Treća ja sam bila s Unom, cendrala se nesto na sisi pa je ova rekla hoce baki tebi skuhati griz 😮😮 i ja znam kako oni razmišljaju, pogotovo svekar, oni misle da danas majke izmišljaju i pretjeruju bla bla on ce njoj vec na ljeto htjet Dat jagode i to.. i kad mene ne bude u blizini reci ce ma sta ona izmišlja samo ti to jedi!
Sadio je mak i rekao mm da je to za malu za caj kad ne bude htjela spavati 🤭🤭 ja poludjela! I sad ostaviti njima dijete? Hvala lijepo, radije nebih ( jel se ovo pise zajedno ili odvojeno?? 😂 )
Odvojeno 😂 i ludi su ti svekici! Ali i meni je to poznato..moji bi kekse u flasicu dali

ne stignem vas dalje citat imamo opake grceve. Sretna upute lefaxina su na njemackom kak se koristi? kolko kapi?
1-2 potiska das u jednoj dozi

Dakle, kupili smo Lefax, simetikon isti po sastavu Lefaxinu, namjenjen za smirenje grceva kod novorodecadi. Velika bocica i ima spricaljku na vrhu. Kao sto je Sretna napisala: 1-2 potiska 5-6 x/dan. Jos js min plakao i zaspao je sad na meni, pokriven dekicon, izmoren je jadan stisce me za majicu u snu.
Iznutra je to bijelkasto gusta tekucina i mislim da je slatkasto.
Kosta 180 kn.
Nadam se da ce vam pomoc.kao i nama

Treca sreca i Fazion, slazem se s vama oko sveki 😁 Iako mi ponekad ide na k* sjetim se da ce mi dobro doci (uz moje jel) sto se Diegica tice + volimo istog covjeka... pa za dobrobit SVIH moram odrzat dobar odnos s njom 😂😂😂😂😂😂😂😂 nije ona losa, al mi eto ide na k* s vremenom 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Treca sreca, a ti si dokaz da se moze stvarati karijera i obitelj, ZENOOO! 😘😘😘😘😘😘😘 Posao+muz i 3 djece?? To nema svatko!!! I to NE radi svatko jer ide sa forom (NISTA SE NE STIGNE!)

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji