Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Suncokretica
    14. Prosinac 2017. 10:29

I me, moj brat je to ko mali radio s glavom prije spavanja, tako se uspavljivao. Mislim da je to normalno al priupitaj pedijatricu

• sretna
    14. Prosinac 2017. 10:38

Violeta ma da, nek si sam pece! Oko tih medenih srca ima vise posla, al isplati se, finija su od kupovnih 😊

Suncokretica
    14. Prosinac 2017. 10:41

Kako su vam bebe reagirale nakon cijepljenja? 
    Moja je u snovima od sinoć 
    Spava, grči ju, savija noge, malo progleda i nastavi spavati jer vidim da jedva gleda. Inače zaplače kad ju zgrci a sad ništa, ko ošamućena je. Cjepila se jučer popodne. Temperature nema. 
    Rekli su nam da je pospanost jedna od nuspojava al ovo je baš jako. Probudila se za papicu po noći i ujutro al čudno mi je ovo.

Maja 3
    14. Prosinac 2017. 10:42

Evo curke,mi danas castimo s tortom!
    ☕i 🎂na stolu od jutra!

• sretna
    14. Prosinac 2017. 11:00

Suncokretice  normalno je to. Tako je meni L uvijek soavao od cjepiva.
    Maslacak sretan rodendan slatkici! 😚

[OBRISANO] 14. Prosinac 2017. 11:04

[OBRISANO] 14. Prosinac 2017. 11:14

• sretna
    14. Prosinac 2017. 11:14

Moze mi netko tko ima ergobaby adapt poslikat kako mu dijete izgkeda u tome, tocnije kraljeznica. Nisam sigirna dal sam dobro namjestila P. 

[OBRISANO] 14. Prosinac 2017. 11:41

Marijana12345
    14. Prosinac 2017. 11:48
  • Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI