Mene non stop boli nisko trbuh. Bas imam kontrakcije ali samo sprijeda. Jedva hodam vec a full slabo mirujem. I ja stalno nekaj cekam a nikak docekat
Ja isto imam te kontrakcije stalno, trbuh mi se steže za poludit, ali leđa me ne bole. Tu i tamo me malo zaštreca ali nikad na obje strane odjednom nego malo lijeva pa malo desna i imam pritisak dolje, imam osjećaj kao da će mi beba ispasti van, ali dobro meni je sutra termin pa me niš više ne čudi. Kad bude bit će.
MOzes popiti magnezij i normabel od 2mg. Ako ti ne pomogne, onda ces vjerojatno sutra put bolnice
Uvijek možeš popiti Normabel, moj ginić kaše da on ne može zaustaviti prave trudove, ali ove lažne može smiriti.
I meni je Normabel smirio lažne trudove...uf kak su bolili.
Normabel je ZAKON! Samo mislim da smiješ popiti samo jedan na dan-bar je tako meni ginić preporučio kad me počne bolit i stezat.
Ma na kraju ga nisam ni popila jer ga bas sinoc nitko nije imao (a svekrva mi jos i rekla da ne ona od jednog normabela 3 dana samo spavala, i sad me strah ).
Popila sam sumeci Mg i muzek mi izmasirao kriza onom nekom kremom za bolove pa mi je bilo lakse.
Sad me opet boljucka, al valjda je to sve od tezine trbuha
Kokolina ne može ti ništa biti od jednog Normabela i ne vjerujem da bi te mogao toliko uspavati, to su stvarno lagane tablete od 2mg. Postoje i jači Normabeli pa je možda ona tog jačeg popila pa ju je zato uspavao. Ali ako te boli i steže bolje da ga popiješ nego da na kraju odeš bezveze u bolnicu i da te vraćaju doma.
Sortiraj odgovore
Najstariji