Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kiara19
    21. Prosinac 2017. 12:50

Mi smo za tjemenicu koristili samo pjenu od Mustele. Proslo je za nekih tjedan dana.

Marijana12345
    21. Prosinac 2017. 12:52

Sanjchi kalendar je super!
    Treca haljinica je preslatka 😃 jucer sam bila u ducanu malenom kupiti stramplice i uopce me nije vuklo gledati po odjelu za curice, a kad se sjetim da sam na pocetku trudnoce, dok nismo znali spol, samo gledala haljinice, trakice za kosu i cipelice 😍
    Violeta grozno je to za krvarenje... nadam se da je sada sanirano! Vjerujem da si se uplasila, ja sam onda i sretna da me nisu rezali/sivali. Uffff! Mi vec naveliko imamo odnose, 1-2x tjedno, moze se kad nije bilo rezova... hvala na komentaru za kolace, jako jednostavan recept, a fini i efektnog izgleda. Za drugo nemam vremena, a i nema potrebe jer samo bih onda morala jesti... sta se tice one teme od neki dan, i meni su sise postale skroz mekane, preko noci. Nema vise onog osjecaja prepunjenosti ni kad je vrijeme za dojenje. Ali mu je dosta jer ima svaku mokru pelenu i 1-2 kakice dnevno. Doduse ne znam jel bih sada imala sta izdojiti jer nisam ni pokusavala. 

barbs
    21. Prosinac 2017. 13:01

Violeta, preeeeslatkiii jeee ;-😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 Vjerujem ti da si se uplasila...
    Banokrotirat cu radi ovih praznika .... i lidla  ahahahahahaha GROZNO...

• sretna
    21. Prosinac 2017. 13:13

Violeta zaboravula sam komentirat, uzas za ono sto ti se dogodilo, ja mislim da bi se onesvijestila da vidim da mi meso visi
    Sanjchi suoer je kalendar
    Marijana jako su lijepe loptice
    Treca super haljinica, ma da bi se ja jos 100 puta do rodendan predomislila koju bi haljinicu 😄

barbs
    21. Prosinac 2017. 13:24

sretna

Bili smo na cijepljenju. Ima 62 cm i 6200 g

ulllaaalaaaa 😍😍😍😍 duuugooonjaaaa 😍😍😍

barbs
    21. Prosinac 2017. 13:26

Sanjchi, super kalendar...😉
    I me, slaaaatkicaaa 😘
    Maslacak, super sto nema temperaturu😘
    Suncokretice, gluuuuupi grceviii

barbs
    21. Prosinac 2017. 13:26

Sretna, kako je proslo cijepljenje?
    Mi smo u setnji vec sat vremena 😉

I_me
    21. Prosinac 2017. 13:29

sretna

Violetazaboravula sam komentirat, uzas za ono sto ti se dogodilo, ja mislim da bi se onesvijestila da vidim da mi meso visi
    Sanjchi suoer je kalendar
    Marijanajako su lijepe loptice
    Trecasuper haljinica, ma da bi se ja jos 100 puta do rodendan predomislila koju bi haljinicu 😄

Sretba mi uzela rijeci iz usta! 😊😂
    Samo bi dodala marijana hvala sto si stavila recept, mozda se ohrabrim i napravim drugi kolac u zivotu... 

• Barbi13
    21. Prosinac 2017. 13:29

Sretna,P ljepo napreduje😘

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• sretna
    21. Prosinac 2017. 13:30

barbs

Sretna, kako je proslo cijepljenje?
    Mi smo u setnji vec sat vremena 😉

Ma super! Malo je zaplakao i gotovo 😊 onda smo se jos pola sata setali u klokanici. Sad ga pokusavam uspavat da idem poklone zamotat 😄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.