Kako prepoznati trudove (početak poroda) ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LuKi5
    08. Listopad 2014. 20:35

Joj draga...najbolje da se pokusas smiriti I sto manje slusati lose price. ..ja sam isto tako cula toliko losih prica I cuda I sva se ukakila od straha sto ce biti s bebom.Prenila sam 8 dana. U 38. tj. Otvorena prst, a dotad cvrsto zabetonirana, nisam ni skuzila kad sam se pocela otvarat, u 39. tj. otvorena 2 prsta, ne brini. Sve cebiti ok. :)

14.06.2014. L ♥

Lana9
    08. Listopad 2014. 20:37

Luki, ma znam da hoće... hvala ti na lijepim riječima... 

DarijaZ
    08. Listopad 2014. 21:53

A kak mozes skuzit da se otvaras...?? 
    Ja sam 5 dana prije poroda bila otvorena 3-4 cm, nisam to po nicemu skuzila...nisam imala ni kontrakcije nikakve ni nista...

Lana9
    08. Listopad 2014. 22:09

pa ja mislim da ne možeš nikako skužiti... da bar da možeš, ali mislim da ne možeš... 

LuKi5
    08. Listopad 2014. 22:32

Ne mozes...dok te doktorcic ne pogleda 

14.06.2014. L ♥

DarijaZ
    08. Listopad 2014. 22:41

Ma znam, al netko napisao da nije skuzio kad se poceo otvarat, pa ja sad gledam i mislim si kak se to skuzi?! 

LuKi5
    08. Listopad 2014. 23:08

Odgovor na pitanje ako se moze skuzit, mozda ima fenomena koji skuze, ili bar misle da su skuzili, a zapravo uopce ne kuze 

14.06.2014. L ♥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.