Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    21. Prosinac 2017. 14:18

treca_sreca

sretna

Violetazaboravula sam komentirat, uzas za ono sto ti se dogodilo, ja mislim da bi se onesvijestila da vidim da mi meso visi
    Sanjchi suoer je kalendar
    Marijanajako su lijepe loptice
    Trecasuper haljinica, ma da bi se ja jos 100 puta do rodendan predomislila koju bi haljinicu 😄

pa od trudnoće sam ih već nekoliko ovako finih kupila "za prvi rođendan"…..morat će se 5 puta taj dan presvuć, ko Severina na koncertu

A ja imam 3 bozicna odjelca sada 😂😂😂 mala ce imat photosession 😂

treca_sreca
    21. Prosinac 2017. 14:19

Hedge....marijana je nedavno pisala da je njen B primio "cjepivo" protiv rote i da je taman ga izbljuvao (dio, valjda ne sve) ali u njih je koliko sma skužila mukte....a u nas se plaća. Pa šta ti veliš ak dijete ima izražen problem s reflukom ne bih se ni ja žurila dat 500kn. Mada, ako će u jaslice...ne znam. Valjda će ti napisat detaljno cure koje su to izabrale (ja Milu neću jer neće u jaslice)

žena-majka-carica:)

I_me
    21. Prosinac 2017. 14:21

Ja zamotala poklone sada! Malo spremila stan.. jos moram rucak, bas mi se ne da nista vise.. najradje bi se izvalila kraj male i gledala snjom u plafon..
    A ne smijem.. moram se "iskupit" muzu sto je "jadan" jucer snjom prozivljavao sto ja protivljavam svaki dan 😂😂😂
    Tako da, idem peci pile! 😂

treca_sreca
    21. Prosinac 2017. 14:25

I_me eto a ja za prvi rođendan nakupovala opravica na izbor, a za božić nisam
    imam "muške" tj unisex dvije šta su mi ostale od Tome (on je rođen iza Božića misec dana ali sam mu nosila svejedno)

treca_sreca
    21. Prosinac 2017. 14:26

pa ću prošvercat neku od te dvije, stavit traku na glavu da se vidi da je cura i bok.....

treca_sreca
    21. Prosinac 2017. 14:27

sretna, super je napredovao. S dva mjeseca ima iste mjere ko moj Toma s 1mj, i ko moja Mila s 3mj

treca_sreca
    21. Prosinac 2017. 14:36

ova ovca niš na pali opet cili dan ne spava....i onda kad muž dođe navečer ce zaspat....aaaaaa

barbs
    21. Prosinac 2017. 14:39

Treca, ljepoticaaaa 😘😘😘
    I me, jaaaaaaaadaaaaaan muuuuuuzzz 
    Treca, pa naaaaaraaaavno da ce zaspat kad muz dodje... Oni znaju kad trebaju 😂😂😂😂
    Moj muz "jadan" ide danas na kviz 😂😂😂😂😂 a "jadan" jucer nakon treninga je dosao doma odmah da kao meni pomogne a D je zaspao 😂

barbs
    21. Prosinac 2017. 14:41

Aurora, ja sam odlucila da slijedece god samo djeca dobivaju poklone a ostali kolace i ciao...
    Btw... oooobzaaaavaaaam slikice nogica 😍😍😍😍

treca_sreca
    21. Prosinac 2017. 14:42

babrs obje bozicne slike su od pred 7 godina, to je Tomo....s misec dana.
    muževe aktivnosti - odobravaj i pamti, isto toliko i ti "imaš pravo"

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.