E pa zato te i pitam, totalno mi je sve čudno, kaj veliš nema ctg-a (rekao dr. da na ctg se ide tek sa 39 tt), nema vaginalnog, ne kužim zakaj jer su mi sa prvim djetetom na svakom pregledu to radili i onda ono čudo od UZV na kojem se niš ne vidi...ja uopće ne znam kaj bu meni sad u ponedjeljak radil, ali UZV nije spominjao, možda napravi CTG kad mu kažem da imam dosta kontrakcija tokom dana.
Al kaj veliš doktor je super, on mi je jedina svijetla točka na prvom porodu bio, zato sam ga i odabrala.
Meni na porodu bila babica i na kraju dosla samo neka dr. Ne znam joj ni ime. Sve sam obavila sama.
Al vidim da ima sad brdo specijalizanata pa vise ne znas ko je dr ko nije....
Aj javi u pon kak ti je bilo
Ovo boli za pop....., kriza mi hoce otpast, da mi bar pukne vodenjak pa da znam to je to....ova neizvjesnost popracena boli me izludjuje.Koliko dugo mogu imati ovak kontrakcije do samog poroda, isprike svim zenama, jer ja trudna 3 put al nikad mi ovako nije bilo. Tko zna sto me ceka iduci put???
Sala mala....ja sam gotova u ovom zivotu.Aaaaaaa opet boli.?
Mene su prvi puta isto leđa samo rasturala cijeli dan, i onda je bol počela prelaziti sa leđa na trbuh naprijed sve jače i jače, dok se nije bol ustalila da sam mogla točno skužiti koliko su mi razmaknuti trudovi i tek tada sam krenula u bolnicu. Probaj se otuširati sa toplom vodom, ako prođe onda nisu trudovi, a ako jesu može trajati dok ne počne ono pravo....
Trenutno sam jos u jednom komadu i doma.Povremeno imam lagane bolove u ledjima i nist strasno,pa necem u bolnicu-zelim ici tek kad su trudovi na 4-5 minuta ne prije. Jutros u 5 sam imala tako jake bolove(probudili me) kao i kad sam prvi puta poradjala i svaki trajao oko minutu na svakih 3 minute-majke mi vec sam mislila to je to jos cu i zakasniti da rodim u bolnici, a takvi su mi bili tu noc prije nego sto sam rodila sina. Trajalo je oko 20 minuta pa sam popila Normabel pa mi se smirilo. Jos tjedan dana barem da izdrzimo da udjem u 37t pa onda moze...ali da lazni trudovi tako bole...pa nece me valjda tako svaku noc..
Sortiraj odgovore
Najstariji