H, D-u uopce nisu JOSj toliko narasli nokti na nogama 😂😂😂😂 a na rukama... to muZ reze dok mi cica 😂😂😂😊
I me cekaj malo?? 😂😂😂😂😂 Gdje ja zurim?? 😂😂😂😂😂😂 Vi znate koliko ce ljudi biti i gdje bi mogli slaviri gaghahahahahahahhaa legende 😘
Oplakah sad 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
pa naravno samo je bitno da ostane lijepa slika. Tek poslije gledaš praktično, da bude lijepa i za pojest:)
noktiće na nogama - dosad samo jednom sam joj rezala a na rukama stoput....nije mi problem, čvrsto uhvatim prstiće da se ne trgne da ju ne porežem i režem s noktaricom onom koju i mi koristimo, ne s bebi noktaricom)
žena-majka-carica:)
Kod nas bi moglo biti puuuuno ljudi za rodjendan pa nisam pametna sto ni kako... 9.mj je zeznut za slaviti na otvorenom npr... a vani imamo bas puuuunooo prostora..
I me cekaj malo?? 😂😂😂😂😂 Gdje ja zurim?? 😂😂😂😂😂😂 Vi znate koliko ce ljudi biti i gdje bi mogli slaviri gaghahahahahahahhaa legende 😘
Oplakah sad 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
HAHAHAHHAGAGAA i ja isto 😂😂😂😂😂😂
pa naravnosamo je bitno da ostane lijepa slika. Tek poslije gledaš praktično, da bude lijepa i za pojest:)
noktiće na nogama - dosad samo jednom sam joj rezala a na rukama stoput….nije mi problem, čvrsto uhvatim prstiće da se ne trgne da ju ne porežem i režem s noktaricom onom koju i mi koristimo, ne s bebi noktaricom)
I ja rezen s nasom. Te bejbi zaobljene su mi neprakticne neke..
Na nogama sam joj do sada rezala samo palceve mooozda 2x.
A na rukama imam sistem. Sjednem, podbocim se sa milijun jastuka, stavim ju na sisu i dok ona papa ja ih rezem.
I_me mi igraone uplaćujemo sad kad su veći, jer preogroman nered doma bi mi napravili (da ne kažem nešto razbili, kad se skupi horda njih…i to dečki uglavnom…juhuuuu)
al prva 3 rođ smo doma slavili….uz naručenu tortu i kolače.
Pa bas to! Kad bude malo veca, neka igraonica il park il nesto.. vec cemo smislit nesto.. a sad dok je mala vise bi napravila za nas 😂, rucak, torta, naslikavanje i to je to. Al imam malo stan, ne bi nas 10 stalo, pa smo mislili u neki restoran
I mi imamo mali stan a ni svekici i nonici od muza nemaji nesto eeeextra veliki stan za toliko ljudi pa moooozdaaaaaa dvoriste ako bude lijepo vrijeme ili kod mojih jer imaju natkrivenu terasu
Sortiraj odgovore
Najstariji