Hej, mamice
Mi smo išli u grad na kavu. D i ja. Nešto me naljutio danas, a i sinoć... baš sam umorna... i ugl... dođemo mi doma. Normalno je jeo. Došla je kuma. Zabavljala se s njime dok sam malo sređivala stan i kad mu je mijenjala pelene je postao jako nemiran, tj. urlao je i plakao... I išla sam mu mjeriti temperaturu... kad ono 38°... Zvala sam muževu rođakinju i rekla je da nije to ništa. Objasnila sam joj da non stop vrišti kad ga spustim i da mu ne mogu ponovno mjeriti i rekla je da mu slobodno dam žlicu sirupa... Umirio se nakon toga. Sada spava. Aaajmeeee, baš sam u bedu sada kako sam reagirala ujutro A nisam mu izmjerila jer sam mislila da mu je opet neki dan D
SRETAN ROČKAS JAKOVU!
I me, i ja sam plakala nakon cijepljenja... k'o moralna podrška Diegu...
Treca sreca, tsh 1,77 FT4 14 T3 1,56... sredinom 11. mjeseca sam vadila. sve je u granici normale. Pijem e. od 100
Ja imam dvije sestre... jedna je užas dok sam si s drugom super... i nema dana da se ne čujemo, a bome često i vidimo... dođe vidjeti Diega i mene ignorira A s drugom sestrom nismo imali mogućnost da toliko često vidimo nećake... nažalost... Al' ok... neću se pilat uopće... Meni je najiskrenije žao moga tate...
Hej, mamice
Mi smo išli u grad na kavu. D i ja. Nešto me naljutio danas, a i sinoć… baš sam umorna… i ugl… dođemo mi doma. Normalno je jeo. Došla je kuma. Zabavljala se s njime dok sam malo sređivala stan i kad mu je mijenjala pelene je postao jako nemiran, tj. urlao je i plakao… I išla sam mu mjeriti temperaturu… kad ono 38°… Zvala sam muževu rođakinju i rekla je da nije to ništa. Objasnila sam joj da non stop vrišti kad ga spustim i da mu ne mogu ponovno mjeriti i rekla je da mu slobodno dam žlicu sirupa… Umirio se nakon toga. Sada spava. Aaajmeeee, baš sam u bedu sada kako sam reagirala ujutroA nisam mu izmjerila jer sam mislila da mu je opet neki dan D
Nemoj bit u bedu,pa bit ce jos 100 puta bolestan..nekad ces skuzit odmah..nekad neces. Ja svojima ne dajem sirup do 38.5,treba ih pustit da se organizam sam bori...malo ga raskomoti,da nije jako obucen,ili tusiranje...tek na kraju sirup.
Bit ce to sve ok!
Sanjchi, jako lijepo uređeno!
I me, držim fige da se uspiješ izdojiti Nije lako kad negdje moraš otići, a nikako da dovoljno izdojiš. Meni je tako bilo kad sam frizerki išla.... i doktoru... a kad sam išla kozmetičarki jer SKORO muž prolio cijelu bočicu... skoro sam počela plakat od muke. Srećom, ostalo je dovoljno za Diega dok se ne vratim. Zato ja sada skupljam višak i stavljam u zamrzivač...
Danas je frendica morala doći kod mene, ali sam joj sada poslala poruku da bolje da odgodimo radi Diega jer ne znam kakvo će stanje biti kasnije... Nadam se da neće dobit temperaturu
Sretna, daaaa, čudno je ići na uvz i ne vidjeti bebu... Sretno s cijepljenjem sutra
Maslacak, e to je meni druga frendica rekla... da ispod 38.5 se općenito ne daje ništa za snižavanje... Možda je mislila ta muževa rođakinja da ga to malo smiri... Ma nisam u bedu jer nisam skužila odmah već jer sam se jutros ljutila jer je bio njorgutav... a ja neispavana... što ga je 10000% iznerviralo... onda novo jaje nikako da skužim kako se veže, a on sve živčaniji i živčaniji... nikako ga smiriti...
Ugl, bit će sve ok... samo se eto loše osjećam radi tih xy razloga navedenih gore
Mi jučer obavili božićno slikanje u foto studiu i nije baš prošlo dobro. Uznemirila se i plakala al uspjeli smo uhvatiti par normalnih fotki. Došli doma a ona se smije, jaoooo. Al bitno da imamo par ok slika kad smo se već svi sredili.
Treća sreća, ne zezam hehe. Muž mi reko da nisam normalna haha. Moja u klokanici mirna ko bubica i vrlo brzo zaspe. Prvo sam išla prošetati a on sjela kod frizera. Još ju je fen uspavao. Svi su me čudno gledali al baš me briga
Veli frizerka da žene dođu s bebom u kolicima pa se na kraju friziraju po 3 h dok umire bebu il ju ljuljaju u kolicima dok su na stolici. Meni ovo bilo začas gotovo a ona sve prespavala
Ipak smo imali slikanje za Božić oko 6 h kad je muž došao s posla i ne bi stigla drugačije a nema mi ju tko pričuvati.
Mislim da ću si češće priuštiti frizuru, odmah sam se bolje osjećala. Još sam se i našminkala nakon dugo vremena
Kiki, tako i moja. Preko noći super i zaspe bez problema a preko dana umorna i nervozna a nikako zaspati. Samo gleda okolo. Uspije zaspati u klokanici il ako ju nosim i nunam pa se umiri, nekad i uz dudu. Ne kužim zašto, dal je stvar mraka i svjetla il samo želi bit uz mene?...
Barbs zao mi je zbog temperature :( da, i oravilu se ne daje do 38.5, ali to isto ovisi o djetetu. Moj L je na 38.5 bio ko mrtvac i za cas je skocila jos visa, tako da sam ja njemu vec na 38 davala
Izgleda da je sinoć bila luda noć svim bebama,. Diego se oko 1.30 probudio da jede... i zaspao je pored mene. Prebacium ga u krevetic i aaajmoooo.... do nekih 2-2.30... pa oko 5.30 se probudio za jesti... oko 6 i nešto sam ga prebacila u krevetić... i opet aaajmo... a ja luda naravno... neispavana... u 8 smo se digli. juppiii
Mamasita, imaš kakvu sliku tog položaja za grčeve? Ne mogu baš shvatiti iz opisa
Sortiraj odgovore
Najstariji