Beag i ja sam izasla u tajcama i tuniki
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
...ja sam izasla iz bolnice u trapericama i normalnoj majici kaj mi je R donio...
super kad si stala u stare traperice
meni je samo bed zbog tog sivanja - ako ga bude, da ce me sve stiskat i smetat, bolit... uhhh... ne mogu ni zamislit..
nego da se vratimo na temu :)
jel ima kakvih naznaka prije pravih trudova, da bi mogli uskoro pocet?? tipa neki laksi bolovi u ledima, trbuhu, ili sta ja znam neki drugi simptomi....
ja sam valjda pocela umisljat, na svaki trzaj, bol, nestoo, mislim o nee hoce sad to pocet!!
I ja sam izasla u trapkama... Majici i strkama...
Ja nisam imala nikakvih naznaka da ce krenuti, i kad je krenulo ja nisam znala da je krenulo, dok nije pocelo onak posteno :-)
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
stvarnoo?! nisu ti smetale, stiskale ranu od ep.? uhh, imam osjecaj da cu htjet izac u spavacici hahaha
mene nes bolucka, po noci, a evo sad i prek dana u ledima i dolje u trbuhu pa odmah pomislim da nece mozda uskoro krenut trudovi... iako ima jos vremena, al valjda me polako hvata nervoza jer se blizi dan d
*rodit
Glupi mob, pise gluposti :-)
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Joj mene vec zadnja 3 dana non stop bole kriza. Umjesto da secem ja jednostavno moram lezat jer nemrem kak me ubijaju. A doslovno tih par dana nemrem samu sebe podnijet vise .
A sve oko sebe "grizem" od nervoze. Joj tak mi nije bilo prvu trudnocu na kraju ,ovo je vec neizdrljivo .
Jedna je frendica rekla da su nju tak kriza bolila par dana i onda je samo prokrvarila i otisla rodit. E sad cemo vidjet jesu li to mozda kakvi predznaci
haha, nadam se da necu koliko jedva cekam i htjela bi da bude sto prije, toliko ne bi jos :))))
Kokolina, kad je tebi termin? nemoj me plasit, sad cu zbilja mislit da je to to ;))) iako ne boli me toliko jako i kratko traje pa su mozda i bh kontrakcije. no sto ja znam! meni je to sve isto, dok me jednom ne operu pravi trudovi pa saznam hehehe
Sortiraj odgovore
Najstariji