Kako prepoznati trudove (početak poroda) ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pčelica9
    30. Kolovoz 2014. 12:58

Ja sam u ponedjeljak skoro cijeli dan imala te lazne trudove. Stezala mi se maternica alu me boljelo samo naprijed nista u ledjima. Drugi dan otisla ginicu otvorila se prst i isto mi je rekao da mi se tijelo priprema za porod. Sad sam 38+2 i svaki dan ih osjecam ali ne tak cesto kao u pon.

30. Kolovoz 2014. 15:22

Cure, i mene muce te kontrakcije...nemam ih puno, mozda do desetak kroz dan ali isto iz kriza u trbuh i traju po tridesetak sek a i ne prestaju kod kretanja bas (spanciranje po spancirfestu bas i ne pomaze )...isto sam 36tt.... Izgleda da cemo sve uraniti....kontrolu imam u srijedu tek, na prosloj bila otvorena za vrh prsta, bas me zanima kak cu sad biti. 

ivanahaha
    30. Kolovoz 2014. 16:10

Cure moje porod mi je bio nakraju tak grozan da vam nebi htjela ni pricat o njemu..divim se samo muzu sto je bio uz mene u toj muci svakoga trenutka i jedva cekam da mi dodje da ga izljubim :) nebi definitivno uspjela bez njega i volim ga najvise na svijetu nek se zna 

Lida2
    30. Kolovoz 2014. 17:03

Ja cure imam pitanje. Jel imala koja da joj je curkala plodna voda?
    Nemam pojma kak to izgleda. Al meni danas mokre gace i hlace vise kod guze. Nisam osjetila nista.
    Sad pratim al ne mogu skuziti. Svasta mi se dogadja u zadnje vrijeme i ne znam kaj da radim.

Kokolina
    30. Kolovoz 2014. 18:42

Izgleda da nas ima dosta kaj smo 36 tj a pocele neke bh kontrakcije 😊😊. I mene non stop nekaj bolucka ,pritisce i tjera na wc. Al danas je bolje. Jedva cekam cetvrtak i pregled da vidim da li sam ista otvorena... 

ninina22
    30. Kolovoz 2014. 20:58

Ivana draga porod se zaboravi cim vidis svoju bebicuu:)). I ja sam imala tezak porod i svasta trpila ali to je sad sve iza mene. I moj muz mi je bio najveca podrska vise od 11 sati poroda. Ne bih uspjela bez njegoce podrske<3. Dragaa uzivaj u svojoj bebici mazi i pazii:))))

Najljepši dani u životu svake žene - http://trudnoca22.blogspot.com/

Lida2
    30. Kolovoz 2014. 22:35

Hvala curke. Vise ne curi nista :)
    Sad sam ionako samo u panici da se nekaj ne zakomplicira.
    Stalno osluskujem bebana koliko se mice. A trbuh napet ko puska

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.