Ja sam u ponedjeljak skoro cijeli dan imala te lazne trudove. Stezala mi se maternica alu me boljelo samo naprijed nista u ledjima. Drugi dan otisla ginicu otvorila se prst i isto mi je rekao da mi se tijelo priprema za porod. Sad sam 38+2 i svaki dan ih osjecam ali ne tak cesto kao u pon.
Cure, i mene muce te kontrakcije...nemam ih puno, mozda do desetak kroz dan ali isto iz kriza u trbuh i traju po tridesetak sek a i ne prestaju kod kretanja bas (spanciranje po spancirfestu bas i ne pomaze )...isto sam 36tt.... Izgleda da cemo sve uraniti....kontrolu imam u srijedu tek, na prosloj bila otvorena za vrh prsta, bas me zanima kak cu sad biti.
Cure moje porod mi je bio nakraju tak grozan da vam nebi htjela ni pricat o njemu..divim se samo muzu sto je bio uz mene u toj muci svakoga trenutka i jedva cekam da mi dodje da ga izljubim :) nebi definitivno uspjela bez njega i volim ga najvise na svijetu nek se zna
Ja cure imam pitanje. Jel imala koja da joj je curkala plodna voda?
Nemam pojma kak to izgleda. Al meni danas mokre gace i hlace vise kod guze. Nisam osjetila nista.
Sad pratim al ne mogu skuziti. Svasta mi se dogadja u zadnje vrijeme i ne znam kaj da radim.
Izgleda da nas ima dosta kaj smo 36 tj a pocele neke bh kontrakcije 😊😊. I mene non stop nekaj bolucka ,pritisce i tjera na wc. Al danas je bolje. Jedva cekam cetvrtak i pregled da vidim da li sam ista otvorena...
Ivana draga porod se zaboravi cim vidis svoju bebicuu:)). I ja sam imala tezak porod i svasta trpila ali to je sad sve iza mene. I moj muz mi je bio najveca podrska vise od 11 sati poroda. Ne bih uspjela bez njegoce podrske<3. Dragaa uzivaj u svojoj bebici mazi i pazii:))))
Najljepši dani u životu svake žene - http://trudnoca22.blogspot.com/
Hvala curke. Vise ne curi nista :)
Sad sam ionako samo u panici da se nekaj ne zakomplicira.
Stalno osluskujem bebana koliko se mice. A trbuh napet ko puska
Sortiraj odgovore
Najstariji