Dzenny i Hedghe brzo ozdravljenje curkama, saljemo 😘😘
Nemamo mnogo vremena, samo da vam prezentiramo inovacije u svijetu varalica:

url=https://lilypie.com]
Jutro cure!
Hedge i Dzenny sretno curkicama, neka brzo ozdrave 😘❤️
Sanjchi to ti je fantanela, ako je onako masred glave. To ti svi imaju, ne brini 😘

Dzenny, miiisss maaalii Brz oporavaaaaak 😘
Hedge, kakvo je stanje??
I me, i Diego tako radi pri spavanju... 😊 Kako.je TRECA rekla meni je znak da se snadjem da ga uspavam a neeeeeda se 😋😂😂😂😂😂
Auri, braaaaavo za Unuuuu 😍😍😍😍
Dena, hahaha, koja umjetnost 😂😂😂

Pa definitivno se vratila u uobičajan mod. Sad pokušava kakati pa plače. Ali imala je već jutros normalnu stolicu. A sad je samo prdnula.
Dzenny- nama su iz prsta vadili krv, uopće nije plakala, malo je njurgala za kateter kad su uzimali uzorak urina, ali zato infuziju kad su joj stavljali. Ajme majko, I onda sljedećih 5 sati sam morala paziti da tu ruku drži ravno. A ono grčevi, spavanje, hranjenje... Sve to i da drži ruku ravno uz tijelo... mislila sam da ću ispaliti na živce... Ali nakon par sati spasila me sestra koja ju je onako povila i zamotala s tetra pelenom da ne može micati rukicu, ali i tu je bilo vriskanja, samo nisam morala joj barem ja cijelo vrijeme više držati i tu ruku...
Mame jutroo :) moj miš se još ne zeli probuditi pa ja evo pijem kavu nakon što sam sve jutarnje zadatke obavila, točno vise ne znam Što bi :) nadam se da će vam bebice sto prije ozdraviti :*

Jutro mame, L je jutros u 6h spavajuci se poceo napinjat i grcit i stenjat i naravno ukako se, pa sam ga previla mazila on se smijao i zaspali smo do 9h. Sad opet pava. Dusa moja ❤
Muzevi vasi makar idu radit svaki dan pa moraju odmorit a moj ne radi pa svako popodne mora odspavat sat i pol 🤣🤣 (preko zime uvijek 2mj ne radi) ali zato sutra ide u restoran radit dostavu, to je uvijek radio kad je doma ali ove godine smo rekli da ne ide da mi pomaze, nekad ide u ispomoc.
Sanjchi super za pregled i cizme...meni nakon poroda mi je kao natekla noga jos uvijek i prosli tjedan probam cizmice stare i stanem wuhu 😊 ali na najlonku 😁😁 prije sam na carape hehe bitno da iznosam jer sam prosle godine 3 para nova kupila 😁
Marijana bas cu probat s maramom, hvala 😉
Hedgehog drago mi je sto ste doma i sto je sve dobro
Sretna hahahha opasan muz hehe a nista opet pravit moras hehe 😉 i ja cu pravit keksice, planiram za vikend krenit. 😊
Aurora da tak sam ja prije sutila svima bas,vise sam gledala kako udovoljit ostalima nego na muza i sebe i onda ja zivcana pa svada s muzem i tako u krug, dok napokon nisam progledala i shvatila da danas svako svoje dupe gleda(vecina, ima izuzetaka) pa tako i ja. Sa svima ok, al ak si drzak i bezobrazan, ili sad ako ne postujes moja pravila u vezi bebe naravno da cu reagirat. Ma joj komplicirani su odnosi. Jedino do sad od svih ljudi na svijetu, vjerujem i znam da je uz mene svake sekunde to je moj tata, neka mi zivi jos dugo dugo ❤ On je moj otac, prijatelj, zastitnik, ma sve. I mogu reci da poslije mog sina, najvise volim svog oca. 😍

Hedgehog, vjerojatno su kod vas kolici u pitanju. Sad to kreće sve jače, oko 6 tjedna je vrhunac. Grčevi koji su jači i uključuju par sati neutješnog vrištećeg plača obično u isto doba dana, najčešće navečer il u noći. Prati dalje kako će biti. Samo tješenje i nošenje, ako je to, nema drugog lijeka. Ljuljaj ju na pilates lopti. I nemoj sebe kriviti i misliti da nešto krivo radiš! Mi smo već navikli al opet je teško. Prvi put kad sam čula kako vrišti, ja sam plakala s njom. I još mi se nekad to dogodi kad mi pukne film i luda sam više od grčeva. A ljudi smo...
Prolazimo sve isto i nije lako. Vrištanje je nama krenulo oko 5 tjedna i evo stalo sada nedavno kad smo prešli s biogaie na waya lgg. Sad više ne vrišti satima al je plač i nervoza svaku večer. S time da su njoj grčevi po cijele dane pa ju jadnu stalno muče a navečer je sve gore. Probali smo sve i odustala sam, mislim da to jednostavno mora proći i ona mora svoje isplakati dok umorna ne zaspe. Kažu da prođe iza 3 mjeseca a meni je to ko vječnost. Drži se, znam da nije lako!

Dzenny i Hedge-bas mi je zao za curkw sta ste morale to sve prozivjeti :(
Barbs- mislis da mi sad steznik nece djelovat? da je kasno?
Dena- krepala sam od smijeha na sliku. Mis mali medeni!
Fontanela- moj K isto to ima.
Sopin - isla gledat haljinu za krstenje plus svadbu al nisam nis nasla neg sam opet zavrsila u H&M-u i kupila karlu hrpu gluposti i robe (ko da vec nema dosta!) jer je sve bilo 2 za 35😂
I onda sam vidila kolko je sati i da mi ide tramvaj pa sam trcala da stignem kad ono sise pune, brat bratu ko trudove u sisama da imam me bolilo😫I sad sjedim u tramvaju i cekam da se sise smire. Karlu se smuckalo svo mliko 😂 Pouka price: Ako dojite, ne trcite za tramvajem ako vam je zivot mio. I sise. I mliko za vasu bebu.
Hahaha jesi dobra hahah i ja sam skuzila kad poskocim da sise bole i kad muz uhvati isto bole. Jaooo u h&m akcija jelda? To sam vidila na fb

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji