Kokolina ne može ti ništa biti od jednog Normabela i ne vjerujem da bi te mogao toliko uspavati, to su stvarno lagane tablete od 2mg. Postoje i jači Normabeli pa je možda ona tog jačeg popila pa ju je zato uspavao. Ali ako te boli i steže bolje da ga popiješ nego da na kraju odeš bezveze u bolnicu i da te vraćaju doma.
Kokolina ne može ti ništa biti od jednog Normabela i ne vjerujem da bi te mogao toliko uspavati, to su stvarno lagane tablete od 2mg. Postoje i jači Normabeli pa je možda ona tog jačeg popila pa ju je zato uspavao. Ali ako te boli i steže bolje da ga popiješ nego da na kraju odeš bezveze u bolnicu i da te vraćaju doma.
A valjda je onda ona uzela te jace. Nista, ak me nastavi jako bolit budem si popila
kokolina i ja mislim da mozes popit normabel jer prave trudove stvarno nista nece smirit...a ako ce ti se i spavat..bar ces se odmorit prije poroda..
kokolina i ja mislim da mozes popit normabel jer prave trudove stvarno nista nece smirit…a ako ce ti se i spavat..bar ces se odmorit prije poroda..
bas bi mi dobro doslo malo sna. I ovak se nikak naspavat
Laura 21.08.2014 :-*
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji