Jesenske bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nas_bebac
    22. Listopad 2018. 17:46

Dija85 jaoo kakoo sammm slatkaaa 😁😁😁 a da i moj ima takvu facu kada vidi mobitel 😂😂😂
    A vama nisu rekli da ih treba budit svaka 3.5-max4 h?
    Nama su rekli da moramo jedino nakon mj dana da ih mozemo pustit spavat kolko hoce... Samo ti odmaraj sve drugo ces polako stic a odmarat ces svakim danom sve manje i manje pa iskoristi barem te prve dane 😁😁

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

Dija85
    22. Listopad 2018. 17:56

Nas_bebac

Dija85 jaoo kakoo sammm slatkaaa 😁😁😁 a da i moj ima takvu facu kada vidi mobitel 😂😂😂
    A vama nisu rekli da ih treba budit svaka 3.5-max4 h?
    Nama su rekli da moramo jedino nakon mj dana da ih mozemo pustit spavat kolko hoce… Samo ti odmaraj sve drugo ces polako stic a odmarat ces svakim danom sve manje i manje pa iskoristi barem te prve dane 😁😁

Rekla mi je jedna sestra da ju budim svaka 2 sata, druga mi je rekla ako se dobro najela da ju pustim da spava. 🤔🤷‍♀️ a i svi drugi mi kazu da kad je gladna da ce se probuditi. Sad ne znam

christyy
    22. Listopad 2018. 18:10

Nas_bebac hvala ti punoo 😘😘
    Dija malena je preslatka..  
    Moj se po noci budi kad je gladan i nikad ne prode vise od 3, 3.5 sata

Nas_bebac
    22. Listopad 2018. 18:23

Dija85 ja sam svog morala budit u startu jer je bio lijen pa bi mi bio prespavao i 5h u komadu... Sada se budi sam ovisi s obzorom da smo imali muke po dojdenju pa je sada samo na cici zna se probudit svakih 2-2.5h ako se dosta najede onda spava cak i 4h evo prošlu noc je spavao 15 min pa 15 cicao, pa spava 2h 1.5 na cici pa 2 spava pa 10 min cica uglavnom bilo je saroliko jucer... Vidit cemo sta ce bit danas... To su i meni govorili pusti ga probudit ce se kad bude gladan  s druge strane patronazna i doktorica kažu budi ga sad nisam znala koga poslusat... Pa sam isla po osjecaju kada su me sise pocele stezat sam ga budila... Izdajala se pa mu davala i tako.ukrug...
    Christyy nema problema 🙂😘

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

Isssa
    22. Listopad 2018. 18:41

christyy

Hej curke, imam pitanje za prijavu djeteta.. mi ga sutra idemo prijavit u maticni ured i sad nisam sigurna sta nam sve treba osim otpusnog pisma… i kakva je procedura sa zdravstvenom? To isto tamo obavljamo ili?

Ne treba ti otpusno pismo, vaše osobne, broj tekućeg računa i to je to, matični ured od bolnice dobi sve papire. Otpusno ti treba za prijavu kod pedijatra

Isssa
    22. Listopad 2018. 19:07

Looda_vila

Svaka cast Isssa! Malac je odlican.. ja ne znam kak bi to izvela sa dojenjem😆 pogotovo da odem tak nekam npr u shopping s njom.
    Kak vi to rijesavate? Ako ste vani s bebicom dulje od 2-3h.
    Uspjeh! Mala spava vec 1h! A da ja ne moram lezat kraj nje😅
    Kaj se tice prehrane i dojenja. Ja jedem apsolutno sve..jela i grah i grasak, mahune, sarmu, slatko, mlijeko, kefir..svo voce i povrce..pijem kavu 2x na dan..i ne primjecujem da bi to nesto utjecalo na njenu probavu i ponasanje.
    Frendica je zivjela 2 mj doslovno skoro na rizi i piletini pa je mala svejedno imala grceve. Teze o povezanosti prehrane mame dojilje i grceva kod beba nisu potvrdena ni jednom klinčkom studijom… dapace, ako malo proucavate ili pitate educirane pedijatre (ja pitala i svoju pedijatricu) vidjet cete da se sve vise govori o tome kako mame trebaju jest sve i da nema apsolutno nikakvih zabrana..osim ako se odredenim testovim ne utvrdi drugacije…cak i na rodim stranicama pod temom 'prehrana tijekom dojenja" vam slicno pise. Ista stvar preporucuju za alergene..tipa jaja, mlijeko..kikiriki, orasasti plodovi..

