Jesenske bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Looda_vila
    23. Listopad 2018. 17:22

Baby.nb1  bas mi je zao tvog deckica, mene srce  boli samo kad procitam kako su ga pikali i to sve🙁 jadnicak mali! Nadam se da ce Sto prije upala zavrsit! Mis mali!
    Isssa bome dosta izdojis u samo 2 izdajanja. Po  ovome kak si opisalq meni ne izgleda da bus ostala bez mlijeka, vec suprotno..ak ssvaki put izdojis do kraja ili das malom da posisa do kraja...navlacis sve vise mlijeka.. ako sam ja dobro shvatila princip ponude/potraznje. Tak da ne brini, mlijeka bu za izvoz😂
    Justme ma ni ja se ne planiram pokrivat, al me zivciraju tu i tamo komenatari koji cujem na tu temu. Jedna frendica ne doji vani jer je njezinom muzu  neugodno..daj zamisli🤪😝 pa pljusnula bi ga da ssm na njenom mjestu.
    Nama podoji traju kako kad..nekad 10-15 min nekad zeli utjehu i mazit se malo pa to bude pol sata -45 min.. ak je duze od toga pocela sam ju odvajat i dat dudu. Konacno sam nasla dudu koju je prihvatila...10 duda sam valjda isprobala.
    Jer isto tako mi zna visit na sisi (a dok nismo u skoku( pa se prejede i onda izbljuca ...ufff
    Mi se mucimo sa soorom..pa nikak da to ode!! Vec sam luda...

Looda_vila
    23. Listopad 2018. 17:30

Rorry

Issa, a koliko mlijeka mu dajes? Ja sam isto razmisljala da joj krenem tako davati jer ju muce grcevi (u snu cijelu noc stenje), ali ona ne prestaje jesti dok sve ne pojede, a poznavajaci sebe, postat cu rob brojeva i stalno se pitati koliko joj trebam datiovako mi je lakse samo jer ne znam koliko pojede.

Kad su vam poceli grcevi? Moja isto kako koju vecer ispusta takve zvukove.da ne znam sta je. Kupila sam ono nocno svjetlo  tako da ju vidim iz kreveta u koljevku jer ne znam sta izvodi..

Isssa
    23. Listopad 2018. 19:19

KikeS

e vidis Isssa to je to. Kako onda s izdajanjem? Izdojis jednu ili obe za jedan obrok? Ne znam koliko uopce izdojiti, a da mu bude dosta 🤷‍♀️

Izdojim obje, stavim u termosicu😀, dam mu na flašicu kolko hoće (i iz sise je tako samo na flašici vidimo ml), i onda nakon sat-dva kad postane  malo nervozan ga stavim na cicu da izvuče sve.

23. Listopad 2018. 20:17

Nas_bebac ma ne bih joj ja preko toga presla, cula bi mene ta prodavacica, ne bi da su te kokosi u ducanima ljubazne pa da imaju pravo ista reci. Sve su bahatije iz dana u dan, a da ne govorim da u Intersparu u Arena centru jedna blagajnica KOPA NOS NIMALO SUPTILNO I ONDA DIRA ARTIKLE KOJE DRUGI NOSE KUĆI!
    Looda_vila bojim se da bi i moj muž pljusku dobio da mi takvu glupost izvali. Ako ti nije neugodno radit dijete, nema ti sta bit neugodno kad ti ga žena hrani. Oni i njihov izmisljeni sram, baš me zanima jel mu neugodno i kad mu žena ginekologu ide 🙄. Frendica ti stvarno ima živaca za muške nebuloze.
    Moj se malo napinje kad treba kakati, ali nisu to grčevi jer nema neutjesnog plakanja. 

• Rorry
    23. Listopad 2018. 20:24

Ma i ja mislim da moja nema prave kolike nego kak jede halapljivo je puna zraka stalno i onda ju to muci cijeli dan.  
    A pocelo je jos u rodilistu  ali zadnjih tjedan dana ispusta tak cudne zvukove.  Looda vila,  guglaj grunting baby syndrome,  moja tak nekak zvuci.  

23. Listopad 2018. 20:37

Joj pa to je strasno, ja s takvim muzem ne bi izdrzala. Sto se tice prodavacica, inace ne volim dok mi netko namece silom svoju volju, a jos dok mi one krenu pametovati 🤦‍♀️ Uvijek se suzdrzim i budem pristojna, al nekad ga brate mili pretjeraju!
    Cast iznimkama!
    Rorry pa to je taj zvuk! To Teo radi kad mu nesto ne pase ili kad je na sisi, a ne moze je uhvatiti kak spada. 

Nas_bebac
    23. Listopad 2018. 21:30

Tocno to bas sam bila ljuta kada je to skomentirala i jos onako posprdno ma mislim si mamicu tii..  
    I moj Noa tako zvuci kada pokusava kakati ili samo prdne 🙂
    Mislim da mome muzu tako nesto nebi palo na pamet jer bomeeee bi dobio nogu u guzicu.... 

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

23. Listopad 2018. 21:40

Rorry e tocno to! Tak moj zvuci prijw nego se pokaka ili prdne.
    Nas_bebac ma glupaca neka je to bila. Neka si ostavila stvari i otisla, ostala je bez kupca jer prica prije nego promisli. Neka te to ne obeshrabri da hranis svoje dijete gdje zelis. Ja sam u subotu u cityju dojila malog i nitko nista nije komentirao. 

Nas_bebac
    23. Listopad 2018. 22:02

justme123

Rorry e tocno to! Tak moj zvuci prijw nego se pokaka ili prdne.
    Nas_bebac ma glupaca neka je to bila. Neka si ostavila stvari i otisla, ostala je bez kupca jer prica prije nego promisli. Neka te to ne obeshrabri da hranis svoje dijete gdje zelis. Ja sam u subotu u cityju dojila malog i nitko nista nije komentirao.

Ma nece me obeshrabriti jer kada vidim kako neki jedu to sta ja dojim je najmanji problem 😂 a nakraju ako nekome bas smeta nek okrene glavu i i nek ode jer ne radim nista krivo niti nedopusteno samo hranim svoje dijete!

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

Elza
    24. Listopad 2018. 09:21

Jutro mamice!
    Mi noćas bili puno budni 😁 Probudila se u 23h nakon standardnih 3 sata što je odspavala, nahranila sam ju i presvukla i nije htjela spavati do 3 ujutro. Neće i neće, oči širom otvorene kao da je podne hehe. Nosila sam ju i sve ali ništa, samo je mahala glavom i tražila cicu. 😂 Prava sreća da sam jučer popodne malo odspavala inače bi bilo baš veselo... Kako ste vi proveli noć? 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.