citam da oko 36.tj. pocinju te kontrakcije... ali ne bolne.. pa vise ne znam jesu li ili nisu... mene je bolilo, ali bas kao pred mengu, znaci ne prejako i tako 3 x po par min u razmaku od cca. 5 min.. i to je to... samo nocas.. iscjedak uvijek isti, vodenast proziran kao i zadnjih mj. zna me i nesto probadati u rodnici, ali tako je bilo i prije zadnje kontrole pa dr.nista nije rekao i bila sam zatvorena.
iduci tj.idem na kontrolu u bolnicu pa cu vidjeti sto ce dr. i ctg reci...
i meni trbuh bude napet, pogotovo pred kraj dana i navecer...
ma ja to nis ne kuzim, kak treba ili ne treba biti :/ valjda ce u 2.t. biti lakse
Beag, meni je druga trudnoća pa niš ne kužim .
Prva trudnoća mi je bila skroz drugačija,niš me nije pritiskalo dole niti sam imala ikakve bh kontrakcije (a možda je zato kaj mi je mala bila cijelo vrijeme na zadak) .
A sad trebam roditi za 3 tj i sve mi je neš čudno i niš ne kužim... a valjda ću skužit kad stvarno krene . i ja idem ovaj četvrtak na kontrolu pa ćemo vidjeti ima li kakvih pomaka
beag to što si opisala to su te pripremne kontrakcije...mene isto hvataju i to najčešće ponoći i trbuh mi bude užasno tvrd a bol mi se ponekad širi od dna trbuha prema pupku...ja sam dobila savjet da ako mi nakon promjene položala ili tuširanja počne trbuh mekaniti to ništa nije ono pravo nego samo ti lažnjaci tak da se ja držim toga i neopterećavam...sad sam 37+2 tt
To je normalno. Ja sam od 36. tj. imala lazne trudove I to uzasno bolne, zavrsila na hitnoj jer me bolilo satima bez prestanka, dali su mi magnezij koji mi je pomogao samo prvu vecer, I tako svaki dan bol za plakati do indukcije jer normabele nisam htjela piti. Tijelo se priprema za porod. Ja sam 3 tj. prije nego sam rodila imala pritisak na stidnu kost I nogu lijevu, to je zato sto glava bebacu balotira.
14.06.2014. L ♥
onda je to to :) nocas nije bilo nista, ali evo i sad mi je trbuh tvrd i napet ko puska, ne znam jel to zbog hrane, probave ili bebe :)
I mene strah dal cu skuziti prave trudove jer ovi sto me pucaju u ledjima svaki dan prestanu nakon nekog vremena(tri truda u kratkom periodu pa nista)-popijem normabel poslije prvog pa se valjda smiri tijelo.Problem mi je jer je treca trudnoca-pa bi i porod trebao biti prije.. a kad sam drugi puta radjala,prespavala sam do kad su mi trudovi vec bili na svake tri minute.To mi rekle cure koje su bile lezale samnom u bolnici i medicinska sestra jer su ju zvale iz straha da im se ne porodim u sobi,znam samo da nisam imala pojma sto se dogadja oko mene jer sam tako tvrdo spavala a one mi mjerile trudove po jaucima koje sam ispustala ali se nisam budila.
prespavati trudove omg! ovo zvuci ludo
meni su sad sve cesce te bh kontrakcije, i po danu i noci... trbuh mi bude tvrd i onda popusti..
sestra u bolnici mi je rekla da cu znat kad budu pravi jer ti nece popustati, bolit ce bez obzira kako se ja namjestila, pa makar i na glavi dubila
Prepoznat ces ih...bez brige...kad pocnu sibati...meni isto bilo prije nego sam rodila kako cu ja prepoznat prave kad stalno imam lazne, al kad je drip ucinio svoje skuzila sam. Samo opet kod indukcije je drukcije nego potpuno prirodno, ali bez brige shvatit ces kad budu pravi. :))
14.06.2014. L ♥
Beag, i ako ti trudovi krenu prirodno,bez brige, znat ces ih prepoznati... U pocetku mozda neces odmah, ali vrlo brzo ces skuzit da to ipak nisu laznjaci, a ni Bh kontrakcije....
Joj kad vas slusam kak je to sve iza vas ljubomorna sam
I ja bi sad tu rado pisala o dozivljajima umjesto da me frce svaki put od muke jer znam/ne znam kaj me ceka
Sortiraj odgovore
Najstariji