super da je on dobro i da se "normalno" ponaša....to je glavno! a bude to prošlo kako je i došlo:)
meni je gore ono kad nit nema temp al ono puna sline i sluzi pa ne može ni jest ni spavat ni niš
žena-majka-carica:)
a Jakovu sretan rođo....na tickeru ti piše da je drugi a na torti je pisalo treći? valjda je na tickeru krivo:/
sve sam pobrkala.....znači Jakovu od kleaive je 3. rođo:) a maslačak tvojoj curi starijoj je 2? ili ticker pokazuje nešto stoto??
I_me ona ne bih ostavila poklon, to joj nije ni palo na pamet. Ona je osoba koja misli samo na sebe i koja je uvijek u pravu, a ako se s njom raspravljas onda te vrijeda i glumi zrtvu, u ovih mojih skoro 30g nikad ona nije priznala gresku. Da ne kazem da je i njen muz digao ruku na mene jer sam ju ja branila od njega pijanog, tad su bili u vezi i ona je trazila pomoc od mene i kad sam dosla po nju on je mene lupio a ona je sjela u auto i otisla a njim, te me molila da roditeljima nista ne kazem. I sta sam dobila sto sam isla na njen poziv, udarac, leda od sestre i sutila sam roditeljima. Ma svakakog sranja je ona meni priredila i ja sam preko svega prosla. A i dan danas da moj muz digne ruku na nju mislim da bih bio za mene i njega kraj, ali ona da mene njen muz OPET lupi, ona bi OPET ostala uz njega. Samo to govori kakva je sestra. Njen muz je dosao u gluho doba noci kod mog tate mrtav pijan i nikom nista, moj muz da to napravi, mene bi se na stup srama s njim objesilo. Ma uzas.
Zao mi je radi tvokje sestre sto je skoro kao i moja, ali nemoj joj vise ni slat nista, ja svojoj vise ni ne saljem ni nista. Bolje da nije dio mog zivota na ovakav nacin. Al ja sam glupaca xy puta prijedem preko svega. Ma jooj...sad sam pocela razmisljat sta mi je sve napravila u zivotu, uzas 😔😔
sve sam pobrkala…..znači Jakovu od kleaive je 3. rođo:) a maslačak tvojoj curi starijoj je 2? ili ticker pokazuje nešto stoto??
Da,misica je navrsila 2 god. Ali 14.12.
Kako sad ne odbrojava dalje? Nisam ni skuzila dok nisi spomenula..
Barbi ima prica s bracom i sestrama losih ali ima i dobrih, sve ovisi tko je kakav, nismo nazalost svi sretnici da imamo one dobre.
Sanjchi slazem se ds nisu djeca kriva za postupke roditelja, ali opet to su njihova djeca i ako se mi ne vidamo nit njih ne vidam, jer ona ne daje djecu, a i zasto da ja oko njene djece i dalje se trudim, kad ona za mog sina ne mari. Sta moj sin je manje vrijedan? To tako ispada. Njena djeca imaju tetu, a moj sin nema. E pa dosta mi je. Najvise mi je zao mlade necakinje, ona je divna curica i u njoj vidim sebe, totalno je razlicita od mame kao i ja sto sam. Starija necakinja je pokupila sve od mame i tate, i iako sam s njom prve 3 godine njene bila SVAKII dan ona mi se totalno promjenila u ocima, postala je materijalista, samo se krevelji, radi grimase, ako joj nesto das bit ce super, ako ne nece te ni pozdravit, nazivat ce te pogrbnim imenima i takve stvari. Tako da to je vec malo dublja prica.. ja znam moj Leon kad bude trebao tetu da ju nece imati, nit ju pozna, 3 mj i 2 puta doc kod djeteta, zalosno. Ali eto tako je kako je. Nismo te srece da imamo tetu dobru.
Maslacak imala je starija necakinja kozice. I ja sam cula da kozice kad postanu kraste da nije zarazno, ali i roditelji mogu prenet, moj tata je preneo svojim necakinjama kad sam ja imala kozice
Kelaiva torta je super, fora ideja 😉
Treca i druge mame necu s njim tamo, a ni muz ni ja. Strah me za kozice pa bolje mir.
Barbs bas je zalosno sto su nam sestre takve...😔 ali eto imamo svoju obitelj, i ljude koje nas vole i cijene, ne smijemo se obazirat na takve osobe ali eto nekad su neke stvari jace od nas.
Mi smo isli bor birati hehe...brzinska jedna slika 😁
SRETAN RODENDAN djeci, mislim da ih dvoje ima ako sam uspila pohvatat 😉
E ovi sa šalate su genijalni. U životu nisam doživjela da zdravstvena ustanova odgovori u roku od 5 min! Doduše dobili smo termin 7.2. Ali bolje išta nego ništa! :)
*izmanipulirala aahhahaha 😂😂😂😂😂
Dena, drago mi je da je sve ok! 😘
Sto se tice kg, i ja sam dobila jos 2kg… i niiiikaaaakooo dolje… tako da atvarno ne znam na koju foru neke gube kg 😂😂😂😂a ja donekle i pazim sto jedem…
kakve su ti vrijednosti hormona štitnjače trenutno?
ona puno igra ulogu
znam dosta žena oko sebe koje jedu 10x manje od mene a debljaju se baš radi hormona
barbi - žao mi je što nemaš oca kak spada….ni moja mater nije vidila ni drugog sina a kamoli treću bebu. A živa je….samo eto, bolje da se ne viđamo….glavno da imaš bar jednog "normalnog" roditelja, bolje nego 6 takvih kvazi
Ufff treca bas tuzno😢je li vam stigla ovca?
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Sortiraj odgovore
Najstariji