Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aurora1611
    13. Prosinac 2017. 23:34

* sa strane ( danas me bas ide pravopis, nema sta! )

Barkleys
    13. Prosinac 2017. 23:41

Hvala Aurora! Držim fige da noć prođe dobro. Ma evo ovaj tjedan je suprug uzeo go. Jer ne znam kako bi sama ovo preživjela. Inače radi, nekad od 7 do 15, nekad od 8 do 16, nekad od 14 do 22, a nekad od 16 do ponoć. Grozne su mu to smjene, i ono, u tjednu ih nekad sve promijeni, pa se zna dogoditi da je npr. danas do ponoći a sutra od 8. Meni je najgore kad je popodne u bilo kojoj varijanti jer predvečer sam i ja krepana i nemam snage nositi se s tim. A on fakat pomaže, tj. trudi se. Znam poluditi na njega kad mu predam L koja je u polusnu i samo ju treba malo ljuljuškat i nositi da utone u san, a on mi je vrati vrišteću -. - ali stvarno se trudi, želi sve s njom. I u puno situacija je on smireniji i slično nego ja. Mene to vrištenje nekad tako izbaci iz takta... Pa mu je samo predam. 

• Barbi13
    13. Prosinac 2017. 23:44

mamisita27

Barbi13

mamisita27

Barbi13

Aurora1611

BArbi ma nista vec sam luda, u biti ona nece AD belji se na njega kad povuče! Probala sam NAN i Aptamil sad cu probati jos bebimil, hipp i novalac!
    Mamisita meni je espumisan stvarno pomogao ali Una je samo dva puta imala bas bas jake grceve ovo sve ostalo smo rješavale nošenjem i masiranjem tak da vjerojatno ne pomaže jer ima bas one jake, di neutješno place?

A joj bas ti je zeznuto……mi se borimo sa vecernjom nervozom i to traje par sati dok ne zaspi od umora😥😥

Ajoooooj :( Kak izgleda ta nervoza??

Mamisita,pet dana ne spava po danu i normalno da je pospana kad je stavim na rame baca se pa se udari u rame pa plac,cicu povuce dva puta zaspi skuzi da je pustila cicu pa opet u plac nocas smo do jedan tako i zaspala mi na rukama😥😥😌😌

Ajooooj, ona tebe bas zezat voli😫E hoces ti za kuckice cekat svibanj?3

Danas sam zvala 8.1 smo naruceni,htjela sam napisat u"prvom"a ja napisala"pevom"😂😂

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Barbi13
    13. Prosinac 2017. 23:48

Hedgehog

Hvala Aurora! Držim fige da noć prođe dobro. Ma evo ovaj tjedan je suprug uzeo go. Jer ne znam kako bi sama ovo preživjela. Inače radi, nekad od 7 do 15, nekad od 8 do 16, nekad od 14 do 22, a nekad od 16 do ponoć. Grozne su mu to smjene, i ono, u tjednu ih nekad sve promijeni, pa se zna dogoditi da je npr. danas do ponoći a sutra od 8. Meni je najgore kad je popodne u bilo kojoj varijanti jer predvečer sam i ja krepana i nemam snage nositi se s tim. A on fakat pomaže, tj. trudi se. Znam poluditi na njega kad mu predam L koja je u polusnu i samo ju treba malo ljuljuškat i nositi da utone u san, a on mi je vrati vrišteću -. - ali stvarno se trudi, želi sve s njom. I u puno situacija je on smireniji i slično nego ja. Mene to vrištenje nekad tako izbaci iz takta… Pa mu je samo predam.

Najgore kad si sam,svaki dan mi je tako😢😢😢i za Bozic cemo bit same😢😢😢😢

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Aurora1611
    14. Prosinac 2017. 00:05

Ajme cure grozno je u takvim situacijama biti sam! 
    Moj m radi u državnoj firmi ali na radnom mjestu di ga zovu i kad je doma, i za blagdane i vikendima! Sad radi do pola 4 svaki dan, cim dođe doma i jede odmah ide raditi tu drugu prostoriju koju si gradimo! Tak da i kad je doma-nije! Danas ju je npr samo jednom pricuvao jer sam tek zapalila cigaretu a ona se probudila pa je bio s njom par minuta! Inace vec sam naučila sve sama! Pospremanje, pranje, čišćenje, kupanje, u biti od prvog dana ju sama kupam! Igramo se, papamo, spavamo, nosimo se! I onda netko dođe i veli Uni ti samo mamu gledaš a ja si mislim koga ce drugog... meni je prednost to sto ne moram kuhati ali i to bi obavljala navecer kad zaspe za drugi dan da imam! Mi smo zene čudo 💪💪

luce <3
    14. Prosinac 2017. 01:02

Hedgehog nadam se da nije nista ozbiljno i da ce brzo pocet ponovo papat
    Zene koje same sve obavljate svaka cast, ja hvala bogu ne moram jer imamo sezonski obrt pa je muz zimi slobodan a zna sve po kuci tako da je on preuzeo taj dio obaveza i jos se maloj posveti...
    Mame koje doje, kad se izdajate za ostavit bebaca koliko ml je dosta po obroku?

Barkleys
    14. Prosinac 2017. 02:29

luce <3

Hedgehog nadam se da nije nista ozbiljno i da ce brzo pocet ponovo papat
    Zene koje same sve obavljate svaka cast, ja hvala bogu ne moram jer imamo sezonski obrt pa je muz zimi slobodan a zna sve po kuci tako da je on preuzeo taj dio obaveza i jos se maloj posveti…
    Mame koje doje, kad se izdajate za ostavit bebaca koliko ml je dosta po obroku?

Na dohrani za našu dob djeteta  piše 120 ml za 1 obrok, 6x dnevno. Što bi značilo svaka 4 sata. Pa se ja time vodim. Premda moja nikad nije pojela više od 100 ml niti mlijeka niti AD... 

[OBRISANO] 14. Prosinac 2017. 03:26

[OBRISANO] 14. Prosinac 2017. 03:27

[OBRISANO] 14. Prosinac 2017. 03:32

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI