Kako prepoznati trudove (početak poroda) ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    brcka1902
    09. Rujan 2014. 07:53

Jos sam doma a za trudove citam da ih viserotkinje jace osjecaju. Ja do sada mislila da sto je zena vise puta rodila da joj je lakse i brze. Ucis dok si ziv. Svakako javim kada rodim...

renata6
    09. Rujan 2014. 08:46

Sretno, pa kad krene krene, nema veze dočekat češ!

Pilici
    09. Rujan 2014. 12:30

Sretno drži se jos malo i beba je tu  Jesu bolovi u pravilnom razmaku ili su se malo smirili?

zebrica

Lida2
    09. Rujan 2014. 17:28

Imam pitanje. Da li trudovi mogu biti ili poceti samo s jedne strane?
    Naime mene pocelo boljeti desna strana kriza i desna strana trbuha

Iskrica1347
    10. Rujan 2014. 09:43

Mislim da su pravi trudovi sa svih strana.. Koliko se sjećam..

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

beag
    10. Rujan 2014. 12:06

hmm.. imam jedno pitanje, ne znam gdje bih ga strpala pa cu ovdje 

mozda je glupo, ali palo mi je napamet.. u cemu cu izaci iz bolnice?.. za bebu sam pripremila, i sad si mislim svoje isto spakirat da ne mora mm, tj,tko zna sto bi mi donio hehe 
    pa si razmisljam, ako cu biti rezana, sivana i sl.. pretpostavljam da bas necu moci obuci npr.  uske traperice.. u cemu ste vi izasle??? najbolje neka trenerka ili tajice?

Tina0208
    10. Rujan 2014. 12:15

ja sam si bila priredila lijepu ljetnu haljinicu...al kad smo isle doma je bilo oblacno i hladno..pa je onda muz uzel tajce i jednu kosuljicu malo siru i duzi koja mi se oko struka veze.. svakako si uzmi nesto sire jer ne vjerujem bas da buju traperice odmah isle na tebe... u svakom slucaju sretno s odabirom...

Laura 21.08.2014 :-*

beag
    10. Rujan 2014. 12:24

e pa da, tajice i tunika! :)

tnx!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.