Kako prepoznati trudove (početak poroda) ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lusilu
    07. Listopad 2014. 20:48

Curke imam jedno pitanje sad sam 36+3 otvorena 2cm do ovoja i glavice cijelo popodne imam pritisak i osjećaj da će mi bebac "ispast" jel još kojoj tako?

Lusilu

Iskrica1347
    07. Listopad 2014. 21:33

Ja isto stalno odn. svako toliko imam isti osjećaj - najčešće mi znači da ili imam BH kontrakcije ili da mi je dijete sjelo na mjehur.
    A bolove u preponama imam sada grozne dok hodam jer sam se zadnja dva dana očito malo preforsirala šetnjama.. Moram priznati da se osjećam kao stara bakica - stvarno me počelo sve boljeti, kao da sam maraton trčala....

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

• lusilu
    07. Listopad 2014. 21:50

Baš to što kažeš koda sam trčala,bole me leđa,noge i kontrakcije imam već a sigurno dva tj....a sad i taj pritisak i lezim cijeli dan al baš mi ne pomaže imam osjećaj d će svaki čas ispast....

Lusilu

tena123
    07. Listopad 2014. 23:08

cure nadam se da će vam uskoro proći te muke i da će te ubzo držat svoje bebice. 
    luki hvala na odgovoru, nego sam gledala dokumentarac u kojem ženi curi prozirna voda, mislila sam ako je dokumentarac da bi trealo biti stvarno, očito ne treba, pa me to malo zbunilo

Pilici
    07. Listopad 2014. 23:36

Sad ste i mene zbunile...sta nije plodna voda prozirna, a samo kad je vec blizu termina onda bude mljecna i to znaci da beba nesmije bit predugu u trbuhu vise??

zebrica

• lusilu
    07. Listopad 2014. 23:53

Zebrice i ja sam ti isto sva zbunjena i sve mi se čini kako se bliži da sam sve više u panici......večeras sam već mislila da bi išla u petrovu pa sam se nekako smirila.valjda ću služit kad krene.....baš sam sva sasava

Lusilu

Pilici
    08. Listopad 2014. 10:32

Hehe jos malo :) ja isto vec polako pusem na hladno..

zebrica

• lusilu
    08. Listopad 2014. 11:45

Lusilu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.