Isla sam mu opet mjerit temp i za sada nema... normalno, sirup djeluje ugl.... zahvalio se s mlazovima kakice x3 i s pisakom 😂😂😃😃
Isla sam mu opet mjerit temp i za sada nema… normalno, sirup djelujeugl…. zahvalio se s mlazovima kakice x3 i s pisakom 😂😂😃😃
Samo nek on baca mlazove i kakice mis mali.. sve je to ok dok nema febru!
Barbs hocemo mi nesto osvojit vise u onoj zajednici mama??
Vidim da i ti igras!
Ja sam igrala za sve,osim za ono sexy rublje 😂😂😂😂
Da ne bi muz dobio povoda 😂😂😂
Dobar dan! Bila kod ginica danas. Sve super! Kako mi je bilo cudno gledat uzv, a nema bebe, bas me tuga i nostalgija uhvatila, svasta.
a jesi blesava
šta bih ja trebala reć....ja na sve te stvari gledam "ovo mi je zadnje"...zadnji porod, zadnji pupak, zadnje dojenje...itd
s drugom bebom nisam bila toliko nostalgična, kao da samosjećala da ću opet jednog dana prolazit sve to još jednom.
ti si "tek" na drugom i imaš još fore
žena-majka-carica:)
Barbs nadam se da nece vise dobit temp. Koji sirup si dala? Ja imam cepice, a nama su rekli da u guzi 37,5 je normalno sve drugo je temp.
Mamisita samo polako i bit ce bolje, doci ce i to dobro raspolozenje😊
I_me da ocito je ona jako nezadovoljna, ma ne znam sta bih rekla vise.. ali najbolje da ne razmisljam o tome.
Treca sreca, tsh 1,77 FT4 14 T3 1,56… sredinom 11. mjeseca sam vadila. sve je u granici normale. Pijem e. od 100
i meni je kao i tebi u granicama normale...ali bliže donjoj granici.....zadnje pred misec dana vadila i bio mi je TSH 0.6
to ide u hiper stranu lagano, kontam da se zato kile ne hvataju unatoč mom žderanju
naravno, nije sve do štitnjače nego i do metabolizma
ali to dvoje najviše
Joj cure ja sam se danas usrala od straha... odem na wc krv svjeza, pogledam dole nesto mi viri van, pokusam maknit i ne ide 🤤 nazovem ginekologa i hitno da dodem. Na kraju mi je komad mesa otpao jer nisu dobro zasili i rana mi je jos otvorena unutri i rekao je da odnos ne makar 15 dana i ja mu kazem da nikako nisam imala odnos, i on kaze na to super da nisam imala, jer bi se stvar s odnosom pogorsala. Na stolu je bilo krvi, dodem kuc, gace pune krvi. Uzas 😐 Bas smo se muz i ja uplasili, cak je i muz morao dole pogledat nakon mene.
Sad mi dolaze 2 sestricne pa navecer frendica a muz ode svirat tak da ce mi super drustvo doc. I malo se opustiti. Iako najradije bi sad legla spavat, bas mi je bilo stresno od kad sam vidila dole pa do pregleda.
Joj cure ja sam se danas usrala od straha… odem na wc krv svjeza, pogledam dole nesto mi viri van, pokusam maknit i ne ide 🤤 nazovem ginekologa i hitno da dodem. Na kraju mi je komad mesa otpao jer nisu dobro zasili i rana mi je jos otvorena unutri i rekao je da odnos ne makar 15 dana i ja mu kazem da nikako nisam imala odnos, i on kaze na to super da nisam imala, jer bi se stvar s odnosom pogorsala. Na stolu je bilo krvi, dodem kuc, gace pune krvi. Uzas 😐 Bas smo se muz i ja uplasili, cak je i muz morao dole pogledat nakon mene.
Sad mi dolaze 2 sestricne pa navecer frendica a muz ode svirat tak da ce mi super drustvo doc. I malo se opustiti. Iako najradije bi sad legla spavat, bas mi je bilo stresno od kad sam vidila dole pa do pregleda.
Ajme jadna. Meni bi srce stalo. Ali sad je sve u redu? Ja ću poludit s tim krvarenjem više. Smirilo se na par dana i onda opet krenulo. I stvarno stalno mijenjam uloške. :( :( :(
Barbs o kakvom ti sirupu pričaš? Ja imam samo lupocet baby za temp. Kako je D? Jel mu bolje?
violeta - strava!!!!! ko se ne bi šokirao..uf
sirup - ja ga imam doma radi starijih klinaca...a za nju sam uzela čepiće ipak....zlu ne trebalo
Sortiraj odgovore
Najstariji