Evo i nas, do 3 ujutro je sve bilo super, aaaa onda krece one man show. Nikako zaspat, pa smo se vrtili u krug kakanje, plakanje, grcenje i sisa. I evo ga cijelo jutro parada na sisi, toliko ih je izdusio da nisam sigurna ima či cega vise, tek je sad zaspao 😆😱
Jel moguce da ima grceve od onih d3k1 ampulica?
Jer stvarno pazim sto jedem 🤷♀️
5 sati 😳 meni rekla patronazna da ga ne ostavljam da spava duze od 3ipo sata
Tako je rekla i meni ali kad napuni mj dana da ga mogu pustit nek spava ako zeli, za ampule d3k1 je rekla da ne dajem ako isklhucivo ne dojim (ja mjesam moje i AD) i ako budem davala nek dajem ujutro jer do veceri ce se vidit dal ima grčeve od toga i nece smetat mu nocu
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Kike, meni je pedijatrica rekla da ju pustim do 5 sati da spava ako hoce. I pocetku sam ju budila svaka 3 sata
i mojoj grcevi pocnu oko 3 ujutro, samo ona spava i stenje u snu
mi se sad vratile iz setnje, dan je kao idealan za biti vani
aha aha, znaci kad napuni mjesec dana ga mogu pustiti da spava, hvala cure 😊
Pozdrav svim mamicama, evo i mi se priključujemo temi. 😊
Moja djevojčica je samo na cici, mlijeka mi se čini da ima jer puno i dugo cicamo i još poslije curi.
Još nisam naučila odmarati kad i ona tako da budem dosta neispavana... Jučer je bila prva teža noć, plakala je jedno 3 sata bez prestanka, bas mi je teško palo... Nije kakila a prduckala je tako da su možda bili plinovi 😣 Jutros sam malo čitala što ste pisale i vidim da je to više manje uobičajeno da tako plaču.
Mi ćemo od utorka početi s K1D3 kapima, imate kakvu preporuku koje kupiti (od kojeg proizvođača)?
😊
Pozdrav svim mamicama, evo i mi se priključujemo temi. 😊
Moja djevojčica je samo na cici, mlijeka mi se čini da ima jer puno i dugo cicamo i još poslije curi.
Još nisam naučila odmarati kad i ona tako da budem dosta neispavana… Jučer je bila prva teža noć, plakala je jedno 3 sata bez prestanka, bas mi je teško palo… Nije kakila a prduckala je tako da su možda bili plinovi 😣 Jutros sam malo čitala što ste pisale i vidim da je to više manje uobičajeno da tako plaču.
Mi ćemo od utorka početi s K1D3 kapima, imate kakvu preporuku koje kupiti (od kojeg proizvođača)?
😊
Mi koristimo Babytol ak se varam 4Upharma, švicarska, to je bila preporuka iz rodilišta. Budući da i ja samo dojim koristimo ih i nama odgovaraju, neke mame kažu da njima ne.
Mi prijavljujemo ovu noc samo na cici i (skoro otpalim bradavicama(piranja) jer nije dao mira al ajde spavao je kroz noc barem 2 sata izmedju svakog podoja pa bar nije gladan bio... Sada spava a mama mora sredit sve sta je jucer ostalo nedovrseno... Kakva je vasa noc bila?
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Dobar dan svima! :)
Mi noćas imali dva buđenja u 2.30 i 6.30. Kad se zbudimo ju presvučem i nahranim i to sve traje oko sat i pol. Koliko ste vi budni za vrijeme tih noćnih buđenja?
Meni moja zaspe na cici, dignem ju da podrigne i kad ju spuštam u krevetić se razbudi i traži cicu i tako u krug.
Petrapp i nama su preporučili Babytol, uzeti ćemo onda to 😊
A što se tiče probiotika... To uzimate po svojoj želji ili su pedijatri preporučili iz nekog razloga?
Dobar dan svima! :)
Mi noćas imali dva buđenja u 2.30 i 6.30. Kad se zbudimo ju presvučem i nahranim i to sve traje oko sat i pol. Koliko ste vi budni za vrijeme tih noćnih buđenja?
Meni moja zaspe na cici, dignem ju da podrigne i kad ju spuštam u krevetić se razbudi i traži cicu i tako u krug.
Petrapp i nama su preporučili Babytol, uzeti ćemo onda to 😊
A što se tiče probiotika… To uzimate po svojoj želji ili su pedijatri preporučili iz nekog razloga?
Ja dajem waya probiotik, možda će nekima zvučati glupo ali budući da sam rodila carskim rezom i djete nije prošlo kroz porođajni kanal smatra se da nije pokupili dobre bakterije koje pomažu probavnom sustavu, tako da sam joj odlučila dati probiotik. Ako ta teorija i nije točna, probiotici ne mogu nikako naškoditi, nego samo poboljšati radit probavnog sustava.
Hej, cure, meni je ova noc bila grozna. Spavala sam mozda sat vremena. Moja cura je cijelu noc toliko glasno proizvodila zvukove (u snu!) da sam ja sjedila pored kinderbeta i gledala ju da se nesto ne bi dogodilo
kalanhoja, tako je i kod nas, isto. Probudi se, presvucem ga, sisa, ukomira se, dizanje za podrigivanje, budenje, bljuckanje od silnih muckanja i slobodno moze ispocetka. I tako to biva po noci svakih dva tri sata i traje po sat sat ipo. Ako znam da je sit i suh i da oce cicu samo za uspavljivanje nekad mu uvalim dudu ako sam ukomirana, on se uspava s njom i pljune.
nas bebac, noc je prosla malo lakse nego inace, ne znam jel zbog onih d3k1 sta sam mu dala u podne pa ga to nije mucilo 🤷♀️
Bole me cice jako, bradavice. Nema pravila vise pa iscijedi obe i one se istovremeno napune i stvore cvorici pa se i masiram i razbijam ta cuda. 😱 Ugl. ne znam kome je dojenje cin blazenstva ili cega vec meni je nocna mora s mojim uvucenim bradavicama, al kako mi on lijepo napreduje i papa stisnem zube i trpim, neka je na mom mlijeku kad ga vec ima.
Sortiraj odgovore
Najstariji