Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    21. Prosinac 2017. 15:10

Inace, Diego je piljio u zvijezde na stropu .... al brate mili, poceo je verglati ko veliki kad ih je skuzio 😂😂😂😂

• Dena1009
    21. Prosinac 2017. 17:00

Sanjchi spava se u starim ispra im pidzamama i majcama, novo se kupuje samo za bolnicu😅
    Bebushka, treca probat cu i ja samo mustelom, moja seka je morala tako jer je bilo jakoi po cijelomi licu, strasno za vidjeti.
    Violeta zao mi je za sav, sr... kao kod mene. Jesu sad zasili?
    I me kad sam procitala da si se morala oduziti muzu nije mi pile bilo na kraj pameti🤣🤣
    Hadge cijepivo je bilo u maloj sprici i strcnula mu u usta, moj V sve proguta, glavno da se jede/pije 😅
    Pokloni mi si ne kupujemo, V smo kupili gim al ga mm odmah otpakirao i vec je u funkciji😅

url=https://lilypie.com]

violeta1
    21. Prosinac 2017. 17:20

Dena nije mi nista dirao, to je sve unutri  😔 Malo mi cudno sto nije nista konkretno rekao. 
    Hedgehog a noktici ni mi na nogama ne rezemo, jednom sam na palcevima, dalje nisu narasli. Dok na rukama redovito.
    Treca bas su ljepa odjelca i moze i curka to... bit ce slatka 😍 Hehe mala ce za prvi rodos bit bolja od Sevke 🖒👌👌
    Aurora pa da nema puno kg.. ma neka nam samo rastu 😊 Ja svog zovem mali Miselin 🤣🤣🤣
    Jer ima na nogama kao ona beba za Miselin reklama (nemam pojma kako se tocno pise)  dobro nije bas tako buca ali ima hehe

violeta1
    21. Prosinac 2017. 17:23

Ja sam napravila keksice sa pudingom od vanilije i jedne sa bijelom cokoladom i narandom, jos cu moto kekse i neke sa cokoladom, ljesnjakom i nutelom. Taman ce mi ostat za muzev rodendan kad smije dugo stojati. 😊
    Barbs kad ti slavis rodendan? Muz nikad ne slavi 31 ili prije ili poslije. A sad sam mu rekla da 2 dana slavi jer da mi samo moji, njegovi i sestre nase s obitelji dodu svi isti dan, poludila bi i ja i mali, previse je to ljudi za njega, max 4 odjednom. A pozvat ce malo i prijatelja, kolace, cuga i meza i gotovo. Pa je bolje na dva puta slavit.

I_me
    21. Prosinac 2017. 17:42

Dena- dobio je muz neki dan "pile".😂 I onda smo skontali da smo prosle godine zaceli Emu na taj dan 😂😂😂(kumin rodjendan) pa smo se zezali da smo zaceli novu bebu.. al nas je brzo proslo!!😂😂😂
    Poslala mi sveki neki poklon za malu. Stavila sam ga pod bor, cudim se sama sebi kako ga nisam vec raspakirala 😂 da vidim sta je poslala. 
    A muz je sreo moju bivsu seficu danas i dala mu je paket za malu. Dobila je skafander iz h&m onaj mekani na medu i hrpu robice i projektor ( al bolja mi je kornjaca 😂) a ja sam dobila kapu i crveni ruz 😊. Kaze da je bolesna i naici ce tek poslije blagdana.

Aurora1611
    21. Prosinac 2017. 18:22

Kak se izvalila “k’o međed” 😂😂😂

treca_sreca
    21. Prosinac 2017. 18:26

ljepotica, kako gleda!
    a moja Mila cili dan neće da spava....taman sam mislila da sam zaslužila odmor nakon 4 dana skoka ali NE
    ona ne misli tako....ispalit ću

žena-majka-carica:)

Aurora1611
    21. Prosinac 2017. 18:30

Hhahah mozes mislit ponekad si razmisljam kako ona sebi u glavi kaze E necesss spavati kad ti hoces 😂😂

I_me
    21. Prosinac 2017. 18:34

Aurora1611

Kak se izvalila “k’o međed” 😂😂😂

A vidi okica! 😊 jako je slatka.

Barkleys
    21. Prosinac 2017. 18:44

Ja sam sad pola sata pokušavala uzeti otisak stopala od L. Kupili smo u DMu one Sweet memories okvire. Kao za bake i dede. Ne znam gdje mi je bila pamet.  Ne znam. Činilo se kao dobra ideja. Činilo. Ulovila sam ju u stvarno dobrom trenutku. Uvijek je zadovoljna kada kaka. Mokra sam od znoja. I naravno nemam otisak. Jer naravno male bebe imaju refleks savijanja stopala na podražaj. Najveći domet za sad mi je rupa u tom "gipsu" od nožnog palca. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.