Nama isto patronažna rekla da ga malo stavim potrbuške da izađe zrak iz njega pošto se stalno naguta zraka kad halapljivo jede. Dignem ga na rame, ne podrigne ili podrigne jako rijetko, ali zato hoće sam držati glavu i okreće ju... Ovo što kažete da se nekako izmigolji do cice,... al stvarno! Ja sam ostala naprosto šokirana kako uspije. Meni moj pužić diže glavu od prvog dana i svakim danom sve više i više bengla s njom. U životu svom nisam to vidjela da tako maleno dijete pokušava držati i drži glavu. Potrbuške kada ga stavim, cvili, jer je frustriran. Pokušava nogicama puzati, ali, naravno, ne ide i onda počne frustracijski plač!
Jutro/dan mame i bebice! Mi smo se hranile oko 10, pa buđenje oko 3 i u 7, i noćas je brzo nakon papanja zaspala.
Mi imamo problem koji se javlja oko 7 navečer i obično traje do 10, nakon dojenja stolno želi biti na cici, a samo se igra. Pravi mali cicoljubac 😂 ako ju probam maknuti jako brzo počne plač, ne pomaže ni nošenje ni vožnja u kolicima što inače obožava. I sad nisam više pametna kaj da radim, da joj dam da se igra, jer stvarno ne mogu slušati da plače
Jutro/dan mame i bebice! Mi smo se hranile oko 10, pa buđenje oko 3 i u 7, i noćas je brzo nakon papanja zaspala.
Mi imamo problem koji se javlja oko 7 navečer i obično traje do 10, nakon dojenja stolno želi biti na cici, a samo se igra. Pravi mali cicoljubac 😂 ako ju probam maknuti jako brzo počne plač, ne pomaže ni nošenje ni vožnja u kolicima što inače obožava. I sad nisam više pametna kaj da radim, da joj dam da se igra, jer stvarno ne mogu slušati da plače
Ako mozes, pusti ju da se igra. Ocito ju to smiruje, mozda ju trbuscic mici pa se tjesi malo. Moj stariji sin ti je bio totalni cicoovisnik i nikad ni dudu ni bocicu nije htio i tjesio se na isti nacin kao tvoja Lucija.
Inace, mi smo danas kod pedijatrice bili i na 4600g smo sto je 1,4kg u plusu. Bas sam se iznenadila koliko je dobio
Petrapp2605 i moj tako identicno hoce bit non stop na cici cijeli dan samo bi cicu zaspe s icom u ustima i pusti je nek padne van onda zabije nos u nju i tako spava ako ga spustim odma plac i nervoza jer hoce opet cicu, povuce dvaput i opet zaspe i tako ukrug... A kada je gladan najprije se najede pa se onda igra... Justme123 vauu super napredak 👍👍👍
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Justme pa mali je pravi gurman, nema sta@😋😊
Bravo.za prirast!
Petrapp i Nas_bebach isto se moja ponasa...mazenje i spavanje s cicom u ustima i da joj je cica pod nosom da ju šnjofka dok spava🤪😏🙈 al uspijem ju zavarat s dudom dok je tako u polu snu, maknem cicu i brzo dudu uguram..pa jos malo lezim kraj nje i kad mi se cini da je sigurno u snu..onda se maknem🤣
Danss smo isle do arena centra..cijelo vrijeme.gledala okolo..pa malo cendrala, pa hranjenje u bircu i tak..nije lose za 1.put :D
U kojem polozaju vi najcesce dojite doma?
Justme123 ne mislim da ju muči trbuščić, lijepo mi kaka i naučila se podrigivati tako da ne vjerujem da je to,a da ima grčeve ne bi se smirila čim vidi cicu.
Nije meni teško što se ona tak igra, ali svi oko mene su mišljenja da joj ne trebam tome naučiti, a meni je stvarno teško slušati da mi beba plače a da znam da ju samo ja mogu utještiti.
Nas_bebac meni Lucija to samo navečer radit, preko dana baš lijepo jede, samo je nestrpljiva i plače dok joj ne dam cicu, nikak dočekati da se skinem i stavim šeširić, a onda čim ju stavim na ruke muk i smiješak od uha do uha...
Justme123 stvarno lijepo rastete.
Looda_vila ili mi je na rukama, ili leži na meni, ili pored mene, a uglavnom uvijek papamo u našoj sobi, nekak mi je najugodnije tamo. U početku sam je samo na rukama držala jer nije drugačije mogla ni htjela kad je bila ful mala, a sad već možemo kak god.
Bile smo u šetnji i mi, i ja se požurila doma misleći da će mi se probuditi do 4 za hranjenje, a ona još uvijek spava. Povećava si razmak između hranjenja očito.
Pozdrav mamite, evo i ja uhvati malo vremena da se javim sa svojim iskustvima za sada. Malo sam preletila preko stranica da vas procitam .predivno mi je i zlata vrijedno i zahvalna sam modernoj tehnologiji sto mozemo djeliti iskustava koja nam pomazu gledati iz druge perspektive te se tako bogatiti .
Moja beba i ja se jos upoznajemo i valjda nam iide dobro. Sa 3910 se rodio danas je imao 3840 tako da je to dobro.
Negdje je neko pisao o njezi pupka . Ovdje na sjeveru nista ne stavljaju , niti vodu cak. Kupanje bebe se prwporucuje nakon sto pupak otpadne. Mi dojimo na svakih 2-3 sata(na jednoj cici od 15-35 min kako kad, onda na drugu ) jednom dnevno mu dam dohranu jer mislim da mu nije ddosta nakon podoja jer opet salje signale da je gladan ali od danas prestajem jer sam bila na pregledu kod doktorice i kaze da nema potrebe za dohranom imas mlijeka dovoljno i orvih 14 dna ce htjeti puno sisati i to je normalno. Ne voli biti mokar nikako nece da jede dok se ne presvuce . Kakica ne smeta😂. Dobar mi je i nikad ne place bezveze, nikad.
Dudu mu dajem jer mi je doktorica rekla da on ima jak refleks sisanja i kada mislim da je sit a pokaziva znakove daj mu dudu. Bolje za sve. Poslusala sam. Poz i uzivajte u svojim mirisljavcima
❤️❤️❤️❤️
Baby.k, proslo mi je 10 dana od poroda i evo kao da nikad nisam imala savove... Mislim da sam tamo negdje 5. Dan vec lagano sjedila. Brzo Ce to proci! I da, jela sam puno blitve da da nemam tvrdu stolicu.
Mi od jucer izgleda imamo grčiće i puno mi prdi, stalno place i nece spavati 😣 Jucer sam dala prvi put Babytol vitamine, a danas sam preskocila vitamine i dala samo biogaiu. Sad, da li se slučajno poklopilo s davanjem vitamina ili su vitamini uzrok - ne znam... Nadam se da ce BioGaia pomoci pa cu Joj makar vitamine dati svaki drugi dan...
Sortiraj odgovore
Najstariji