Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    20. Prosinac 2017. 21:19

Ja bila u gradu od 4 do 7.
    Muz ispalio. Ostavila mu nahranjeno, presvuceno, cisto i mirno dijete a vratila se kuci malom demonu. 😂😂😂 kaze muz sve bilo ok do 15 min prije nego sam ja dosla, kaze kao da je skuzila da cu ja doc pa evo ti ga na mama sto me ostavljas samu 😂😂😂
    Potrosila previse para danas.. bila u mulleru po pelene i psica sveznalicu ( to joj ide pod bor),pas, ne pelene 😂 kupila kumi papucice u benettonu za buduceg kumica, male mekane pandice, kupila muzi pidjamu, susjedinom malom neku fora kosuljicu( zena mi dala vec toonu pelena sto njen mali prerastao, pa reko moram mu nesto uzeti. Osla do bipe, do kauflanda, u ljekarnu i puf ode 800kn
     Muzu nisam ni rekla, satro bi me 😂 a jos sutra lidl...ajmeeee

I_me
    20. Prosinac 2017. 21:24

sanjchi255

E kak vi zamotate kikace da se ne otkriju? Moja je ko Houdini😥😥😥 kak god da ju zamotam, ja se probudim a ona otkrivena😔

Kad je u kindacu onda jorgancic do sisa i ruke van.
    Kad je samnom u krevetu ruke su joj uz tijelo dolje i pokrivena je do vrata. ( cini mi se da kad spava kraj.mene da se uopce ne mice)
    U biti nit se moze micat jer je sad fiksirana, jos ima i smotani rucnik ispod nogu da joj noge ne vise ( zbog remencica)
    A kad se vozimo u kolicima, jedna ruka joj je dolje uz tijelo a druga ruka skroz gore ispruzena. Ja ju spustim i zabetoniram dolje al ona nakon min opet vani

• Dena1009
    20. Prosinac 2017. 21:24

Aurora1611

Dena mozes mi poslikati tjemenicu? Una ima na čelu na pocetku kose onako žuto i to se moze skinuti s tetricom kad smoc

Isto je tako zuto  i na istom mjestu kao kod Une, vidla sam kad si sliku stavila. Ja sam pitala seku i rekla je da je to pocetak, da mazem uljem i skidam, nakon toga operem mustelom i namazem lipikarom. Necaku je pocelo isto tako i zacas se prosirilo po cijelom celu, bas je ruzno izgledalo. Ne mogu sad poslikati jer mi spava, poslikam ujutro.

url=https://lilypie.com]

I_me
    20. Prosinac 2017. 21:28

Znaci ema je sad zaspala u roku sekunde. Presvukla ju, stavila kraj sebe, dala sisu, povukla 2x i zaspala.prebacila sam ju u kindac i dalje spava! Ovo je rekord. Jucer se od 20:30 do 22h uspavljivala.

• Barbi13
    20. Prosinac 2017. 21:38

I me a jesi me nasmijala a sve je skupo ni ne okrenes se ode milju kuna a kuci dodjes sa dve vrecice😥😥

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

I_me
    20. Prosinac 2017. 21:55

Barbi13

I me a jesi me nasmijala a sve je skupo ni ne okrenes se ode milju kuna a kuci dodjes sa dve vrecice😥😥

Pa bas to! Ajd 3 vrecicr su bile 😂😂😂
    Ma na godinu se vracam svom starom sistemu . Sve kupujem unaprijed, sve poklone za uskrse bozice rodjendane i godisnjice! Nema zajebavanja! . ne znam stai bilo ove godine, sve nest naknap radim. Vjerovatno me jos uvijek hormoni peru 😛😛😛

• Dena1009
    20. Prosinac 2017. 22:02

Sanjchi ja pokrivac gurnem sa ovje strane između ogradice i madraca do pazuha mu stavim, a sa rukama manevrira vani jer se ljuti kad mu stavim ispod. 
    Ja sam danas kupila sebi pidzamu bez da moram u bolnicu, prvi put u zivotu, inace se u nasoj familiji kupuju pidzame samo kad mora netko u bolnicu...a jesmo puknuti😅😅

I_me
    20. Prosinac 2017. 22:08

Dena1009

Sanjchi ja pokrivac gurnem sa ovje strane između ogradice i madraca do pazuha mu stavim, a sa rukama manevrira vani jer se ljuti kad mu stavim ispod.
    Ja sam danas kupila sebi pidzamu bez da moram u bolnicu, prvi put u zivotu, inace se u nasoj familiji kupuju pidzame samo kad mora netko u bolnicu…a jesmo puknuti😅😅

😂😂😂😂😂😂😂😂😂 ista stvar i kod mene. Imam jednu u ormaru cistu za nr daj bozeè!!! A spavam u tajicama ili poderanim trenerkama i ofucanim majicama

• Dena1009
    20. Prosinac 2017. 22:22

I me ja radim po sistemu "sve u zadnji cas", ako se to moze zvati sistemom😂 Danas sam slala cestitke, a treba im 10 dana da dođu😥😥 i svaki put govorim da cu sljedece godine sve na vrijeme i opet ja po starom. Nekad me to zivcira al ne mogu si pomoci, sve isplaniram i znam sta i kako al mi se cini prebrzo i onda kad bi trebalo poceti se uvijek jos nesto ugura ili dođe iznenada da jos nesto obavim i opet zakasnim. 

Aurora1611
    20. Prosinac 2017. 23:12

Da Sanjchi sebe na zalost uvijek zadnje gledamo, iskreno ni ne znam sto bih si kupila, nemam bas neku lovu na raspolaganju pa mozda sebe i preskočim po tom pitanju, nema nista sad da mi je bas neophodno! 
    Barbi dobro smo relativno, mislim njoj je super haha a ja koma, ovo ce me nespavanju dotući! Inace smo moja kralježnica i ja u svađi ali ovih dana posebno, sad su mi počele i vrtoglavice jer mi Vratna kralježnica radi pritisak pa imam i glavobolje (evo me kao Jeremija) sve bolesti imam haha ali kaj sad, idemo dalje 💪💪
    Spavanje inace mi je uvijek bilo vruce ali sad poslije poroda jos 3 puta gore, spavam u gaćama i muževoj majici i jos se znam otkriti po noći kad mi bude prevruće! Sad je 12 mjesec a ja od poroda do sada mozda 4-5 puta obukla čarape i dugačku majicu i to ako sam nekud isla 😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.