Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    21. Prosinac 2017. 14:55

E to... vecina narucuje radi izgleda 😂😂😂😂 jako lijepa torta, Treca 😉

barbs
    21. Prosinac 2017. 14:57

H, D-u uopce nisu JOSj toliko narasli nokti na nogama 😂😂😂😂 a na rukama... to muZ reze dok mi cica 😂😂😂😊

I_me

barbs

I me cekaj malo?? 😂😂😂😂😂 Gdje ja zurim?? 😂😂😂😂😂😂 Vi znate koliko ce ljudi biti i gdje bi mogli slaviri gaghahahahahahahhaa legende 😘

Oplakah sad 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

treca_sreca

pa naravno samo je bitno da ostane lijepa slika. Tek poslije gledaš praktično, da bude lijepa i za pojest:)
    noktiće na nogama - dosad samo jednom sam joj rezala a na rukama stoput....nije mi problem, čvrsto uhvatim prstiće da se ne trgne da ju ne porežem i režem s noktaricom onom koju i mi koristimo, ne s bebi noktaricom)

žena-majka-carica:)

barbs
    21. Prosinac 2017. 14:59

Kod nas bi moglo biti puuuuno ljudi za rodjendan pa nisam pametna sto ni kako... 9.mj je zeznut za slaviti na otvorenom npr... a vani imamo bas puuuunooo prostora..

barbs
    21. Prosinac 2017. 14:59

I_me

barbs

I me cekaj malo?? 😂😂😂😂😂 Gdje ja zurim?? 😂😂😂😂😂😂 Vi znate koliko ce ljudi biti i gdje bi mogli slaviri gaghahahahahahahhaa legende 😘

Oplakah sad 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

HAHAHAHHAGAGAA i ja isto 😂😂😂😂😂😂

I_me
    21. Prosinac 2017. 15:00

treca_sreca

pa naravno samo je bitno da ostane lijepa slika. Tek poslije gledaš praktično, da bude lijepa i za pojest:)
    noktiće na nogama - dosad samo jednom sam joj rezala a na rukama stoput….nije mi problem, čvrsto uhvatim prstiće da se ne trgne da ju ne porežem i režem s noktaricom onom koju i mi koristimo, ne s bebi noktaricom)

I ja rezen s nasom. Te bejbi zaobljene su mi neprakticne neke..
    Na nogama sam joj do sada rezala samo palceve mooozda 2x.
    A na rukama imam sistem. Sjednem, podbocim se sa milijun jastuka, stavim ju na sisu i dok ona papa ja ih rezem.

I_me
    21. Prosinac 2017. 15:02

treca_sreca

I_me mi igraone uplaćujemo sad kad su veći, jer preogroman nered doma bi mi napravili (da ne kažem nešto razbili, kad se skupi horda njih…i to dečki uglavnom…juhuuuu)
    al prva 3 rođ smo doma slavili….uz naručenu tortu i kolače.

Pa bas to! Kad bude malo veca, neka igraonica il park il nesto.. vec cemo smislit nesto.. a sad dok je mala vise bi napravila za nas 😂, rucak, torta, naslikavanje i to je to. Al imam malo stan, ne bi nas 10 stalo, pa smo mislili u neki restoran

barbs
    21. Prosinac 2017. 15:08

I mi imamo mali stan a ni svekici i nonici od muza nemaji nesto eeeextra veliki stan za toliko ljudi pa moooozdaaaaaa dvoriste ako bude lijepo vrijeme ili kod mojih jer imaju natkrivenu terasu

barbs
    21. Prosinac 2017. 15:08

Imamo  pumo rodbine 😂😂😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.