Nama danas bila patronažna i rekla da imamo 4330
, i da ovaj vikend probamo samo cicu bez nadohrane da vidimo koliko ce dobit, ili izgubit mislim da će ovo biti neprospavani vikend ako se ta moj piranja bude budila svakih 1.5 ce bit veselooo
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
, i da ovaj vikend probamo samo cicu bez nadohrane da vidimo koliko ce dobit, ili izgubit mislim da će ovo biti neprospavani vikend ako se ta moj piranja bude budila svakih 1.5 ce bit veselooo
moj se nocas budio svako sat vremena 😅 ko zombiji smo muz i ja bili, onda kad ga treba opet uspavat uskoci muz jer ja nemam vise snage, a on se jadan budi ujutro za posao 😫
moj se nocas budio svako sat vremena 😅 ko zombiji smo muz i ja bili, onda kad ga treba opet uspavat uskoci muz jer ja nemam vise snage, a on se jadan budi ujutro za posao 😫
Istaa stvar i sa nama samo je moj jos i ono sta je spavao stenjao jer ga je trbuščić zezao... Ruke su mi ukocene od nosenja 😥🤪🤪
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
E i moja ne podriguje nakon dojenja, a nakon ad u sekundi..
Danas sam je prekinula, nakon sat vremena je trazila bocicu, pojela sve.. bas me nece ovo dojenje 🤦♀️
Meni se muz vraca na posao sad u pon, pa cemo ga morati pustiti na miru tokom noci.. do sada bi on uvik preuzeo jedno nocno hranjenje pa da ja odspavam bar 5 sati u komadu 😭
E i moja ne podriguje nakon dojenja, a nakon ad u sekundi..
Danas sam je prekinula, nakon sat vremena je trazila bocicu, pojela sve.. bas me nece ovo dojenje 🤦♀️
Meni se muz vraca na posao sad u pon, pa cemo ga morati pustiti na miru tokom noci.. do sada bi on uvik preuzeo jedno nocno hranjenje pa da ja odspavam bar 5 sati u komadu 😭
Da te utješim..moj se uopće ne diže umjesto mene po noći jest da ga ja dojim..ali isto tako i presvlačim i sve što treba..on ga nekad zna uspavati ujutro ako se bebo rano probudi, tako da se ja uspijem otuširati i spremiti cure za školu
ej cure, malo rijeđe pišem jer svaki dan neki gosti 100 stvari!
Dobro došle nove/stare mamice i bebice u grupu! Vidjela sam jutros da je ovih dana bio prravi baby boom
Bas sam gledala ovako malo statistiku poroda..iznenadila sam se koliko nas je zapravo zavrsilo na carskom... ne znam zasto.
Kike tocno te razumijem, i tebe i muza.. nama je tako bilo prvih 10 dana, ko 2 duha smo muz i ja doma izgledali jer mala bi jela svakih 1-1,5h ... al onda se nekako sama od sebe unormalizirala i sad evo spava 3-4 h u komadu, jucer cak 5h, jos sam u šoku (sad cu 100% urec haha) od 20 -1, pa od cca 2 - pol 6 i onda u 8.00h je njezino vrijeme za totalno buđenje :D
počela je gledat mobil i pricat s njim..ujutro to bude pola sata i evo sad popodne isto pola sata ona sama sa sobom :D divota!
MOja opce ne podrigne..mozes ju nosit 5 dana ako treba, ruke mi znaju utrnut od nosenja nakon podoja..al nista...ili se totalno razbudi pa hrani opet poslije...ili mi skroz zaspe.
Inace, uredno me pokenja svaki dan..ja ne znam sta je to...znaci svaki dan kad joj skinem pelenu- bum meni u ruku i posvuda, jučer ju okupam, taman na ručnik stavim i zakenja sve zivo...pa nazad u kadu i peri...i jos se lijepo slatko nasmije...
I da...drage moje..nevjerojatno ali istinito...stigla sam frizeru na pramenove i na pedikuru :D
Napisala sam cijeli post i nije ga postalo tako da ukratko ni moj ne podrigne uvjek nakon podoja nekad da al nekad nikako samo se uspava, muz se digne da ga pricuva dok napravim bocu jer inace gospodin place pa ja pelene promjenim nahranim i onda moze nastavit spavat 🙂 jedino kada sam jako koma onda muz preuzme jedno hranjenje, moj danas nije kakio ali se nadam da ce jer danas je cijeli dan samo na ciki pa vidit cemo kako ce vikend sa cikom proc...
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Znaci da nam je svima vise manje isto 😂 mene strah ove noci, kako nisam spavala nista sinoc i danas dan 😕
ja sam jucer dobila i kakanje i piskenje prilikom presvlacenja 🤦♀️ znaci zapiskio je sve, mene, podlogu, krevet, posteljinu...sve! A tak me fino i pokakao i ono faca ups mislio sam da cu samo prdnut 😂😂😂
Meni se Lucija obavezno nakon kupanja popiški na ručnik. Prvo kupanje smo bili neiskusni pa mi je i krevet popiškila. A ovo s kakanje 2 puta me fino gospodična sredila 😂 i komodu i pod i podlošku ma sve što se našlo na putu, al to je normalno izgleda. Do neki dan nikako nije htjela podrignuti, čak je nakon hranjenja znala plakati i vrištati nekih 10 min dok nije prdnula i izbacila zrak tako, ali sad podriguje ko velika, čak zna sama usred dojenja na cici podrignuti, a nakon ju obavezno još podignem. Bljucka nakon željeza dosta, ali to je isto normalno. Sve u svemu jako je dobra, čak nam da spavati po noći nekad otegne i 5 sati između hranjena, a inače se budi na 3 sata. Tatu ne maltretiramo po noći da ju presvlači, jer mi nije teško kad sam već budna zakaj da ga budimo... Druga stvar da ne spavamo cijelu noć i da sam iznemogla onda bi ga probudila
Sortiraj odgovore
Najstariji