I_me ona ti je samo jednom pojela 120 ml Nana, to ti je bilo treci dan kako sam joj pocela nuditi! Znaci dva dana prije toga je odbijala u placu sat vremena smo provodile place ona, placem ja! Nakon toga ja opet napravila nan kad je bila gladna kad ono banana! Nista! Nece! Ja u soku pa kak sad i poslije toga vise nikako nije! Kupila aptamil, ni primirisat nece, povuče 2-3 puta i izbelji se, zagrcne, place, i tak po sat vremena dramimo!
Violetapa da, kad šutiš i trpiš na kraju se ispoljavas na ljudima koji nisu ni krivi ni dužni! Ja sam svaki dan pilala muza s njihovim izjavama pa je i on jadan vise bio lud! Treba znati naravno granicu i ne biti razmažen pa se ljutiti na sve ali za svoj mir se mora izboriti 💪💪
Po meni neces nista postic ni s hippom ni bebimilom. Probaj onda radije s milumil-om iz mullera, sjecam se da su za taj AD govorili da je slatkast jer na vaniliju vuce. Ako mislis da je do AD a ne do bocice

Vec je netko pisao o tome da mu beba zaspe mlatarajuci glavom 😂😂 bas fora! Una zaspe samo sa cicom ustima 😂
Nego, da se pohvalimo danas se sama okrenula s leđa na trbuh i s trbuha se vratila na leđa 😍😍
Bravo Una! 😊😊

Mm dosao doma s posla i krenuo jest medena srca, ja njemu kazem da je to za Bozic, a on meni da mozes mislit kak ce to Bozic docekat, ne moze se on zaustavit da to ne jede 😂nisam mu trebala ni rec da.sam ih radila i trebala sam sakrit do Badnjaka 😄

BArbi ma nista vec sam luda, u biti ona nece AD belji se na njega kad povuče! Probala sam NAN i Aptamil sad cu probati jos bebimil, hipp i novalac!
Mamisita meni je espumisan stvarno pomogao ali Una je samo dva puta imala bas bas jake grceve ovo sve ostalo smo rješavale nošenjem i masiranjem tak da vjerojatno ne pomaže jer ima bas one jake, di neutješno place?
A joj bas ti je zeznuto......mi se borimo sa vecernjom nervozom i to traje par sati dok ne zaspi od umora😥😥

URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Znači napokon došli doma iz zarazne. Tamo je cijelo vrijeme samo spavala, slabije jela, nije kakala, pa su ju stavili na infuziju. Sve je u redu, vjerojatno joj se organizam oporavljao od viroze. Ugl, onog trena kad smo došli doma krenuli su grčevi, ova današnja epizoda je bila užas. Jedva je pojela i sad držimfige da spava. Kako je ona sada vrištala. Niti jedan položaj nije pomogao, samo se cijelim tijelom onako ukrutila i bacala. Jedva se smirila. Mi smo i dalje na biogaii i espumisanu. Ali dns smo tek večeras prvi put popili espumisan.
Mamasita Nisam pohvatala gdje si kupila te kapi? Vidjela sam samo da imaju isti ovaj sastojak na S ko i espumisan i ostale kapi za grčeve.
Jedino ću se propucat ako je u zaraznoj pokupila nešto, tipa gripu ili tako nešto. A opet, draže mi je da su joj sve provjerili... :( :( :(
Aurora, nama je obratno prije su bili laksi grcici. S tim da mi jos nismo dosli do 2.cijepljenja..
I_me, K tak mase gkavom i rukama neka a kad se budi obvezno se rrasteze ko neki staro covik😂
Sretna, potpuno razumijem tvog muza.😂😂😂Milumil?Prvi put cujem… To je neki njemacki ad? Isti ko ostali il bas za takvu adaptaciju na bocicu tj ad?
Ma obicni ad, ima ga samo u mulleru, proizvodac je isti kao od aptamila

Jedino ću se propucat ako je u zaraznoj pokupila nešto, tipa gripu ili tako nešto. A opet, draže mi je da su joj sve provjerili… :( :( :(
Nadam se da nije nista...i nadam se da ce joj se grcevi smiriti uskoro. Grozno je kad tako placu i ne mozes im pomoci

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji