Moja spava u vreci i jastuku za bocno spavanje i pokrijem je dekicom do vrata😂
Joj violeta uzas! Nadam se da si ok.
Ja moram pratiti temp a mozda i popodne kod ginica...kod mene danas svjeza krv nakon vec 5 dana samo narancastog sluzavog iscjetka. I sad je ta krv problematicna.
Uz to imam nicna znojenja...doslovno budem mokra kao ispod tusa...pidzama svaku noc pd glave do pete natopljena, pa tusiranje...uzas!
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Jutro! Evo i kod mene kavica!
Barbi,bor je super!
Ja kad procitam sve kaj ste napisale,vise se niceg ne sjecam.
Cini mi se da temperatura konacno ide kraju,danas ujutro 37.6.
Pola noci sam ga prenosila..strgana sam do kraja.
Maslacak drago mi je da temp odlazi😘htjela sam te pitat sta mu das za temp?
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Nama su zadnjih 2 dana koma, totalno je neispavana od grčeva, crveni su joj kapci i naravno da je onda i nervozna pa još teže zaspe. Preko noći još nekako ide, bude ju grčevi, baca nogice, savija se al nastavi spavati. Sigurno joj i to prekida san. Al preko dana ju non stop grči, valjda jer više jede po danu, po noći ima jedan obrok.
Ja imam osjećaj da ovi grčevi nikad neće proći, baš se osjećam bespomoćno i umorno... Evo je sad spava na meni, jedva sam ju smirila. I ja bi bila nervozna da me stalno nešto boli i da ne mogu spavati.
Da ne pričam o tome koliko mi već na uši ide zvuk fena!
I ja kad je u krevetu kod nas do grla je pokrijem…al u kindacu neznam….zamotam ju jo u bolnici, otkrije se..zarolam dekicu pod nju s obje strane, otkrije se…me kuzim kak…sad sam stavila dekicu i gore poplun
ja zato koristim vreću za spavanje. I dečkima sam koristila do broja 128 (8god) dok god je bilo broja za kupiti....uvik se otkriju, to je mirakul
žena-majka-carica:)
I ja kad je u krevetu kod nas do grla je pokrijem…al u kindacu neznam….zamotam ju jo u bolnici, otkrije se..zarolam dekicu pod nju s obje strane, otkrije se…me kuzim kak…sad sam stavila dekicu i gore poplun
ja zato koristim vreću za spavanje. I dečkima sam koristila do broja 128 (8god) dok god je bilo broja za kupiti….uvik se otkriju, to je mirakul
Jel u vreci i kad je stobom u krevetu? A s cim se vi pokrivate? Imate poplun ili dekom?
Nama su zadnjih 2 dana koma, totalno je neispavana od grčeva, crveni su joj kapci i naravno da je onda i nervozna pa još teže zaspe. Preko noći još nekako ide, bude ju grčevi, baca nogice, savija se al nastavi spavati. Sigurno joj i to prekida san. Al preko dana ju non stop grči, valjda jer više jede po danu, po noći ima jedan obrok.
Ja imam osjećaj da ovi grčevi nikad neće proći, baš se osjećam bespomoćno i umorno… Evo je sad spava na meni, jedva sam ju smirila. I ja bi bila nervozna da me stalno nešto boli i da ne mogu spavati.
Da ne pričam o tome koliko mi već na uši ide zvuk fena!
Mogu samo zamislit kako ti je...
Al jos maloooo izdrzite... kazu da grcevi traju do 3 mj
Barbi,dajem panadol baby sirup,fini okus..pa ga pije.
I me-imas malu pospanku!
Mi smo imali tjemenicu koja je pocela na obrvama i odmah sam to s mustelom bez pred i post radnji, dovoljna su mi bila dva pranja u tri dana za oba puta kad se pojavila, stvarno super stvar. Znam da ste pisale da je kemija al nemam zivaca za uljenje shame on me
ovako i mi....samo mustela šampon, i odmah vidim da to ide ća
ali pošto ga rijetko koristimo (kupamo skoro svaki dan tijelo u kadici, ali kad peremo glavu/kosu u lavandinu buni se pa to rijetko radimo) nije još čista glavica....ali vidi se da radi posao. Da ga koristimo uzastopce 5 dana vjv bi sve već otišlo...
žena-majka-carica:)
Suncokretice nisam zapamtila sta koristis od kapi. Mi smo isto tako i kad smo poceli Lactibiane prestalo preko noci.
Mamasita ni meni roba iz pepca ne valja... bodi nosen i opran 10ak puta se totalno ofucao i konci izlaze.
Bozicni kolaci meni je moj mis dao da u dva navrata napravim kolace. Jednostavni su i lijepi... (ukrasni secer isto kupljen u Plodinama)
https://www.coolinarika.com/recept/ferrero-rocher-jos-jedan-ali-meni-najbolji-/
Sortiraj odgovore
Najstariji