Cure pa mi koje dojimo sve imamo iste probleme.
Moj mali zaspe oko 23 h ili ponoc i do 8h ujutro se probudi tocno 4 puta,jaaa vise ne mogu. Znaci ima 19dana nisam oka sklopila. Po danu isto ne mogu imam posla po kuci a i on ne spava tvrdim snom nego se trza mice pa se prene ma uzas. Da mi je 4ure u komadu zaspat uffff😑🙄.
Jos me i mater maltretira da kako ja previse odam idem u ducan vozim auto itd..a tek rodila. Ajme ti ljudi pa ja cu probit,iovako mi hormoni radee ajme ajmee.
Sutra mu tata pocinje radit ostajemo sami u stanu😞..smrc
Definitivnoo imamo sve iste probleme 😥😥 a i ostalo isto potlisujem samo moj ima 26 dana...
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Cure moje, nema nam druge nego stisnut zube i izdrzat! Proci ce!! Kad su dani skoka...trazite pomoc, muza, mame, svekrve..frendice, olaksajte si! Ja nemam nikog blizu, no snalazim kak znam i umijem. Probajte s nosenjem u marami..neke bebe to vole, moja ne zeli ni cut za maramu. Jos moram isprobst klokanicu...a nikak da se odlucim koju da uzmem.
Mene spasava sto moja od prvog dana dobro spava po noci..pa izdrzim dan nekako. Kad dojim uzmem knjigu, gledam seriju, gledam da mi je kakav keks, voda uvijek pri ruci, ako nemam rucak/veceru - narucim izvana i amen..
Izgleda da je nama saga zavrsila... mala spavala od 16- 19.30 ...probudila se, premotala pelenu, trazila sisu...i evo opet spava🤫😳🎉🎉
Mi se ne dojimo puno pa dugo spavamo.. jucer je odspavala 6 i pol sati kroz noc, ja se isto lipo odmorila.. nama je doktorica rekla da je to budenje za hranjenje svaka 3 sata vise zbog mama da bi im se vise potaknulo mliko i da ne bi bolilo.. rekla je da ako vidim jel ima dovoljno pelena i napreduje na tezini da je onda ne budim, jer sam pitala odmah u bolnici jer je ona vec tad spavala preko 4 sata..
Meni je obitelj doletila u posjet i sad smo cijelo vrijeme vani.. stavim je u nosiljku, ona odmah zakunji i ja u miru.. cak sam ih u restoran uspila odvesti, Emily je pojela malo prije nas i zaspala 😂
Konacno sam malo procitala sta pisete... 😂
Looda_vila mi svaki dan u dnevnu bolnicu na antibiotik. Prva tri dana je primao intravenozno kroz braunilu na stopalu i onda je naravno zila pukla. Pokusali su je premjestiti na tri druga mjesta, al te zilice su tako malo da odmah pucaju. Miskila sam da ce mi srce puknuti dok su ga boli, a vec je siroce bio izboden jos sa odjela. Na kraju sestra rekla ja ga vise bosti necu jer ni nemam gdje, a i vi imate jos 8 dana dolaziti, sto znaci da nam za 2 dana opet moze biti isto. Zvali doktora pa sad prima pikicu u guzu. On je dobro, temp. nema. Krenuli su nam bili grcici, danas evo hvala Bogu samo neka kratka epizoda oko 2 sata i vise nisu. Vec sam sa strepnjom pocela gledati na sat kad se priblizi 6 popdne. Jutros sam konacno otisla u Sunce da provjerim krvnu sliku jer mi je boja odvratno bolesna, a umorim se nakon 2 metra hoda, srce hoce iskociti. Kad ono zeljezo 2, hemoglobin 81. Sutra kod svoje doktorice da vidim kakvu ce mi terapiju dati. I tako... Moj bebolino se danas nesto uspavao 😁😁 i bas se protegao, sve one stvarcice di su mu nogavice visile, sada taman.
Sto se tice buđenja po noci, meni su i u bolnici i patronazna rekli da obavezno dok su ovako mali jer se oni uspavaju i nekad se nece probuditi ni ako su gladni, nego onda organizam krene trositi zalihe pa pocnu gubiti na tezini. U pocetku ga je stvarno bilo tesko probuditi, a sada se vecinom sam probudi svaka 3 sata.
Dija i maslacko preslatke su bebice 😍😍
url=https://lilypie.com]
Looda_vila u pravilu se izdajam 2 puta na dan i to bude po 300 ml +što ga između stavljam na cicu + cijelu noć je na cici 😀, valjda neću ostat bez mlijeka tako, a ako i ostanem nema veze, za sad to funkcionira 😀, AD je uvijek pri ruci ako će trebati.
Mery i moj se trzao na svaki zvuk, sad pojačam TV i mogu lupati loncima kolko hoću, ne reagira uopće, probaj 😀
Baby.nb1 joj nek prođe taj antibiotik što prije, fala Bogu da ga ne pikaju više, pikica i bok, ja bi plakala skup sa njim 😥
A željezo ti je koma skroz, nije čudno da se umaraš toliko, pa kak funkcioniraš uopće?????
Cure jesu vam bebe kihale? Onako desetak puta na dan? Kihala je i u bolnici, ali ne ovoliko koliko sad kod kuce. Da joj nije hladno ili ne znam. 😞😏
Cure jesu vam bebe kihale? Onako desetak puta na dan? Kihala je i u bolnici, ali ne ovoliko koliko sad kod kuce. Da joj nije hladno ili ne znam. 😞😏
Meni moj kise ali ima zastopan nosic pa je patronažna rekla da je bolje da kise jer da se tako cisti samo da nesmije kašljati
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Meni moj kise ali ima zastopan nosic pa je patronažna rekla da je bolje da kise jer da se tako cisti samo da nesmije kašljati
Meni će patronažna danas doći pa ću ju pitati. Valjda je sve ok.
Dije85 kihanje kod beba nije nuzno znak prehlade nego si tako ciste nosic (jer ne znaju disati na usta) da im bude prohodan, kod prehlade ces cuti da je zacepljen nos i da otezano dise.
Looda_vila ne pokrivam se ja nicime kad dojim u shopping centru ili u parku (kad je toplo). Dojila sam malog ne klupi ispred maticnog ureda kad smo ga isli prijaviti. Ne trebas se oko toga zabrinjavati, nije ovo Amerika, ljudima kod nas ne smeta to (bar ja nisam primjetila, a starijeg sina sam dojila skoro 2 godine i znao mi je na plazi traziti podoj kad je vec godinu dana imao i nitko nije reagirao)
Sortiraj odgovore
Najstariji