Ja se izdojim, mlijeko u termosicu, flašica, malac u auto i pičiona 😂, nema mi druge😀

Looda_vila
    22. Listopad 2018. 19:21

Isssa

Looda_vila

Svaka cast Isssa! Malac je odlican.. ja ne znam kak bi to izvela sa dojenjem😆 pogotovo da odem tak nekam npr u shopping s njom.
    Kak vi to rijesavate? Ako ste vani s bebicom dulje od 2-3h.
    Uspjeh! Mala spava vec 1h! A da ja ne moram lezat kraj nje😅
    Kaj se tice prehrane i dojenja. Ja jedem apsolutno sve..jela i grah i grasak, mahune, sarmu, slatko, mlijeko, kefir..svo voce i povrce..pijem kavu 2x na dan..i ne primjecujem da bi to nesto utjecalo na njenu probavu i ponasanje.
    Frendica je zivjela 2 mj doslovno skoro na rizi i piletini pa je mala svejedno imala grceve. Teze o povezanosti prehrane mame dojilje i grceva kod beba nisu potvrdena ni jednom klinčkom studijom… dapace, ako malo proucavate ili pitate educirane pedijatre (ja pitala i svoju pedijatricu) vidjet cete da se sve vise govori o tome kako mame trebaju jest sve i da nema apsolutno nikakvih zabrana..osim ako se odredenim testovim ne utvrdi drugacije…cak i na rodim stranicama pod temom 'prehrana tijekom dojenja" vam slicno pise. Ista stvar preporucuju za alergene..tipa jaja, mlijeko..kikiriki, orasasti plodovi..

Ja se izdojim, mlijeko u termosicu, flašica, malac u auto i pičiona 😂, nema mi druge😀

Kak cesto se izdajas? Svaki put obje sise ili?

Dija85
    22. Listopad 2018. 19:44

Cure koje ste nosile steznik, ja sam ga danas obukla, onaj kao gaće steznik. Stalno mislim da ce nesto napraviti rani. 🤷‍♀️ jel moze sta biti? 

22. Listopad 2018. 19:49

dija85, ajme preslatka je 😍
    meni su rekli ne vise od 3 ipo sata da ga pustim bez cicke, da ga budim. Al budi se sam. 
    Danas evo od jutros 9 nije spavao, samo bi cicu, ja vise nisam mogla pa sam se izdajala i davali mu na bocu, evo sad je turu opet pojeo i muz ga uspavljuje jer ja padam s nogu. 😫😫😫

• mery1911
    22. Listopad 2018. 20:21

Cure pa mi koje dojimo sve imamo iste probleme. 
    Moj mali zaspe oko 23 h ili ponoc i do 8h ujutro se probudi tocno 4 puta,jaaa vise ne mogu. Znaci ima 19dana nisam oka sklopila. Po danu isto ne mogu imam posla po kuci a i on ne spava tvrdim snom nego se trza mice pa se prene ma uzas. Da mi je 4ure u komadu zaspat uffff😑🙄.
    Jos me i mater maltretira da kako ja previse odam idem u ducan vozim auto itd..a tek rodila. Ajme ti ljudi pa ja cu probit,iovako mi hormoni radee ajme ajmee.
    Sutra mu tata pocinje radit ostajemo sami u stanu😞..smrc

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.