Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    [OBRISANO] 14. Prosinac 2017. 03:32

[OBRISANO] 14. Prosinac 2017. 03:37

luce <3
    14. Prosinac 2017. 05:15

Hedgehog hvala 😄

• Barbi13
    14. Prosinac 2017. 05:19

mamisita27

Meni je najjace kad moj dode s posla pa kaze da mora odspavat jer mu treba psihuckog odmora. A uz malog vecinu kuc poslova ja obavljam.. I onda poludim. J..**** kapulicukakav psihicmi odmor!I meni treba pa ga nemam. Onda mu odmah dam da radi. Jucer sam poludila ja cistim iz ormara robicu koja je malom mala i slazem sve jer je bio cumez a on zaspo pa sam poludila i gadala ga robicom da se pokrene. Ajmoooo😎😂

Hahahahah tako i moj da on mora odmorit😂😂ok znam da radi al cim legne na jastuk on spava😂😂😂😂😂das mu malu on zaspi prije nje a ova ko sova😂😂😂😂

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Barbi13
    14. Prosinac 2017. 05:20

Hahahahaha kapulicu😂😂😂😂😂😂

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Barkleys
    14. Prosinac 2017. 05:42

Barbi13

mamisita27

Meni je najjace kad moj dode s posla pa kaze da mora odspavat jer mu treba psihuckog odmora. A uz malog vecinu kuc poslova ja obavljam.. I onda poludim. J..**** kapulicukakav psihicmi odmor!I meni treba pa ga nemam. Onda mu odmah dam da radi. Jucer sam poludila ja cistim iz ormara robicu koja je malom mala i slazem sve jer je bio cumez a on zaspo pa sam poludila i gadala ga robicom da se pokrene. Ajmoooo😎😂

Hahahahah tako i moj da on mora odmorit😂😂ok znam da radi al cim legne na jastuk on spava😂😂😂😂😂das mu malu on zaspi prije nje a ova ko sova😂😂😂😂

Daaaaa. Ne znaš ko tu koga uspavljuje XD XD 

[OBRISANO] 14. Prosinac 2017. 06:55

[OBRISANO] 14. Prosinac 2017. 06:57

[OBRISANO] 14. Prosinac 2017. 06:59

[OBRISANO] 14. Prosinac 2017. 07:28

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI