Kako prepoznati trudove (početak poroda) ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lida2
    12. Rujan 2014. 09:03

Da i meni je sad grozno. Iako znam da sam prvi put prezivila pa cu vjerojatno i ovaj, al puno vise sam nervoznija. Sad se ovaj put bojim bolova. Kad bi znala da ce trajat 2h ok. Izdurat cu, al kaj ak ce bit cijeli dan i noc??? Totalno iracionalna razmisljanja imam
    Jos kad sam jucer upoznala u TA zenicu koja je u 42tt i jos nista mrak mi je pao na oci. Ne zelim jos 3 tj se muciti. Zato se nadam da ce krenut sljedeci vikend kako je i predvidjeno prvih dana

beag
    12. Rujan 2014. 09:13

uhh, vjerojatno imate veci strah jer znate sto vas ceka! ja isto imam strah, ali drugaciji, ne mogu ni zamisliti sto me ceka i kakva je to bol  a opet trtarim kad pomislim na sve to. 

uvijek sam se pitala, kad toliko boli kako se onda zene odluce na 2., 3.,... trudnocu  mora da je nagrada prevelika i pedobra da bi se odustalo 

Lida2
    12. Rujan 2014. 09:38

pcelice zato se ja uzdam ovaj put u epiduralnu

beag
    12. Rujan 2014. 13:19

no krasno, drugi  put uz epi.   znaci prvi je bilo tako strasno ili???  
    ajme ne smijem vise nis citati, do poroda cu se izbezumiti

12. Rujan 2014. 13:24

Nije ni epiduralna garancija za bezbolan porod, nazalost :-)
    Ali ja i drugi put radjam s njom, pod uvijetom da sve ne bude brzinski i da ju stignem dobit. Vec sa parkinga cu vikat da mi zovu anesteziologa :-) Pa ako primi i minimalno kao prvi put, meni dosta :-)

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

pčelica9
    12. Rujan 2014. 13:28

Gle, kako god da primi biti će bolje od onoga kaj sam durala prvi put, tako da samo neka oni pikaju a ja sam sretna sa bilo čim...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.