Nata Mala. Imala sam taj iscjedak I mokre gacice od 38. tj. pa su mi za svaki slucaj provjeravali ako mi curi plodna voda ali nije. To mi se cini sto opisujes kao pripremni trudovi ali posto ti je beba na zadak moj ti je savjet kao sto je Iskrica rekla da odes provjeriti u bolnicu. Za svaki slucaj.

14.06.2014. L ♥
budem vidjela, ne da mi se dizati paniku ako nije ništa, pričekat ću još neko vrijeme, sigurna sam ako su pravi trudovi da će se pojačavati, a kod mene je za sad neka konstanta, pa nekako ne vjerujem da je to to.
budem vidjela, ne da mi se dizati paniku ako nije ništa, pričekat ću još neko vrijeme, sigurna sam ako su pravi trudovi da će se pojačavati, a kod mene je za sad neka konstanta, pa nekako ne vjerujem da je to to.
Vidim draga da smo u slicnim slatkim mukicama,je ili nije...?! Samo moj je bebo okrenut dole glavicom pa ja smijem i odmah ako treba u bolnicu! :-) A muzek isto radi,torba u autu samo kaj je moj auto doma,a ne znam dal ce me imat tko vozit. Ja vjerojatno necu biti u stanju,a dragi mi zaboravil ostaviti novceke da imam u slucaju potrebe za taxi! Ha ha ha Drzi se i sretno ako kaj krene!
<3<3<3 Karl <3<3<3
Da li se curenje kolostruma može okarakterizirati kao priprema za porod... hmmmm... Prvi put mi niš nije curilo dok nisam acctually rodila.. Možda je ovo dobar znak. A i dalje me stalno nešto boljucka u leđima.. Možda zbilja za godišnjicu rodim (10.10. ), a možda i prije...
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Čučnjevi, Boška, čučnjevi - tak su meni rekli. Makar meni baš ne pomaže..
Curke moje vi se raspricale,a ja vec sve obavila!!!! I to bez cucnjeva i stepenica! Ma kad krene,krene!!!!!
<3<3<3 Karl <3<3<3
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji