Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marijana12345
    21. Prosinac 2017. 11:22

I_me malena je preslatka!!! 😍😍😍😍

treca_sreca
    21. Prosinac 2017. 12:00

I_me

treca_sreca

sanjchi255

I ja kad je u krevetu kod nas do grla je pokrijem…al u kindacu neznam….zamotam ju jo u bolnici, otkrije se..zarolam dekicu pod nju s obje strane, otkrije se…me kuzim kak…sad sam stavila dekicu i gore poplun

ja zato koristim vreću za spavanje. I dečkima sam koristila do broja 128 (8god) dok god je bilo broja za kupiti….uvik se otkriju, to je mirakul

Jel u vreci i kad je stobom u krevetu? A s cim se vi pokrivate? Imate poplun ili dekom?

mi imamo veliki poplun odeja 4seasons.......260*200.....i još dodatno frotirni prekrivač i plahtu....znači ta tri sloja
    a ona ima svoje 2 dekice tj dekicu i jorgančić pa joj prebacim to (ne oba, po potrebi kombiniram ovisno koliko je hladno) preko njene vreće......stalno je u vreći odnedavno i po danu i po noći jer nam nije baš toplo u kući
    od nekih 19 do 22 ovisi kako u kojoj prostoriji...

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    21. Prosinac 2017. 12:03

mamisita27

Fazion

Curke kad ste vec kod kupovine..neki dan smo bili u Pepcu.. znaci nakupovala sam joj vrecu robe za 250 kn.. nije kvaliteta kao lidl al s obzirom da brzo prerastu ovo je super.
    A sad sve imaju u bozicnim motivima jaooooo 😍😍

ja sam razocarana pepcom, kupila bih mozda slapice il rucnik il nesto al bas robicu ne, em brojevi nemaju veze s vezom ko u ostalim ducanima, em se brzo unistila izlaze konci i svasta…

ja ih nisam još probala (tek je došao u ST čula sam nedavno)
    ali meni je i KIK/LIDL tak-tak....nije neka sreća od kvalitete al može se nać ok stvari....u biti omjer cijene i kvalitete mi se sviđa. Ne plaćaš reklamu nego samo proizvod.
    Ali ispod te kvalitete ne bih išla (kad ne moram) jer sam navikla na next i sl....a teško je s konja na magarca...
    p.s.
    evo u LIDL je danas opet bila purecollection - kad imaju tu kolekciju, bude solidan materijal....mada, nije debelo tkanje nego tanašno sve.....evo donja majica za dojilje 95%pamuk 5%elastan kako ja volim, ali taaaaaaanka je (usporedo s onom iz H&M bar duplo tanja)

treca_sreca
    21. Prosinac 2017. 12:06

marijana, baš su efektni! nisu onak klasični, a baš su simpa
    I_me - slatkica je i tak pospana <3 <3 <3
    Dena - ono za nećakinju....strava....ok znam da ima (dosta) ljudi koji su sebični, samo sebe gledaju i kak bi se okoristili, ali ovo....i još da te ne zove za V.........nema se tu šta reć. Nit obraza, nit kulture....

• sretna
    21. Prosinac 2017. 12:09

Bili smo na cijepljenju. Ima 62 cm i 6200 g

Suncokretica
    21. Prosinac 2017. 12:15

Što ste koristili za tjemenicu? Nama nikako proći i imam osjećaj da je ima sve više. 
    Trljala sam uljem i tetrom al očito ne ide dole. Ima nešto malo na obrvama i ušima al najviše po glavici...
    Da uzmem mustelin šampon? Ima li još neki koji djeluje isto? 

Suncokretica
    21. Prosinac 2017. 12:17

Marijana, hvala na savjetu za kapi. Probali smo puno toga pa ne bi više ništa htjela isprobati, čekamo da probava sazori i da to prođe. Nadam se da bude iza trećeg mjeseca 

violeta1
    21. Prosinac 2017. 12:29

Suncokretica mi maslinovo ulje i mustelin sampon kombiniramo i poslje iscesljavanja operem i namazem aderma losion za tijelo i borimo se vec skoro 2 mj. Prvo je imao na obrvama pa na glavi. Sad samo na glavi ali nekad se povuce a nekad bude, bas varira. 
    Za lice mazem svaki dan aderma kremom za lice
    Sretna lijepo rastete 😍😍
    Marijana kolacici su predivni, kao iz neke reklame, svaka cast 🖒 ja danas krecem s keksicima ako stignem. Sami smo pa kolko uspijem
    Sanjchi divan je kalendar, malekenka mala
     PEPCO L nosi pidamu velicina 68 i to mu je sad taman a ima oko 64 cm. Drugo nismo nista kupovali kad ima 62-68 hrpu, 74 cu sad uzimat iako je i dobio te velicine dosta
    I_me mala secerka 😍😍😍😍😍
    Aurora i mi smo od grada 13 kilometara komaaa... kad dodem u grad i vidi mams klince u kolica i ajmo...a ja moram prvo u auto pa sve u auto stavit pa dok dodemo do grada 15min pa on bude dobar pola sata pa kmeci onda doma jos 15 min..koma. Ni ne idemo u grad.. zato jedva cekam proljece, mislim da ce bit lakse. Malena je buca kao i moj Leon hehe, ima podbradak 😊
    Treca fora robica, a haljinica za rodos... svaka cast, 👌👌 ja cu to tek tamo na ljeto razmisljat. Slavit cemo u restoranu mali i ja skupa, ja 30 a on 1 hehe 😊I balone i one brojeve cu narucit, kontam da je preko interneta najjeftinije.

violeta1
    21. Prosinac 2017. 12:31

Pogledajte moj miska sto pravi balone 😁

violeta1
    21. Prosinac 2017. 12:36

Ja sam sad ok, ali i dalje uplasena zbog te krvi i tog od jucer. 
    Jucer su nam bile 2 sestricne i 1 bratic, pa dosli moji i onda kad su svi otisli dosla prijateljica i druzile se do pola 10, i onda smo zaspali bas smo bili oboje umorni. Dobili smo psica sveznalicu jucer 😊 sad imamo dva 🤣🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.