I ja kad je u krevetu kod nas do grla je pokrijem…al u kindacu neznam….zamotam ju jo u bolnici, otkrije se..zarolam dekicu pod nju s obje strane, otkrije se…me kuzim kak…sad sam stavila dekicu i gore poplun
ja zato koristim vreću za spavanje. I dečkima sam koristila do broja 128 (8god) dok god je bilo broja za kupiti….uvik se otkriju, to je mirakul
Jel u vreci i kad je stobom u krevetu? A s cim se vi pokrivate? Imate poplun ili dekom?
mi imamo veliki poplun odeja 4seasons.......260*200.....i još dodatno frotirni prekrivač i plahtu....znači ta tri sloja
a ona ima svoje 2 dekice tj dekicu i jorgančić pa joj prebacim to (ne oba, po potrebi kombiniram ovisno koliko je hladno) preko njene vreće......stalno je u vreći odnedavno i po danu i po noći jer nam nije baš toplo u kući
od nekih 19 do 22 ovisi kako u kojoj prostoriji...
žena-majka-carica:)
Curke kad ste vec kod kupovine..neki dan smo bili u Pepcu.. znaci nakupovala sam joj vrecu robe za 250 kn.. nije kvaliteta kao lidl al s obzirom da brzo prerastu ovo je super.
A sad sve imaju u bozicnim motivima jaooooo 😍😍
ja sam razocarana pepcom, kupila bih mozda slapice il rucnik il nesto al bas robicu ne, em brojevi nemaju veze s vezom ko u ostalim ducanima, em se brzo unistila izlaze konci i svasta…
ja ih nisam još probala (tek je došao u ST čula sam nedavno)
ali meni je i KIK/LIDL tak-tak....nije neka sreća od kvalitete al može se nać ok stvari....u biti omjer cijene i kvalitete mi se sviđa. Ne plaćaš reklamu nego samo proizvod.
Ali ispod te kvalitete ne bih išla (kad ne moram) jer sam navikla na next i sl....a teško je s konja na magarca...
p.s.
evo u LIDL je danas opet bila purecollection - kad imaju tu kolekciju, bude solidan materijal....mada, nije debelo tkanje nego tanašno sve.....evo donja majica za dojilje 95%pamuk 5%elastan kako ja volim, ali taaaaaaanka je (usporedo s onom iz H&M bar duplo tanja)
marijana, baš su efektni! nisu onak klasični, a baš su simpa
I_me - slatkica je i tak pospana <3 <3 <3
Dena - ono za nećakinju....strava....ok znam da ima (dosta) ljudi koji su sebični, samo sebe gledaju i kak bi se okoristili, ali ovo....i još da te ne zove za V.........nema se tu šta reć. Nit obraza, nit kulture....
Što ste koristili za tjemenicu? Nama nikako proći i imam osjećaj da je ima sve više.
Trljala sam uljem i tetrom al očito ne ide dole. Ima nešto malo na obrvama i ušima al najviše po glavici...
Da uzmem mustelin šampon? Ima li još neki koji djeluje isto?
Marijana, hvala na savjetu za kapi. Probali smo puno toga pa ne bi više ništa htjela isprobati, čekamo da probava sazori i da to prođe. Nadam se da bude iza trećeg mjeseca
Suncokretica mi maslinovo ulje i mustelin sampon kombiniramo i poslje iscesljavanja operem i namazem aderma losion za tijelo i borimo se vec skoro 2 mj. Prvo je imao na obrvama pa na glavi. Sad samo na glavi ali nekad se povuce a nekad bude, bas varira.
Za lice mazem svaki dan aderma kremom za lice
Sretna lijepo rastete 😍😍
Marijana kolacici su predivni, kao iz neke reklame, svaka cast 🖒 ja danas krecem s keksicima ako stignem. Sami smo pa kolko uspijem
Sanjchi divan je kalendar, malekenka mala
PEPCO L nosi pidamu velicina 68 i to mu je sad taman a ima oko 64 cm. Drugo nismo nista kupovali kad ima 62-68 hrpu, 74 cu sad uzimat iako je i dobio te velicine dosta
I_me mala secerka 😍😍😍😍😍
Aurora i mi smo od grada 13 kilometara komaaa... kad dodem u grad i vidi mams klince u kolica i ajmo...a ja moram prvo u auto pa sve u auto stavit pa dok dodemo do grada 15min pa on bude dobar pola sata pa kmeci onda doma jos 15 min..koma. Ni ne idemo u grad.. zato jedva cekam proljece, mislim da ce bit lakse. Malena je buca kao i moj Leon hehe, ima podbradak 😊
Treca fora robica, a haljinica za rodos... svaka cast, 👌👌 ja cu to tek tamo na ljeto razmisljat. Slavit cemo u restoranu mali i ja skupa, ja 30 a on 1 hehe 😊I balone i one brojeve cu narucit, kontam da je preko interneta najjeftinije.
Ja sam sad ok, ali i dalje uplasena zbog te krvi i tog od jucer.
Jucer su nam bile 2 sestricne i 1 bratic, pa dosli moji i onda kad su svi otisli dosla prijateljica i druzile se do pola 10, i onda smo zaspali bas smo bili oboje umorni. Dobili smo psica sveznalicu jucer 😊 sad imamo dva 🤣🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji