Bravo cure za dobivene gramice! Ja je znam na koliko smo mi..zadnje je bila oko 4600 prije cca 12 dana..al vidin po robici da 56 postaje premalo. Vec smo neku robu 56 i spremili za dalje.
A pregled kod pedijara imamo tek iduci tjedan.
Narucila sam privatno na uzv kukova.
Baby.k mihael je presladak! Probaj sa izdajalicom izvuc bradavice.
Isssa ja svoju vec neko vrijeme stavljam spavat na trbuh prek dana dok ju vidim. I obozava tak spavat..pase joj.
Preko noci obavezno spava na ledima.
Mi smo svaki dan sad u setnji bar 2-3h. Bas se nasetamo. ..divno je vrijeme i steta bi bilo ne iskoristit.
Cure jel imate klokanice? Neka preporuka?
Gledala sam ergobaby omni 360, ruckeli i stokke my carrier.. ne znam ni sama kaj bi. I kaj ak joj nece pasat..
Moj spava na meni na trbuhu, ali samog ga nisam još stavila, sutra ću tokom dana da mi bude na oku 😀
Mi smo uzeli ergobaby omni 360 i zadovoljna sam, sad kad ima preko 4.5 kg mi je super, dok je bio manji činila mi se prevelikom
Baby.k ja sam ti imala samo jednu uvucenu bradavicu pa sam je izvukla sa izdajalicom ili kockom leda pa dala Noi kada je htio je ulovio ljepo kad ne svu me izgrize, btw Mihael je pravii slatkis,
Isssa moj svako jutroo na meni odspava barem 2-2.5 sata na trbuhu jer pocne plakat i grcit se pa ga tako stavim na sebe i bude mir...,
Mi imamo sveukupno 4470g i sutra punih mj dana
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Mi smo danas obavili uzv kukova i sve je ok s obzirom na dob, kontrola s 3-4 mj zivota. Sutra prvi pregled kod pedijatrice pa cu i ja znati koliko je narastao 😊
Bravo cure za dobivene gramice! Ja je znam na koliko smo mi..zadnje je bila oko 4600 prije cca 12 dana..al vidin po robici da 56 postaje premalo. Vec smo neku robu 56 i spremili za dalje.
A pregled kod pedijara imamo tek iduci tjedan.
Narucila sam privatno na uzv kukova.
Baby.k mihael je presladak! Probaj sa izdajalicom izvuc bradavice.
Isssa ja svoju vec neko vrijeme stavljam spavat na trbuh prek dana dok ju vidim. I obozava tak spavat..pase joj.
Preko noci obavezno spava na ledima.
Mi smo svaki dan sad u setnji bar 2-3h. Bas se nasetamo. ..divno je vrijeme i steta bi bilo ne iskoristit.
Cure jel imate klokanice? Neka preporuka?
Gledala sam ergobaby omni 360, ruckeli i stokke my carrier.. ne znam ni sama kaj bi. I kaj ak joj nece pasat..
Moj spava na meni na trbuhu, ali samog ga nisam još stavila, sutra ću tokom dana da mi bude na oku 😀
Mi smo uzeli ergobaby omni 360 i zadovoljna sam, sad kad ima preko 4.5 kg mi je super, dok je bio manji činila mi se prevelikom
Samo ga stavi. Ionak ce uskoro morat pocet vjezbat na trbuhu po par min na dan..za glavicu, vratne misice i sl.
Koliko duga ga znas nosit u klokanici? Bas citam neka uputstva da se ne preporuca duze od pol sata za bebe od mjesec dana...pa mi nije.bas jasno...🤔
Mi smo se bas kupali. Obozava kupanje, sva se razmase nogicama i rukicama🤗 a kad ju vadim van..vriska najjace ko da ju koljem, uvreda najveca😂😂
Looda_vila meni ga je patronazna biva vec stavila na trbuh i je rekla da nastavim jer da mi mali vec na veliko drzi sam glavu pa da ga slobodni stavim svaki dan neka vjezba
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Looda_vila meni ga je patronazna biva vec stavila na trbuh i je rekla da nastavim jer da mi mali vec na veliko drzi sam glavu pa da ga slobodni stavim svaki dan neka vjezba
E pa to.. isto i kod mene. Moja sama dize glavicu..rotira na sve strane..cak i polako s rukicama se odigne..kak bi rekla patronazna da je bas "jaka i kompaktna beba" ko da ima 3 mj a ne mjesec dana:D
Kad ju stavim spavat na trbuh u koljevku u sredinu..uredno je nadem dolje u cosku kak odpuza 🤣
E pa to.. isto i kod mene. Moja sama dize glavicu..rotira na sve strane..cak i polako s rukicama se odigne..kak bi rekla patronazna da je bas "jaka i kompaktna beba" ko da ima 3 mj a ne mjesec dana:D
Kad ju stavim spavat na trbuh u koljevku u sredinu..uredno je nadem dolje u cosku kak odpuza 🤣
Hahahha ja sam svoga sebi stavila na trbuh da vidim dali ce doc di sise djete doslo do sise u cca 30sec se dogurao 😂😂 a u kreveticu redovito ga nafjem dole kod nogu kako se skoprca... 😁😁
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Hvala cure na savjetima ali bradavicu pak neće nikako. Probali smo i sa patronažnom, ali ništa. Tako da kombiniramo cicanje i izdojeno, kako koji put je raspoložen :)
Drago mi je vidjeti kako vaše bebice napreduju 😊😊
Ja se mučim još sa šavovima i hemeroidima, i mislim si hoće li ikada proć 😥 bolje mi je bilo prva dva dana nakon poroda nego sad.
Dobro jutro svima kako vam je prošla noć? Mi smo se budili svakih 1.5h da cica, bebo sad naspavan a jaaa komaaa
Baby.k samo hrabro uskoro ce to prestat i ce biti sve bolje 🙂
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Mi smo probali potaknuti mlijeko i dojiti se kroz noc.. dojim je sat.vremena i onda spava sat i pol 😱 lopuza jedna.. lose se spaja i onda mi bradavica zavrsi cijela izmasakrirana i spljostena ali je moram drzati da bi si razvila taj refleks dudenja.. mojima je danas zadnji dan u Dublinu, tako da cu ih iskoristiti i uvaliti im dijete na 2 ure dok se ja sredim 😂
Baby.k meni su savovi bili najgori od 5 do 7 dana nakon poroda.. uzas.. samo pazi na sebe i probaj se odmarati sto vise mozes..
sto se tice dojenja, ma glavno da je on sretan i sit bas te briga 😂 moja prasica je bila skoro kompletno na formuli prva 3 tjedna i isto joj je dobro...
Nama je patronazna vec s 2 tjedna rekla da je stavljam na trbuscic par puta dnevno na par minuta.. umisto da vjezba vrat Emily zaspne 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji