Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    violeta1
    20. Prosinac 2017. 11:57

Sanjchi a jooj obozavam ukrasavanje...ali ja samo jedan prozor ukrasim, iako ove godine necu ni to, mozda...ak mi ostane svjecica, jer mi smo u dvoristu, a svekrva je do ulice, a ona ne kiti uopce. Ja bi volila sa smo mi naprijed, kitila bih, i cvijece bi stavljala u prozor hehe... zato sam ja u kuci dnevnu okitila, jos kad bor dode to ce bit to. Mi isto bor kutimo uvijek na badnjak, i uvijek zivi bor. Volimo miris bora.

• Barbi13
    20. Prosinac 2017. 11:57

Sretan rodjendan Jakovu😘🎂

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Maja 3
    20. Prosinac 2017. 11:59

Leon je pravi frajer! Vec bira bor! Mali sef!
    Sanjchi,super je okiceno!
    Hedgehog,naruceni ste na moj rockas! Brzo ce to doc.

I_me
    20. Prosinac 2017. 12:04

violeta1

I_me ona ne bih ostavila poklon, to joj nije ni palo na pamet. Ona je osoba koja misli samo na sebe i koja je uvijek u pravu, a ako se s njom raspravljas onda te vrijeda i glumi zrtvu, u ovih mojih skoro 30g nikad ona nije priznala gresku. Da ne kazem da je i njen muz digao ruku na mene jer sam ju ja branila od njega pijanog, tad su bili u vezi i ona je trazila pomoc od mene i kad sam dosla po nju on je mene lupio a ona je sjela u auto i otisla a njim, te me molila da roditeljima nista ne kazem. I sta sam dobila sto sam isla na njen poziv, udarac, leda od sestre i sutila sam roditeljima. Ma svakakog sranja je ona meni priredila i ja sam preko svega prosla. A i dan danas da moj muz digne ruku na nju mislim da bih bio za mene i njega kraj, ali ona da mene njen muz OPET lupi, ona bi OPET ostala uz njega. Samo to govori kakva je sestra. Njen muz je dosao u gluho doba noci kod mog tate mrtav pijan i nikom nista, moj muz da to napravi, mene bi se na stup srama s njim objesilo. Ma uzas.
    Zao mi je radi tvokje sestre sto je skoro kao i moja, ali nemoj joj vise ni slat nista, ja svojoj vise ni ne saljem ni nista. Bolje da nije dio mog zivota na ovakav nacin. Al ja sam glupaca xy puta prijedem preko svega. Ma jooj…sad sam pocela razmisljat sta mi je sve napravila u zivotu, uzas 😔😔

Ajmeeeeee..... ne znam sta bi ti rekla da te utjesim! Saljem ti jedan veliki zagrljaj!!! ❤
    Zao mi sto si to prosla i nista neopravdava udarac, nista.. ma u kakvom god stanju njen muz bio, pijan ili nesto trece..grozno..
    Ocito ona ima problema i jako ke nezadovoljna sobom i svojom situacijom al joj to ne daje za pravo da se tako ponasa prema tebi ili ikome drugom... 
    Drzi se i budi jaka, zbog sebe i svoje bebe. Znam da je tesko, al probaj se malo maknut i ne dozvolit da to toliko ( koliko god tesko) utjece na tebe.

I_me
    20. Prosinac 2017. 12:07

Sretna rodjendan djecici. Torte su super! To sad vidim svi furaju te kartonske. Odlicno mi to!
    Ja sam se sad izdojila. Punoh 10ml.. 😂😂😂
    Moram kasnije do grada.. a mala na cici stalno.. nije ni cudo da nema nista u sisama.. valjda do 5 uspijem izdojim bar za bocicu

Barkleys
    20. Prosinac 2017. 12:28

Maslacak31

Ma da? :) A ide se cijepiti 22.1. na moj rođendan. Baš nas je potrefilo. XD
    Mi vodenjaci. Najbolji horoskopski znak :) :) :) 

Maja 3
    20. Prosinac 2017. 12:36

Hedgehog

Maslacak31

Hahaha! Prije da smo slucajevi za sebe..ali nije nam lose u zivotu bar!

• sretna
    20. Prosinac 2017. 13:15

Dobar dan! Bila kod ginica danas. Sve super! Kako mi je bilo cudno gledat uzv, a nema bebe, bas me tuga i nostalgija uhvatila, svasta.
    Okitila sam mamin bor. Popodne imam plan ponovno napravit medena srca, valjda cu uspjet u tome. Suzta cijepljenje 😣

I_me
    20. Prosinac 2017. 13:51

Hedgehog

Maslacak31

Nemas pojma 😛😛😛 skorpioni su najbolji! 😂😂😂 moja malena se cijepila na moj rodjendan. I nas je potrefilo, obje smo plakale. 

Barkleys
    20. Prosinac 2017. 13:59

I_me

Hedgehog

Maslacak31

Nemas pojma 😛😛😛 skorpioni su najbolji! 😂😂😂 moja malena se cijepila na moj rodjendan. I nas je potrefilo, obje smo plakale.

Hahaha. To oni nama namjerno daju "poklone" za rođendan :(

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.