Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aurora1611
    20. Prosinac 2017. 23:13

Dena onda ne moras slikati, razumijemo se 😂 ajd mi samo napisi sta sve koristis za to da odem u ljekarnu kupiti 🙏🏻

• Barbi13
    20. Prosinac 2017. 23:51

Aurora neugodne su te vrtoglavice a mi zene sve izdrzim,ovaj moj dosao kuci s posla ko pokisla kokos😂😂😂i jos od mene dobije po nosu a sutra ce jos ostat bez kartice😂😂😂😂Lidlllll

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Aurora1611
    21. Prosinac 2017. 00:23

Ajmeee i ja bih u Lidl 😭😭 mrzim zivot na selu samo zato sto do grada imam 30 km i sta god trebam a da nije hrana moram putovati 😞

• Dena1009
    21. Prosinac 2017. 00:27

Aurora1611

Dena onda ne moras slikati, razumijemo se 😂 ajd mi samo napisi sta sve koristis za to da odem u ljekarnu kupiti 🙏🏻

Moja seka je bila sa malim kod pedijatra jer nije znala sta je al im nista nisu dali, onda je po savjetu ljekarnice radila sljedece - namazes maslinovim uljem, ostavis cca 20-30min da omeksa i gazom pocistis tu koricu, zatim operes kosu Mustelom i namazes LP lipikar kremom. I tako svaki dan, ako je jace i vise puta na dan. Ta krema nije specijalno za bebe al je rekla da pomaze da obnovi kozu, a malome je kuma magistra farmacija i opsjednuta je citanjem svih tih sastojaka i ona je odobrila. Al je dosta skupa pa mozes pitat u ljekarni dal imaju sta drugo za regeneraciju koze jer ona je tu kupila kad je kod malog bilo to jako, do obrva sve ko opeceno je izgledalo. 

url=https://lilypie.com]

Barkleys
    21. Prosinac 2017. 01:44

Aurora - imamo rođendan na isti daaaan. Vodenjaci <3. Ja sam inače malo opsjednuta horoskopom, znam sve osnovne karakteristike svih znakova itd. E ako ćeš kupovati mustelu za te mesnicu, ne znam jesi li član dm babybonusa, u onoj knjižici za prvih 6 mjeseci imaš 30% za šampon mustela protiv tjemenice. A kad je mustela u pitanju, 30% je dosta. :* Uni. 

Barkleys
    21. Prosinac 2017. 01:52

Moja je sinoć zaspala u 8 navečer!! Ja sam u šoku i evo sad se probudila za jesti. 5 i pol sati u komadu. Ovo je vjerojatno prvi i zadnji put. Ja sam se budila svakih pol h od šoka i nevjerice jel diše i brinula se jel gladna. Nekako sam se odhrvala želji da je budim. :D
    Inače, mi imamo vreću za spavanje, pa preko nje nabavim dekicu. A od nje u vreći baš i ne može pobjeći. Mene puno više muči njeno planinarenje po krevetu. Makla dam ogradicu sa strane da ju mogu vidjeti po noći, a sad ju znam naći tik uz ogradu, ili se zna lupiti..  A ako vratim ogradu onda se moram ustajati svaki put kad trebam samo baciti oko... Dobili smo bočni jastuk pa ju stavim u njega nasred kreveta. Tako da više ne pleše a i nemre se sam tak otkriti. Jedino se nekad naljuti jer ne može maha ti nogama. :) 

• Bebushka
    21. Prosinac 2017. 02:53

Mi smo imali tjemenicu koja je pocela na obrvama i odmah sam to s mustelom bez pred i post radnji, dovoljna su mi bila dva pranja u tri dana za oba puta kad se pojavila, stvarno super stvar. Znam da ste pisale da je kemija al nemam zivaca za uljenje shame on me 
    Aurora kad si spomenila jeremiju zamislila sam kako bi brutalno izgledalo da promijenis ime i sliju u njegovu 

Marijana12345
    21. Prosinac 2017. 06:42

Tjemenica mi smo rijesili maslinovim uljem u obrvama i uz rub kose, ok i malo u kosi. Poslije sam oprala kosu Babylove onim samponom i nije se vise pojavilo. Poslije sam mazala melemom. Btw, cime mazete lice bebacima kad idete van?
    Dena ja oblacim bodi, strample, majicu i hlacice, carapice i uvijek onako tanke slapice da se carape ne skidaju, kapu i medeka s kapuljacom (ili skafander) kad idemo u setnju. Kad znam da smo autom onda bez medeka i omotam ga dekom pa ga prebacujem u kolica u onu zimsku vrecu s vunom. U shopping centrima nije pretoplo, a i da jest uvijek mogu zimsku vrecu izvadit i metnut dolje u kosaru za kupnju koja je gotovo uvijek prazna jer imam torbu na kolicima.
    Sanjchi i ja malog u vrecu pa dekicom koju zagurnem izmedju madraca i kindaca. Spava iskljucivo na trbuhu osim kad je kod mene, onda je na boku u vreci ispod velikog popluna. Kad je u kindacu ili babybayu ne moze se lupiti ni ako odgmize jer su svuda zastite od dada&rocco.
    Pidjama obozavam pidjame iz Lidla.
    Pokloni godinama trazim kaput, klasican gdje se ne vide gumbi, s normalnom kragnom i sada mi ga je mm kupio za Bozic. Predivan je! Svekru smo kupili aparat za kavu a B i ja smo jucer tati isli kupit kosulju. Isli smo kolicima, Sbahnom i 2.5h je bio dobar. Prvo je malo gledao pa zaspao... 10min od kuce je poceo plakati ali nije se drecao kako on to zna.

barbs
    21. Prosinac 2017. 07:10

Juuutrooo 😘😘😘😘
    Aurora, meni se cini da mu dolje izmija zubic... em vidim bijelu tockicu em kad sam opipala to osjecam... mozda nije nista... vidjet cemo...cital sam da kod izbijanja zubica se javlja temp  38

barbs
    21. Prosinac 2017. 07:12

Barbi, bor je super! 😉😉😉😉😉 A Diego slini da... i sve stavlja u usta, a koliko sam skontala to je uobicajeno u ovo doba...
    Joooj, i ja moram i LIDL al cu prvo vidjeti da mi njega netko pricuva... da ga ne vucaram sa sobom... Mislim, nema temperaturu, al opet... nikad se ne zna...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.