Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Barkleys
    13. Prosinac 2017. 23:08

Aurora ja isto radim neki sličan pokret, držim ju uza sebe i kao "skakučem" odnosno ne skakučem, nego hodam i savijam koljena... Ali ima trenutaka kada je uhvati "grč" i jednostavno vrišti dok ju ne prestane boliti... :( :(

[OBRISANO] 13. Prosinac 2017. 23:12

[OBRISANO] 13. Prosinac 2017. 23:13

Barkleys
    13. Prosinac 2017. 23:15

mamisita27

Hedgehog

Znači napokon došli doma iz zarazne. Tamo je cijelo vrijeme samo spavala, slabije jela, nije kakala, pa su ju stavili na infuziju. Sve je u redu, vjerojatno joj se organizam oporavljao od viroze. Ugl, onog trena kad smo došli doma krenuli su grčevi, ova današnja epizoda je bila užas. Jedva je pojela i sad držimfige da spava. Kako je ona sada vrištala. Niti jedan položaj nije pomogao, samo se cijelim tijelom onako ukrutila i bacala. Jedva se smirila. Mi smo i dalje na biogaii i espumisanu. Ali dns smo tek večeras prvi put popili espumisan.
    MamasitaNisam pohvatala gdje si kupila te kapi? Vidjela sam samo da imaju isti ovaj sastojak na S ko i espumisan i ostale kapi za grčeve.

Jako mi je zao sto ste danas imali tako grozan dan. Tako se i moj ukruti sta kazes i baca da se tak izrazim. Vise mlatara. Kapi sam kupila u onoj ljekarni na Dolcu kbr.9 To je ona zgrada na placu, gore kod stepenica ako znas, gdje se inace narucuju ljekovi iz inozemstva. Po preporuci prijateljice htjela sambnaruciti iz DE Lefaxin ali je zena objasnila da imaju i Lefax tu dostupan odmah; a sastav je isti. Sprica se 1-2 potiska 5-6 x dnevno (Lefax), za Lefaxin ne znam (Kaze Sretna isto 1-2 potiska al ne znam jel jednao puta dnevno).

E super! Da, ukruti se, ali taj vrisak i plač tada. Ajme  ajme. Baš ću dati espumisanu još 1 šansu i onda idem dalje. Javi pliz dojmove od kapi. 

[OBRISANO] 13. Prosinac 2017. 23:16

Aurora1611
    13. Prosinac 2017. 23:25

Mamisita da kao da hopsas s njima u rukama kao naglo u čučanj, i tako hodaš korak pa čučanj pa korak pa opet i to mi je u puuuuno situacija pomoglo zbilja! 

[OBRISANO] 13. Prosinac 2017. 23:26

[OBRISANO] 13. Prosinac 2017. 23:27

Aurora1611
    13. Prosinac 2017. 23:31

Hedgehog stvarno mi je zao zbog toga svega danas! Ne mogu ni zamisliti koliko si iscrpljena! Nadam se da ce te se sutra s novim danom i vi osjećati bolje, odmornije i smirenije! 
    Nadam se da imas barem nekakvu pomoć sastrane da nisi sama u svemu ovome ❤️ 
    Saljem ti pozitivne vibre ❤️

Aurora1611
    13. Prosinac 2017. 23:33

Mamisita nema na cemu! Ne znam kako se prije nisam toga sjetila, tako sam i kod pedijatrice s njom kad je plakala 😂😂 
    Vjerujem da su se tako osjećali u trbuhu dok smo mi hodale pa da ih zato to smiruje 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI