Znam da ste vec objasnjavale, al ako ima koja dobra dusa da objasni opet 😁 Kako staviti ovaj lilypie ispod, kopirala sam napravljeni link i di cu sad s njim? 😅
Tako traje i nama budemo budni oko 1h dok se presvucemo ocistimo nosic i nahranimo pa podrignemo i ni ne okrenes se i etoo vec novoo hranjenjena redu 😂
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Mi dajemo biogaju jer su mi rekli da mu to dajem kada smo bili u bolnici pa smo samo nastavili.. Za k1d3 ne dajem iako sam ih kupila, vidit ce sta ce rec pedijatrica, da i ja imam osjecaj da ce mi bradavice otpast koliko visi na cici al ja cu tek sutra vidit koliko. Napreduje po cici... Pa cemo znat kako dalje
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Hej curew evo i mene!
Moja danas od 8 h ujutro nije sve skupa 1h spavala... ne znam koja je sad to faza...danas nam je mjesec dana, pa po onim "pravilima" 3-6 nebi trebao bit skok, no sudeci po njezinom ponasanju...cendranju cim maknem sa sise, cak i vriska...nikako zaspat, ako se maknem na sec od nje, budi se i krecemo iznova. Stavit spavat u krevetic sam odustala jer cim krenem rukama da ju spustam, evo nje otvara oci🤪🤪
A jucer nam tako lijepo bilo vani..3h bile vani. Cak imala i svoj prvi podoj vani🤣 samo sam izbacila sisu..kakvo pokrivanje😅😂😂 al zato od od jucer 16h i danas cijeli dan..nikako da se skulira siroce.
Mene muz hrani, u istoj robi sam od petka, sva izbljucana, nepocesnja..prave rodosti dojenja 😄😄
Looda_vila čestitam😂 nama je tako zadnja 2 dana, samo kaj je noćas odspavala 5 sati u komadu pa smo možda gotovi s tom fazom, al nekak je ujutro još ok, al kad popodne krene od 16 do pol 11 se ne skida s mene. Još su me doma uvjeravaju da ona ne može toliko biti gladna i da ne plače zato, a čim ju stavim na ruke da služi da se skidam gotov plač...isto ak ju pokušavam maknuti a da misli da nije gotova isto plač i dere se na mene...i može spavati samo ak na meni ili pored mene, u kolicima jedva pola sata u komadu ako ju vozimo po kući...
Looda_vila i Petrapp2605 i nama je tako cijeli vikend u piđami neoočešljana i koma bauljam po kuci s malim na cici ili rukama jer drugacije nece u kolicima ili u autu spava ko top a doma nemaa sanse 🤯🤯... Nocas od spavanja nista, non stop je na cici bio...
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Ajme Petra nadam se da je vasa faza zavrsila. Nasa saga se nastavlja!😫😫 Iako mi je nocas dobro spavala. Od 21.30- 3, pa od 3.45 do 6 ... Al od 8h ujutro opet isti scenarij. Probudi se dobre volje i pola sata gleda mobil i malo oko sebe..cak sam uspjela i otusirat se na brzinu, izvadit šalšu iz škrinje i nakon toga samo sisa i spavanje na meni ili kraj mene. Cim se krenem dizat od nje..evo nje, ko sova otvara oci i dize rukee😣🤪 I bas sam primjetila kako su mi grudi od jutros opet dosta punije, bit ce da je dobro navukla mlijeka.
Kako sam sama s njom doma..samo cekam trenutak da muz dode doma da.mu je uvalim pa makar na 15 min i popijem kavu/caj u miru 🤣
I mene uvjeravaju da ne moze bit toliko gladna, da nek joj dam caja..pa nek ju pustim da malo place, da cu ju naucit na sebe i sisu da se necu moc pomaknut.. ne znas koji savjet "bolji"😖
Uspjela 😂😂😂
Nemoj previše paziti kaj jedeš, izbjegavaj citruse a grah i grašak pasiraj kroz cjediljku, ubiti izbjegavajte samo ono kaj te napuhuje. Ja sam sve živo izbacila zbog grčeva na kraju ispalo da mu ništa nije smetalo od toga nego je imao grčeve zbog dojenja (prejak refleks puštanja mlijeka). Sad jedem skoro sve, citruse izbjegavam i grah i grašak nisam jela😀
A mi smo danas imali turneju, od jutra u autu 😀
Prvo sam s jednim autom išla uplatiti tehnički i platit osiguranje za drugi auto, onda doma po taj drugi auto, odvela na tehnički, radila prijenos auta....4 sata smo paradirali po svukuda 😂, možete misliti kak su me gledali kad sam sa malim došla na tehnički🙈 i onda na kraju parade uletim s njim u dućan s autodjelovima (tražila sam nastavak za pojas), cirkus živi 😂, i napokon dođem doma, taman parkiram doma i zovu me iz salona da trebam nešto obaviti i ajde opet put pod noge😀 Malac je bio super, daj mu jest i miran je 💞
Cure, jel se kojoj dijete pocelo smjeskati? Meni tako stidljivo zadnja dva dana, a nikako docekati da mi se obraduje svaki put kad me vidi!
Sortiraj odgovore
Najstariji