Curke imam jedno pitanje sad sam 36+3 otvorena 2cm do ovoja i glavice cijelo popodne imam pritisak i osjećaj da će mi bebac "ispast" jel još kojoj tako?
Lusilu
Ja isto stalno odn. svako toliko imam isti osjećaj - najčešće mi znači da ili imam BH kontrakcije ili da mi je dijete sjelo na mjehur.
A bolove u preponama imam sada grozne dok hodam jer sam se zadnja dva dana očito malo preforsirala šetnjama.. Moram priznati da se osjećam kao stara bakica - stvarno me počelo sve boljeti, kao da sam maraton trčala....
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Baš to što kažeš koda sam trčala,bole me leđa,noge i kontrakcije imam već a sigurno dva tj....a sad i taj pritisak i lezim cijeli dan al baš mi ne pomaže imam osjećaj d će svaki čas ispast....
Lusilu
cure nadam se da će vam uskoro proći te muke i da će te ubzo držat svoje bebice.
luki hvala na odgovoru, nego sam gledala dokumentarac u kojem ženi curi prozirna voda, mislila sam ako je dokumentarac da bi trealo biti stvarno, očito ne treba, pa me to malo zbunilo
Sad ste i mene zbunile...sta nije plodna voda prozirna, a samo kad je vec blizu termina onda bude mljecna i to znaci da beba nesmije bit predugu u trbuhu vise??
zebrica
Zebrice i ja sam ti isto sva zbunjena i sve mi se čini kako se bliži da sam sve više u panici......večeras sam već mislila da bi išla u petrovu pa sam se nekako smirila.valjda ću služit kad krene.....baš sam sva sasava
Lusilu
Sortiraj odgovore
Najstariji