Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    21. Prosinac 2017. 13:31

Sretna! Tako mali a opet tako veliki 😊😊😊
    Violeta, Leon je bas sladak 😊

barbs
    21. Prosinac 2017. 13:31

Marijana, kolaci izgledaju fiiinooo 😎😍😍😍😍😍

barbs
    21. Prosinac 2017. 13:32

Sretna, suuupeeeer 😍😍😍😍
    I ja moram zamatati pokloneeee  ahahahagagggagaga
    Muz kaze da D nije puno plakao... meni je puuuuunooo plakao hahhahahahahhahahhahaha Ah te mame 

• sretna
    21. Prosinac 2017. 13:49

barbs

Sretna, suuupeeeer 😍😍😍😍
    I ja moram zamatati pokloneeeeahahahagagggagaga
    Muz kaze da D nije puno plakao… meni je puuuuunooo plakao hahhahahahahhahahhahaha Ah te mame

Ah, kad se L prvi put cijepio i plakao i ja sam se rasplakala 😂 a sa P nisam tak osjetljiva ko sa L 😄

Maja 3
    21. Prosinac 2017. 13:51

sretna

Bili smo na cijepljenju. Ima 62 cm i 6200 g

Pravi decko! Super napreduje!

Maja 3
    21. Prosinac 2017. 13:53

Leon je ko maneken!
    Sanjchi,super kalendar!
    I ja cu to valjda popodne rijesavat ako mi pacici dozvole.
    Umatanje poklona? Sto je to?
    Ja svoje NISAM JOS NI KUPILA!

Aurora1611
    21. Prosinac 2017. 14:05

VIOLETA hahaha da, svi joj uvijek komentiraju oci i podbradak 😂😂 a nije neka bas buca, ima 5500-5600 tu negdje a skoro tri i pol mjeseca 
    Bebushka Hahahahah bas sam se nasmijala xD da probam ?? 
    POKLONI sto veli Maslačak sta je to? Ja nisam kupila ali mi se cini da ni necu, klincima u obitelji slatkiše sestri nesto od kozmetike, muz je sam sebi kupio (to je nas običaj za Božić, svatko si nesto priušti sto inace nebi bas) ja sebi nisam nista i necu, imam sve sto mi treba a mislim da u ovo B vrijeme love tak i tak nikad dosta! Poslat cu jedino svojoj baki udaljenoj 300 km novaca da si nesto kupi, jer ju obozavam i ona je za mene sve ❤️

Barkleys
    21. Prosinac 2017. 14:11

Netko je bio spominjao cijepljenje protiv rota virusa? Ako vam se da malo detaljnije mi to objasniti... Pitala sam pedijatricu, kaže da kupimo u ljekarni i dođemo s tim na cijepljenje. Što znači oralno? Kako se to daje? Mislim, moja sve kapi 5x ispljune, a ne bi baš davala 500kn za nešto što ispljune... 

Aurora1611
    21. Prosinac 2017. 14:13

Hedgehog imamo sličnu slikicu 

treca_sreca
    21. Prosinac 2017. 14:16

sretna

Violetazaboravula sam komentirat, uzas za ono sto ti se dogodilo, ja mislim da bi se onesvijestila da vidim da mi meso visi
    Sanjchi suoer je kalendar
    Marijanajako su lijepe loptice
    Trecasuper haljinica, ma da bi se ja jos 100 puta do rodendan predomislila koju bi haljinicu 😄

pa od trudnoće sam ih već nekoliko ovako finih kupila "za prvi rođendan".....morat će se 5 puta taj dan presvuć, ko Severina na koncertu

žena-majka-carica:)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.