haha, nadam se da necu koliko jedva cekam i htjela bi da bude sto prije, toliko ne bi jos :))))
Kokolina, kad je tebi termin? nemoj me plasit, sad cu zbilja mislit da je to to ;))) iako ne boli me toliko jako i kratko traje pa su mozda i bh kontrakcije. no sto ja znam! meni je to sve isto, dok me jednom ne operu pravi trudovi pa saznam hehehe
haha, nadam se da necukoliko jedva cekam i htjela bi da bude sto prije, toliko ne bi jos :))))
Kokolina, kad je tebi termin? nemoj me plasit, sad cu zbilja mislit da je to to ;))) iako ne boli me toliko jako i kratko traje pa su mozda i bh kontrakcije. no sto ja znam!meni je to sve isto, dok me jednom ne operu pravi trudovi pa saznam hehehe
hahaha, ma i samu sebe plašim .
termin mi je 25.9. znači još 2 tjedna. ali kaj se mene tiče može i večeras jer me fakat bole križa za poludit. ni o ležanje ne pomaže.
jel zna tko jel smijem popit možda normabel ili nešto za smirenje? da ne idem doktorici bez veze, a imaju ga moji doma
Mene non stop boli nisko trbuh. Bas imam kontrakcije ali samo sprijeda. Jedva hodam vec a full slabo mirujem. I ja stalno nekaj cekam a nikak docekat
Ja isto imam te kontrakcije stalno, trbuh mi se steže za poludit, ali leđa me ne bole. Tu i tamo me malo zaštreca ali nikad na obje strane odjednom nego malo lijeva pa malo desna i imam pritisak dolje, imam osjećaj kao da će mi beba ispasti van, ali dobro meni je sutra termin pa me niš više ne čudi. Kad bude bit će.
Uvijek možeš popiti Normabel, moj ginić kaše da on ne može zaustaviti prave trudove, ali ove lažne može smiriti.
Uvijek možeš popiti Normabel, moj ginić kaše da on ne može zaustaviti prave trudove, ali ove lažne može smiriti.
Onda cu ga definitivno popiti
I meni je Normabel smirio lažne trudove...uf kak su bolili.
Normabel je ZAKON! Samo mislim da smiješ popiti samo jedan na dan-bar je tako meni ginić preporučio kad me počne bolit i stezat.
Ma na kraju ga nisam ni popila jer ga bas sinoc nitko nije imao (a svekrva mi jos i rekla da ne ona od jednog normabela 3 dana samo spavala, i sad me strah ).
Popila sam sumeci Mg i muzek mi izmasirao kriza onom nekom kremom za bolove pa mi je bilo lakse.
Sad me opet boljucka, al valjda je to sve od tezine trbuha
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji