Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    21. Prosinac 2017. 14:44

A Treca, sad sam skuza da je to Toma 😂😂😂😂 Ljepotan 😘😘😘
    ja imam jednu tutu Bozicnu.. 😉 i skafander na soba 😁😁😁😁
    A za prvi rodjendan ima vremena...
    koje torte ste imali za prvi rodjenda??? 😂😂😂😂😂

treca_sreca
    21. Prosinac 2017. 14:46

za poklone - nama je to došlo intuitivno, nismo dogovarali...otkad imamo djecu - da se samo njima uzimaju pokloni. Uostalom oni se najviše vesele tomu, a mi odrasli dobijemo šta hoćemo i mimo božića....ja sam si evo jutros nakupovala donjih majica i grudnjaka u LIDLa - to mi je poklon za Božić
    i novi toplomjer Braunov ušni jer ovaj stari imamo već 10god....okej to je radi djece, ali opet se računa kao "poklon za mene" tak je to kad si mama...

žena-majka-carica:)

barbs
    21. Prosinac 2017. 14:47

treca_sreca

babrs obje bozicne slike su od pred 7 godina, to je Tomo….s misec dana.
    muževe aktivnosti - odobravaj i pamti, isto toliko i ti "imaš pravo"

Istovremeno smo pisale 😂😂😂😂
    Slatkis 😘
    Ooo daaa... to radim.. ja se eto vec dog za slijedeci mjesec povodom mog rodjendana da izadjem nrgdje s curama na pizzu... pa s curama s posla... pa kumin rockas... 😂😂😂😂a i krecem trenirati 😂😂😂😂😂😍😍😍😍😍

Aurora1611
    21. Prosinac 2017. 14:47

Barbs i ja isto imam puuuunooo slika njezinih nogica i prstića malih 😍😍

barbs
    21. Prosinac 2017. 14:49

Treca, slazem se 😉😉😉😉😉

I_me
    21. Prosinac 2017. 14:50

barbs

A Treca, sad sam skuza da je to Toma 😂😂😂😂 Ljepotan 😘😘😘
    ja imam jednu tutu Bozicnu.. 😉 i skafander na soba 😁😁😁😁
    A za prvi rodjendan ima vremena…
    koje torte ste imali za prvi rodjenda??? 😂😂😂😂😂

Alo Barbs pa di ti zuris??? 😂😂😂
     Kakve torte za prvi rodjendan??? 😂😂😂
    Muz i ja imamo dogovor, posto ja nisam vrsna kuharica ( ni ne trudim se 😂) a bome ni slasticarka!!! 😂😂😂
    Rekli smo da cemo radje za 1 rodjendan negdje uplatit.. evo npr.. muz imao na poslu rodjendan ( ne on, nego neki znj) bilo je 30 ljudi. ( 15 velikih i 15 malih) 
    Imali su pecenje, pizze, mini hamburgere za djecu, kolace i animatora.. 2000kn. Ja mislim da je to stvarno ok cijena.. mislim da cemo i mi tako nagodinu.. uopce mi se ne da zajebavat kod kuce.. a nagodinu ce svi imat male bebe od prijatelja.. dodjemo u neki restoran, pojedemo, popijemo i ajmo kuci

barbs
    21. Prosinac 2017. 14:52

I me cekaj malo?? 😂😂😂😂😂 Gdje ja zurim?? 😂😂😂😂😂😂 Vi znate koliko ce ljudi biti i gdje bi mogli slaviri gaghahahahahahahhaa legende 😘

treca_sreca
    21. Prosinac 2017. 14:54

torta za prvi (a i drugi, treci....i tak negdje do petog) je bila važnija da dobro izgleda, nego da bude neka woow ukusom
    pa smo naručivali od ticino mase ove tete šta izrađuju (ja nemam smisla za to)
    evo tomina za prvi, na kraju nisu sve figure bile ticino nego lego duplo figure smo nabacali na teren

tek kad su malo poodrasli, onda sam počela neke bzvz naručivat (samo pokrivka ili koji detalj s likom koji vole u tom trenu) izgledom,,,,,a da budu fiiiiiiiiine nama odraslima, jer na kraju djeca pol torte ostave, uvik tako bude..

treca_sreca
    21. Prosinac 2017. 14:55

I_me mi igraone uplaćujemo sad kad su veći, jer preogroman nered doma bi mi napravili (da ne kažem nešto razbili, kad se skupi horda njih...i to dečki uglavnom...juhuuuu)
    al prva 3 rođ smo doma slavili....uz naručenu tortu i kolače.

Barkleys
    21. Prosinac 2017. 14:55

Unine nogice *. *
    Da, takve su mi slike baš najdraže. E, sad me podsjetilo pa da pitam. Kad se počinju rezati noktići na nogama? Mojoj nisu ništa posebno sad baš veliki.  Još mi je trauma od rezanja sa ruke. 3 dana sam lovila da spava da mogu do tog i tog prsta a da ju ne probudim. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.