za aminoskopiju, ako si zatvorena iči ćeš na pregled svaki drugi dan.
Joj draga...najbolje da se pokusas smiriti I sto manje slusati lose price. ..ja sam isto tako cula toliko losih prica I cuda I sva se ukakila od straha sto ce biti s bebom.Prenila sam 8 dana. U 38. tj. Otvorena prst, a dotad cvrsto zabetonirana, nisam ni skuzila kad sam se pocela otvarat, u 39. tj. otvorena 2 prsta, ne brini. Sve cebiti ok. :)

14.06.2014. L ♥
A kak mozes skuzit da se otvaras...??
Ja sam 5 dana prije poroda bila otvorena 3-4 cm, nisam to po nicemu skuzila...nisam imala ni kontrakcije nikakve ni nista...
pa ja mislim da ne možeš nikako skužiti... da bar da možeš, ali mislim da ne možeš...
Ma znam, al netko napisao da nije skuzio kad se poceo otvarat, pa ja sad gledam i mislim si kak se to skuzi?!
Odgovor na pitanje ako se moze skuzit, mozda ima fenomena koji skuze, ili bar misle da su skuzili, a zapravo uopce ne kuze

14.06.2014. L ♥
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji