Svaka cast Isssa! Malac je odlican.. ja ne znam kak bi to izvela sa dojenjem😆 pogotovo da odem tak nekam npr u shopping s njom.
Kak vi to rijesavate? Ako ste vani s bebicom dulje od 2-3h.
Uspjeh! Mala spava vec 1h! A da ja ne moram lezat kraj nje😅
Kaj se tice prehrane i dojenja. Ja jedem apsolutno sve..jela i grah i grasak, mahune, sarmu, slatko, mlijeko, kefir..svo voce i povrce..pijem kavu 2x na dan..i ne primjecujem da bi to nesto utjecalo na njenu probavu i ponasanje.
Frendica je zivjela 2 mj doslovno skoro na rizi i piletini pa je mala svejedno imala grceve. Teze o povezanosti prehrane mame dojilje i grceva kod beba nisu potvrdena ni jednom klinčkom studijom... dapace, ako malo proucavate ili pitate educirane pedijatre (ja pitala i svoju pedijatricu) vidjet cete da se sve vise govori o tome kako mame trebaju jest sve i da nema apsolutno nikakvih zabrana..osim ako se odredenim testovim ne utvrdi drugacije...cak i na rodim stranicama pod temom 'prehrana tijekom dojenja" vam slicno pise. Ista stvar preporucuju za alergene..tipa jaja, mlijeko..kikiriki, orasasti plodovi..
Looda_vila mi smo jučer otišli do mojih,10 min autom udaljenosti. Taman sam ju bila nahranila u 4, podrignula, presvukla i nešto prije 5 krenuli. U 6 vrišti, moji u čudu još ju nisu čuli da plače, ja reko opet je gladna, i tak do pola 8 s manjim pauzama i presvučenjem pelene se nije skidala s cice, moji u šoku koliko može pojestim. Jedva sam ju odvojila da se možemo doma vratiti 😂. Sva sreća pa mi u sub nisu došli gosti gledat malu jer je ne bi vidli jer smo bile zatvorene u sobi i prištekane jedna na drugu. Sad bi mi se kroz pola sata trebala probuditi, pa ćemo vidjeti kakvo će danas popodne biti stanje.
Inače sam s njom mogla kamo god, čak sam ju na obranu dipl vodila početkom mj, kak se papirologija otegnula skoro 4 sata sata je bila ko bubica, stvarno beba za poželjeti. I jedna shopping smo prošli tj obavile isto je prespavala.
Kaj se tiče jela, jedem sve i popijem jednu ili dvije kave, ugl dolce gusto ili cappuccino. Najbolje mi što meni nutricionistu daju savjete što se tiče hranjenja 😂😂😂 nemoj baš to, i tak.
Vauu Isssa svaka cast malac ti je zakon, moj isto nema spavanja ako nije na meni il pored mene s cicom u ustima duda vise nije in... Hah... Meni su rekli da izbjegavam pomidor ali ako se vodimo po tome da su se bebe navikle na sve sta smo mi jeli u trudnoci mome nebi smio smetati pomidor jer sam maltene zivila na pomidoru cijelu trudnocu...mi kada smo vani ili u autu da se vozikamo onda moze kolko hoces spava ko top ali cim stanemo ee onda slijedi kmecanje 🤪🤪
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Evo i nas, u subotu konacno ispao pupak pa smo s tom torturom zavrsili, 23.dan je tek ispao. Stariji klinci su prehladeni i kaslju i cure im nosevi pa su i malog zarazili i sad je i njemu zacepljen nosic pa kapamo i vucemo aspiratorom, srecom nema temperaturu, ali nam je hranjenje otezano zahvaljujuci nosu pa sam mu davala bocicu tijekom sinoc tijekom nocu oba puta da mu malo olaksam, a i spavali smo nezgodno - ja u skoro sjedecem polozaju na krevetu, a on na meni
Looda_vila mi nemamo nikakvih problema ak smo duze vani, samo ga podojim i nastavimo dalje, npr u subotu smo starije vodili k mojoj mami pa smo muz, najmladi i ja isli u Lesninu i onda jos u city i tek nakon toga doma i spavao je cijelo vrijeme, osim sto se probudio za jelo i kad se ukakao. Dojim vani bez beda i nitko mi nikad nista nije rekao.
Isssa imas strpljivo dijete :)
Petra cestitke na promociji! I tvoja Lucija je dobra bebačica. Ja se jos nisam udostojila solo otic s njom u shopping :D
Mi iduci vikend idemo do mojih, 2h voznje..pa me bas zanima kak ce to bit. Moramo joj dat osobnu radit jer u 12 mj idemo u Genevu na par tjedana. Ona i ja avionom, a muz autom.. doma se svi vracamo autom 11h voznje, no prespavat cemo negdje u italiji. To ce bit avantura🙈🙈
Justme bas sw dugo drzao pupak. Super da je ispao. Zao mi je zbog klinaca i viroze, al sad je takvo vrijeme...i tek je zapravo pocela sezona viroza. Kupilq sam onaj kidnerlux aspirator..super stvar. Ujutro joj nakapam nosic i izvucem van kad cujem da malo vise hropce. Jel se pokrivas dok dojis van? 😁
Baby nb1kako mali?? Bakterija ?
Jel se dogada kome da joj se bebica trzne jako u snu da cak i histericno zaplace?! Moja je to pocela preko dana radit kad spava. Svaki put se prepadnem kakav to plac jaki bude.
Hej curke, imam pitanje za prijavu djeteta.. mi ga sutra idemo prijavit u maticni ured i sad nisam sigurna sta nam sve treba osim otpusnog pisma... i kakva je procedura sa zdravstvenom? To isto tamo obavljamo ili?
Hej curke, imam pitanje za prijavu djeteta.. mi ga sutra idemo prijavit u maticni ured i sad nisam sigurna sta nam sve treba osim otpusnog pisma… i kakva je procedura sa zdravstvenom? To isto tamo obavljamo ili?
Za maticni ti ne treba otpusno pismo, treba ti tvoja i od dragog osobna i oboje morate biti jer potpisujete papir i drugi dan dođes po rodni list i ostatak a onda ti trebaju 2*20kn taksenih marki... Zdrastvena ti dolazi na kucnu adresu tako da za to netrebas brinut jedino ides u opcinu/grad po onu naknadu od grada( ne ono sta daje hzzo ono ti se rijesava u maticnom) evo slikice
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
šta me slikaš opet 🤣
Mi danas došli kući, jeli u 1 i evo još uvijek spava. Vidjet ćemo kako će proteći noć. Sinoć smo se baš mučili s dojenjem pa su joj dali dohranu u bolnici. Rez me još boli ali evo tjeram se da odmaram. Iako mi to teško pada, navikla sam kod kuće stalno nešto raduckati. Sutra nam dolazi patronažna pa ćemo vidjeti što ona kaže.
šta me slikaš opet 🤣
Mi danas došli kući, jeli u 1 i evo još uvijek spava. Vidjet ćemo kako će proteći noć. Sinoć smo se baš mučili s dojenjem pa su joj dali dohranu u bolnici. Rez me još boli ali evo tjeram se da odmaram. Iako mi to teško pada, navikla sam kod kuće stalno nešto raduckati. Sutra nam dolazi patronažna pa ćemo vidjeti što ona kaže.
Ajme sto sam slatka!!😍😍😍
Pravi curetak! Odmaraj sad..pusti druge neka rade!:)
Sortiraj odgovore
Najstariji