Jesenske bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nas_bebac
    23. Listopad 2018. 10:36

Justme123 ja sam dozivila da je prodavacica rekla gle ovu tu je nasla dojit mislim stvarno... A ja bila tada trudna i hormoni na 100 samo sam rekla muzu sve ostavi na kasi i idemo ca jer gospođi smeta sta je zena pokrivena i doji svoje dijete... I pokupila se ca ljuta ko ris... 

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

23. Listopad 2018. 12:34

Helou kloke, da se javim i na pvoj temi. Mi rastemo, papamo, spavamo, kakamo i pomalo cendramo. Noćas me je već bio izludio totalno. Već tjedan dana on bi stalno bio na cici. 
    Moj kiše stalno, ali je kihao i u trbuhu. Nisam vjerovala da beba može ubtrbuhu kihati. 
    No on i štuca svaki dan, dosta dugo, nekad i 2 pita dnevno i gotovo uvijek nakon toga slijedi kakanje. 
    Htjela sam pitati kada dojite, koliko dugo vam traju podoji?

23. Listopad 2018. 12:38

Znaci jucer i danas je nemoguć! Jucer je CIJELI dan bio budan, jel moguce da tako mala beba bude toliko dugo budna!? Danas je evo tek sad zaspao. Na sisi bi bio stalno, pa se izdajam pa sisa pa kakanje, riganje i krug 😱 Nisam vise znala sta bi pa sam mu ad prvi put skuhala jer u mojim cickama vise nije bilo nista, bar nisam mogla izdojit. Nemiran je uzasno 😫
    Moj stuca isto i kise. U trbuhu je isto stucao ☺️
    Kako se vi borite? 

• Rorry
    23. Listopad 2018. 12:50

Joj i moja stuca,  u trbuhu je stucala svaki dan najmanje 1x, a najcesce 3x dnevno.  Sad je manje,  obicno nakon kela i onda joj ide na bljucanje od toga.  
    Ja nekad isto imam osjecaj da nemam mlijeka, ali ona lijepo dobiva na kilazi pa ocito imam.  A podoj traje izmedju 20 i 45 minuta, kako je raspolozena,  ovo 45 je maximum jer ju ja odvojim nakon toga jer vidim da vise ne guta nego samo duda. 

Isssa
    23. Listopad 2018. 12:51

KikeS

Znaci jucer i danas je nemoguć! Jucer je CIJELI dan bio budan, jel moguce da tako mala beba bude toliko dugo budna!? Danas je evo tek sad zaspao. Na sisi bi bio stalno, pa se izdajam pa sisa pa kakanje, riganje i krug 😱 Nisam vise znala sta bi pa sam mu ad prvi put skuhala jer u mojim cickama vise nije bilo nista, bar nisam mogla izdojit. Nemiran je uzasno 😫
    Moj stuca isto i kise. U trbuhu je isto stucao ☺️
    Kako se vi borite?

Imali smo istu stvar, izludio me, pitala sam se čije bebe to spavaju, ovaj moj je samo vrištao po cijele dane, 2 sata u danu bi spavao😥, i tako 3 tjedna, mislila sam da ću u Vrapču završiti 😣, štucanje poslje skoro svakog jela a sisao je STALNO, pa eksplozivne stolice, grčevi, povraćanje (ne bljuckanje) a sve to je bilo od nagutanog zraka dok bi dojio, sad se već 8 dana izdajam i dajem na flašicu i dijete spava sigurno 18 sati od 24, niti jednog grča nije imao, beba za poželiti 🥰, smije se i budan i dok spava, sad baš uživam s njim

• Rorry
    23. Listopad 2018. 13:05

Kike, a dudu nece? Moja hoce pa  onda ne nacicava mene,  nego dudu tak da nam je barem s tim lakse. 

23. Listopad 2018. 13:07

e vidis Isssa to je to. Kako onda s izdajanjem? Izdojis jednu ili obe za jedan obrok? Ne znam koliko uopce izdojiti, a da mu bude dosta 🤷‍♀️

23. Listopad 2018. 13:08

rorry, e da i moj stucka nakon jela i tjera ga na povracanje. Inace duda moze, al jucer i danas cijeli dan ne pomaze nista, pljune je ili je nekako iscupa iz usta i nastavi plakanje 😕

• Rorry
    23. Listopad 2018. 13:09

Issa,  a koliko mlijeka mu dajes? Ja sam isto razmisljala da joj krenem tako davati jer ju muce grcevi (u snu cijelu noc stenje),  ali ona ne prestaje jesti dok sve ne pojede,  a poznavajaci sebe,  postat cu rob brojeva i stalno se pitati koliko joj trebam dati  ovako mi je lakse samo jer ne znam koliko pojede. 

Elza
    23. Listopad 2018. 15:47

Moja cura je isto jako na cici, služi joj za uspavljivanje 😣
    Danas je sva nesto cendrava i žvače ruke kao da je gladna i dala sam joj cice (iako je bila jela prije 30 min) i gospođica se prejela i sve izbacila, sve mi je smočila, a ja se sva uplasila. Tako da od sad nema više cicanja za uspavljivanje 😣😐
    KikeS, meni je patronažna rekla da ako se želim izdajati da prvo dam bebi cicu i nakon cice da izdojim tu istu koliko ide.
    Podoji mi traju 15-45 min (obično 20-30min)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.