violeta - strava!!!!! ko se ne bi šokirao..uf
sirup - ja ga imam doma radi starijih klinaca…a za nju sam uzela čepiće ipak….zlu ne trebalo
Ja imam panadol baby,i lupocet cepice-opskrbljena totalno!
Ali dok sirup djeluje ne forsiram cepic.
Joj trebala sam napisat da su lupocet čepići. Moram si onda i ja kupiti sirup. Zlu ne trebalo. :(
tko je pitao: stigal je ovca!!!
i od iste žene još par komada robice sam kupila, kad već plaćam poštarinu..
prvo sam poludila tko mi zvoni (budi malu) al kad sam dobila paket, prošla me ljutnja
plakala je oba puta danas kad sam joj ju pokušala "uvest"
mada sam joj dala i cicu i sve, nije da sam ju samo ostavila s upaljenom ovcom
evo probat ćemo još koji put pa vam javim
ali zasad ima kontraefekt
doduše moja mila je čudna - sva djeca se smire u šetnji....ona plače......tak i ovo....većinu djece smiri "ctg" zvuk ovce a ona udri u vrisku....
žena-majka-carica:)
Hejj curke imala sam 14 stranica za pročitati 😂 sve sam pročitala ali nista zapamtila osim da hedgehog i ja imamo na isti datum rockas, ja sam isto 22.01. 💋
Vidim da pisete za noćna buđenja Una u tjedan dana 3 noci nije zaspala do 4-5 u jutro-UOPCE znaci plakala sam doslovno i molila ju da spava!
Sestre i familija uhhh necu ni počinjati 😂😂
Auri, preslaaaatka je 😘
Treca, jaaaaako lijepa robica 😘😘😘😘😘😘😘😍😍😍😍😍😍😍a jabi kako je prihvatila ovcu.... aaaa t imas hiper?
Violeta, uuuuzaaaas!!!
Ja imam panadol baby sirup
D nema.temperaturu... oooopet se.pokakao kad sam mu stavila toplomjer ahahahhaha
I me, aaaa i ti igras? 😂😂😂😂😂😂😂😂 Nadam.se da cemo nesto i osvojiti 😂😂😂😂 a ni ja nisam igrala ono sexy rublje agahaha ma dosta toga nisam 😂😂😂😂😂
Zar je.moguce da su krenuli zubici? Vidjela sam tockicu bijelu dolje????
Barbs kako ti izgledaju gornje desni kod D? Da li su ravne i glatke ili?
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Sortiraj odgovore
Najstariji