Da i meni je sad grozno. Iako znam da sam prvi put prezivila pa cu vjerojatno i ovaj, al puno vise sam nervoznija. Sad se ovaj put bojim bolova. Kad bi znala da ce trajat 2h ok. Izdurat cu, al kaj ak ce bit cijeli dan i noc??? Totalno iracionalna razmisljanja imam
Jos kad sam jucer upoznala u TA zenicu koja je u 42tt i jos nista mrak mi je pao na oci. Ne zelim jos 3 tj se muciti. Zato se nadam da ce krenut sljedeci vikend kako je i predvidjeno prvih dana
uhh, vjerojatno imate veci strah jer znate sto vas ceka! ja isto imam strah, ali drugaciji, ne mogu ni zamisliti sto me ceka i kakva je to bol a opet trtarim kad pomislim na sve to.
uvijek sam se pitala, kad toliko boli kako se onda zene odluce na 2., 3.,... trudnocu mora da je nagrada prevelika i pedobra da bi se odustalo
no krasno, drugi put uz epi. znaci prvi je bilo tako strasno ili???
ajme ne smijem vise nis citati, do poroda cu se izbezumiti
Nije ni epiduralna garancija za bezbolan porod, nazalost :-)
Ali ja i drugi put radjam s njom, pod uvijetom da sve ne bude brzinski i da ju stignem dobit. Vec sa parkinga cu vikat da mi zovu anesteziologa :-) Pa ako primi i minimalno kao prvi put, meni dosta :-)
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Gle, kako god da primi biti će bolje od onoga kaj sam durala prvi put, tako da samo neka oni pikaju a ja sam sretna sa bilo čim...
Sortiraj odgovore
Najstariji