Inace, Diego je piljio u zvijezde na stropu .... al brate mili, poceo je verglati ko veliki kad ih je skuzio 😂😂😂😂
Sanjchi spava se u starim ispra im pidzamama i majcama, novo se kupuje samo za bolnicu😅
Bebushka, treca probat cu i ja samo mustelom, moja seka je morala tako jer je bilo jakoi po cijelomi licu, strasno za vidjeti.
Violeta zao mi je za sav, sr... kao kod mene. Jesu sad zasili?
I me kad sam procitala da si se morala oduziti muzu nije mi pile bilo na kraj pameti🤣🤣
Hadge cijepivo je bilo u maloj sprici i strcnula mu u usta, moj V sve proguta, glavno da se jede/pije 😅
Pokloni mi si ne kupujemo, V smo kupili gim al ga mm odmah otpakirao i vec je u funkciji😅
url=https://lilypie.com]
Dena nije mi nista dirao, to je sve unutri 😔 Malo mi cudno sto nije nista konkretno rekao.
Hedgehog a noktici ni mi na nogama ne rezemo, jednom sam na palcevima, dalje nisu narasli. Dok na rukama redovito.
Treca bas su ljepa odjelca i moze i curka to... bit ce slatka 😍 Hehe mala ce za prvi rodos bit bolja od Sevke 🖒👌👌
Aurora pa da nema puno kg.. ma neka nam samo rastu 😊 Ja svog zovem mali Miselin 🤣🤣🤣
Jer ima na nogama kao ona beba za Miselin reklama (nemam pojma kako se tocno pise) dobro nije bas tako buca ali ima hehe
Ja sam napravila keksice sa pudingom od vanilije i jedne sa bijelom cokoladom i narandom, jos cu moto kekse i neke sa cokoladom, ljesnjakom i nutelom. Taman ce mi ostat za muzev rodendan kad smije dugo stojati. 😊
Barbs kad ti slavis rodendan? Muz nikad ne slavi 31 ili prije ili poslije. A sad sam mu rekla da 2 dana slavi jer da mi samo moji, njegovi i sestre nase s obitelji dodu svi isti dan, poludila bi i ja i mali, previse je to ljudi za njega, max 4 odjednom. A pozvat ce malo i prijatelja, kolace, cuga i meza i gotovo. Pa je bolje na dva puta slavit.
Dena- dobio je muz neki dan "pile".😂 I onda smo skontali da smo prosle godine zaceli Emu na taj dan 😂😂😂(kumin rodjendan) pa smo se zezali da smo zaceli novu bebu.. al nas je brzo proslo!!😂😂😂
Poslala mi sveki neki poklon za malu. Stavila sam ga pod bor, cudim se sama sebi kako ga nisam vec raspakirala 😂 da vidim sta je poslala.
A muz je sreo moju bivsu seficu danas i dala mu je paket za malu. Dobila je skafander iz h&m onaj mekani na medu i hrpu robice i projektor ( al bolja mi je kornjaca 😂) a ja sam dobila kapu i crveni ruz 😊. Kaze da je bolesna i naici ce tek poslije blagdana.
ljepotica, kako gleda!
a moja Mila cili dan neće da spava....taman sam mislila da sam zaslužila odmor nakon 4 dana skoka ali NE
ona ne misli tako....ispalit ću
žena-majka-carica:)
Hhahah mozes mislit ponekad si razmisljam kako ona sebi u glavi kaze E necesss spavati kad ti hoces 😂😂
Ja sam sad pola sata pokušavala uzeti otisak stopala od L. Kupili smo u DMu one Sweet memories okvire. Kao za bake i dede. Ne znam gdje mi je bila pamet. Ne znam. Činilo se kao dobra ideja. Činilo. Ulovila sam ju u stvarno dobrom trenutku. Uvijek je zadovoljna kada kaka. Mokra sam od znoja. I naravno nemam otisak. Jer naravno male bebe imaju refleks savijanja stopala na podražaj. Najveći domet za sad mi je rupa u tom "gipsu" od nožnog palca.
Sortiraj odgovore
Najstariji