Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Barbi13
    20. Prosinac 2017. 09:28

kleaiva

P

Klea,super su ti tortice odlicna ideja😍😍😍

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Barbi13
    20. Prosinac 2017. 09:30

Dena1009

sanjchi255

Dena ajme…mogu si mislit kolko ste godina zivota izgubili cekajuci pregled😥 ali ajde, hvala Bogu sve je u redu😘😘 a flasica😅 mislim da bi isli u prvu ljekarnu ili dm il sto vec😂😂😂
    Kleaiva, e ovo je prefora..lajkam😍 kak izgleda od papira? Imas mozda fotkicu?

To nam nije bila opcija jer smo bili u vecem gradu u kojem nemamo pojma di je sta u doba najvece guzve. Sigurna sam da bi prije dosli doma nego nasli/ probili se do ljekarne/dm-a, a do doma nam treba sat vremena. Al snasli smo se, sad sam rekla da cu jednu staviti da bude u njegvoj torbi stalno.
    V je do hranjnjenja spaval u kimbicu onda sam ga stavila kraj sebe, bas sam ga se zazeljela ❤
    Kiki i nama je tata doma par dana i bas nam je lijepo, al ajde, sad do subote radi pa opet par dana doma.😃

Dena,bitno da je sve ok,uzivajte u mazenju😘😘😘

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

treca_sreca
    20. Prosinac 2017. 09:37

barbs

*izmanipulirala aahhahaha 😂😂😂😂😂
    Dena, drago mi je da je sve ok! 😘
    Sto se tice kg, i ja sam dobila jos 2kg… i niiiikaaaakooo dolje… tako da atvarno ne znam na koju foru neke gube kg 😂😂😂😂a ja donekle i pazim sto jedem…

kakve su ti vrijednosti hormona štitnjače trenutno?
    ona puno igra ulogu
    znam dosta žena oko sebe koje jedu 10x manje od mene a debljaju se baš radi hormona
    barbi - žao mi je što nemaš oca kak spada....ni moja mater nije vidila ni drugog sina a kamoli treću bebu. A živa je....samo eto, bolje da se ne viđamo....glavno da imaš bar jednog "normalnog" roditelja, bolje nego 6 takvih kvazi

žena-majka-carica:)

kleaiva
    20. Prosinac 2017. 09:57

Sanjchi ima na netu sablona za krisku pa se izrezuje i presavija...posla ko u prici😂
    Al sta cu kad je alergican na mlijeko i jaje a u vrtic mogu samo torte s deklaracijom...jos nisam nasla tetu koja bi spekla tortu bez mlijeka i jaja😂 a da je naplati poslije jer kao to se nece dici pa ovo i ono a ja ih doma radim ful

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

Barkleys
    20. Prosinac 2017. 10:17

Ej, curke iz Zgb, spominjali ste Šalatu ta uzv kukova? Jel se može mailom naručiti? 

• Bebushka
    20. Prosinac 2017. 10:20

Hedgehog

Ej, curke iz Zgb, spominjali ste Šalatu ta uzv kukova? Jel se može mailom naručiti?

Mozeee, imas upute na stranici od kbc zagreb, gledaj za odjel ortopedija, super nam je bija doktor, kad smo dosli cekali smo mozda tri min (ides na salter B) zapravo tocno kad smo bili naruceni smo i primljeni, bas paze na bebe bila sam ugodno sokirana da se i to dogodi kod nas 

Maja 3
    20. Prosinac 2017. 10:24

sanjchi255

Maslacak….kako je maleni?

Jos i dalje ima temperaturu
    Ali,sirup djeluje,on jede ibpije normalno,guguce,tako da mi ke lakse. Vjerojatno ke trodnevna-tjesim se. Kad je mala 1 puta bila bolesna,umrla sam od straha..sad je to nekako lakse,jedino me noc ubila,dizala se svakih sat vremena za mjerit temperaturu mu.

Barkleys
    20. Prosinac 2017. 10:26

Bebushka

Hedgehog

Mozeee, imas upute na stranici od kbc zagreb, gledaj za odjel ortopedija, super nam je bija doktor, kad smo dosli cekali smo mozda tri min (ides na salter B) zapravo tocno kad smo bili naruceni smo i primljeni, bas paze na bebe bila sam ugodno sokirana da se i to dogodi kod nas

Ajme hvala, našla sam mail, ali me zbunilo jer pod ortopediju piše osobno naručivanje. Puno, puno hvala! 

Maja 3
    20. Prosinac 2017. 10:27

Kleaiva,super torta! Tako i moje curke izradjuju svojim klincima za vrtic..al navodno da su zabranili slatkise da donose.
    Nisam te skuzila jel Jakovu danas rodjendan,ili sutra..bas si oko ponoci pisala! 
    Ugl,ako je danas-SRETAN RODJENDAN!

Maja 3
    20. Prosinac 2017. 10:29

Sanjchi,super da si stigla okitit..ja nikako..nesto malo na pocetku 12 mj,i to je to..budem valjda stigla. Jos ni poklone nisam kupila
    Ove godine sa svim kasnim. Uzas.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.