Kako prepoznati trudove (početak poroda) ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina0208
    10. Rujan 2014. 12:29

e tako je...to ti je najpametnije...

Laura 21.08.2014 :-*

Tejuska♡
    10. Rujan 2014. 13:05

Beag i ja sam izasla u tajcama i tuniki

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

DarijaZ
    10. Rujan 2014. 15:24

...ja sam izasla iz bolnice u trapericama i normalnoj majici kaj mi je R donio...

beag
    10. Rujan 2014. 16:35

super kad si stala u stare traperice 

meni je samo bed zbog tog sivanja - ako ga bude, da ce me sve stiskat i smetat, bolit... uhhh... ne mogu ni zamislit..

nego da se vratimo na temu   :)

jel ima kakvih naznaka prije pravih trudova, da bi mogli uskoro pocet?? tipa neki laksi bolovi u ledima, trbuhu, ili sta ja znam neki drugi simptomi.... 
    ja sam valjda pocela umisljat, na svaki trzaj, bol, nestoo,  mislim o nee hoce sad to pocet!! 

10. Rujan 2014. 16:44

I ja sam izasla u trapkama... Majici i strkama... 

Ja nisam imala nikakvih naznaka da ce krenuti, i kad je krenulo ja nisam znala da je krenulo, dok nije pocelo onak posteno :-)

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

beag
    10. Rujan 2014. 16:49

stvarnoo?! nisu ti smetale, stiskale ranu od ep.?  uhh, imam osjecaj da cu htjet izac u spavacici hahaha

mene nes bolucka, po noci, a evo sad i prek dana u ledima i dolje u trbuhu pa odmah pomislim da nece mozda uskoro krenut trudovi... iako ima jos vremena, al valjda me polako hvata nervoza jer se blizi dan d 

10. Rujan 2014. 17:02

*rodit
    Glupi mob, pise gluposti :-)

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Kokolina
    10. Rujan 2014. 17:09

Joj mene vec zadnja 3 dana non stop bole kriza. Umjesto da secem ja jednostavno moram lezat jer nemrem kak me ubijaju. A doslovno tih par dana nemrem samu sebe podnijet vise .
    A sve oko sebe "grizem" od nervoze. Joj tak mi nije bilo prvu trudnocu na kraju ,ovo je vec neizdrljivo .
    Jedna je frendica rekla da su nju tak kriza bolila par dana i onda je samo prokrvarila i otisla rodit. E sad cemo vidjet jesu li to mozda kakvi predznaci 

beag
    10. Rujan 2014. 18:24

haha, nadam se da necu  koliko jedva cekam i htjela bi da bude sto prije, toliko ne bi jos :)))) 

Kokolina, kad je tebi termin? nemoj me plasit, sad cu zbilja mislit da je to to ;))) iako ne boli me toliko jako i kratko traje pa su mozda i bh kontrakcije. no sto ja znam!  meni je to sve isto, dok me jednom ne operu pravi trudovi pa saznam hehehe

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.